Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gökçenim Rabbim işinizi rast getirsin
seni ve azrayı yeni tanımama rağmen çok seviyorum innnki
dualarım tüm bebek için uğraşan arkadaşlarımla

Ronyam yardimsever iyi kapli arkadasim benim. Sen benim icin cok ozelsin ates olcme topiginde tanidim seni senden cok sey ogerndim. Bu topigi tanimamda senin sayende oldu. Sana ve krisime cok sey borcluyum bu yolda

Ronyam yardimsever iyi kapli arkadasim benim. Sen benim icin cok ozelsin ates olcme topiginde tanidim seni senden cok sey ogerndim. Bu topigi tanimamda senin sayende oldu. Sana ve krisime cok sey borcluyum bu yolda
benim bitanecik iyi kapli annem o:)))
deli esra nasıl duygulandırdın beni anlatama

rabbim her sıkıntıdan sonra bir ferahlık veirmiş
senın mutlu günlerinde yakındır,dularımızdasın deli kız:))
görüceksin cnm bnm neden görmeyesin...az kalmış ne güzel..
salı günü de bnm kontrolüm var...

ya ewet az kLDI:)
az önce kız kardeşimle konuştum 7 aylık hamile
benim hissetiğim o olumsuz düşüncelerin hepsinide oda hissetmiş:))
çok rahatladım:)
onunda göğüsleri biraz ağırır sonra bir kaç gün hiç bir şey hissetmezmiş:)
aynı benım gibi yanı
ömide bulantılarda 7. haftadan sonra başlamış:))
ne kadar kötüyüm ya eşimide ewhamlandırdım nerdeyse dok gidecektim,cesaret edemedim:))
herşeyin başı sabır dua,dua varda bende sabır biraz kıt ne yazıkki:)))))

Halbuki bizler sabırla yoğrulan insanırız ama söz konusu canınız özü olunca elde olmuyor merak etmeden, acaba büyüyormu, kesesi varmı kalbi atacakmı, kalp atış hızı normalmi, gelişimi nasıl v.s. v.s. bir sürü sorular kaygılar.

Oğlumun ilk ateşinde resmen böğüre böğüre utanmadan ağlamıştım herkes şaşkınlıkla bana bakmıştı bu delü niye böyle ağlıyo alt tarafı bebek ateşlenmiş diye ama kimse bilemezki ben onu nasıl gözümden sakındım neler çektim olsun diye.

Lafın kısası seni çok ama çok iyi anlıyorum.

sende pek akıllı deılmıssın boncuk
delı yanların varmıs
soz konusu evlat olunca tırnagına zarar gelmesın ıster anneler
rabbım saglıklan herkesın cocugunu analı babalı buyutmeyı nasp eylesın boncugummmm
kellus oglusunu cok operım gıdıgından hemde

ayy çok güldüm boncuk yaa bendemi öyle olurum acaba şimdilik o kadar büyük hisler yok ama

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım??
YAĞMUR taze hamiş nasılsın..çok endişeli görüyorum seni aynı zamanda da çok mutlu :))))
Allah daim etsin mutluluğunu canım...
diğer hamişlerde iyiyimiş maşaallah...
CEYLAN şekerin iyimiş maşaalah..gözün aydın..
GÖKÇENİM başlamışsın aşılamaya ..takipteyimm :))..inş sizin tutar da hayırlısıyla
bana ümit olursun bende aşılamayı düşünmeye başlıyorum çünkü...
kızlar biş diyeyim size..
ben 2 aydır 2 gün erken adet oluyorum geçen ay 5 nisanda olmuştum..
bu ay hala gelen giden yok..
preesedın yanında gelen testlerden yaptım bişi yok tabiki herzamanki gibi..
güvenilir midir bilmem...:18:

sagol canım çok şükür iyi çıktı
bende o testi adetime bi kaç gün varken yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı adet günü yaptım silik çıktı inşallah sende olmazsında silik çıkar canım

ay canım keşke dediğin gibi olsa ağzından bal damlıyor canım benim...
ama bana o kadaaaaar çok uzak geliyor ki...
senin hamiş kaldığında değerler nasıldı sizin canım?umut olsun bize diye soruyorum belki onlarca kez yazdın buraya ama
hatırlayamadım kusura bakmaaaa
eşimin en son 67 milyon civarında bişey çıktı ama hala yok bişey ..bi dahaki aya testi yineleyeceğiz inş..

milimde 17 toplamda 35 milyondu canım ileri hızlıda %14 tü
sizinki daha yüksek neden olmasın

gelbebeğim neden umutsuzsun ki biz durumumuz daha vahimdi..ama çok şükür hamileyim
sende sakın umutsuz olma, dua et rabbim inşallah dileyen herkes gibi sanada sağlıklı sıhhatli bir evlat verir
konuya balıklama atladım ama burda kimsenin umutsuz olmasını istemem canım
bizim değerler 12 milyondu 6 ay uğraşmanın sonunda olan değer, hareketlilikte % 10 larda geziyodu morfoloji desen hepten düşüktü..
hamile kalamayacağmı söyleyen doktor, hamile olduğumu görünce şok oldu. sende sakın umudunu kaybetme..

selam canım..
teşekkür ederim güzel dileklerin için..
fıstığım adetin o zaman 3 gün falan geçmiş oluyor..
idrarda daha çıkacağını zannetmiyorum ona takılma..
eğer ki düzenli adet gören biriysen her ihtimale karşıılk bir kaç gün daha bekle derim ben..
çünkü hüsrana uğrayınca daha kötü oluyor inan..
birkaç gün içinde hala adet olmamışsan ve pek belirti de yoksa git kanda baktır..
neden olmasın ki canım değerleriniz gayet güzel..
çalışmalara da devam ediyorsunuz tüm hızıyla...
ben sizden çok ümitliyim..
eğer ki üzülmeyeceğini biliyorsan kanda baktırabilirsin..
bekleyince de stresten gelemeyebiliyor çünkü..
ama sabırlıyım dersen garanti olsun azıcık daha bekle:)))

Arkadaslar bırsey sorabılrı mıyım..
Hanı sprem sayılarını yazmıssınız ya..
Bunu test yapmadan anlayabılıyor muyuz.
Yanı esın ılıskı esnasındakı gorunen soerm sayısı yeterlı ıse
test de o yonde mı cıkıyor yoksa zaten gorunurde de sperm az gelıyor da tes de buna gore mı cıkıyor..
Yardımcı olursanız cok sevınırım.
Teşekkür ederim..

spermler çok küçüktür gözle asla görünmez. görünen sıvı ne kadar olursa olsun içinde sperm var mı yok mu ne kadar var test yapmadan bilinemez.

arzucugum ılıskıde bızımde bayahı gelıor ama spermımız yok sana böle anlatım :)))))

Günaydınnn kızlaaaaar ..
Yine bir pazartesi geldi, evde olanlara keyifli bir gün , çalışanlara kolaylıklar diliyorum ..

Bilgem bi sakıncası yoksa benide listeye ekleyebilirmisin.bizde tedavideyiz.

yagmurcum çarşambaya az kaldı.

Lorkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Ronyaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Ekintossssssssssssssssssssssssssssssssssssss.

hellooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ıyıkı dogmussssssssssssssssssssssssssssssssssss benım canım bılgemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bılgemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bılgemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ıyıkı dogmussunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…