• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oncelıkle ,
YAGMURUMUN ANNELER GUNUNU KUTLAMAK ISTIYORUM
EN GUSEL HEYECANI EN SON TADAN BIRI OLARAKTAN....
BONCUGUMUN,
GULUMUN,
ADAMIN,
RONYAMIN,
BILGEMIN,
CEYLANIMIN,
KRISIMIN,
SUMAGIMIN,
FATMAMIN,
MUESIMIN,
MELISAMIN,
ESILAMIN,
PAMUGUMUN,
EKINTOSUMUN,
BARUGUMUN,
LONENIM
NUN UN,
PAPATYANIN
HAZELIN, EN ICTEN BR SEKILDE ANNELER GUNUNU KUTLARIM
DOGUM YAPMIS OLANLARIN SAGLIKLAN BUYUTMELERINI
DOGUM YAPMAYI BEKLEYENLERINDE SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAKLARINA ALMARINI NASP EYLESIN RABBIM INSALLAHHHH:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

DILERIM SENEYE,
LORKEMIN,
KARDENIMIN,
SEVSERIMIN,
EDANURLUNUN,
UMUDUMUN,
EKINIMIN,
ENESIMIN,
MERIMIN,
GOKCEMIJN,
AZRANIN,
YETERIN,
CAKIRIN,
KADSERIN,
EMINEMIN,
GELBEBEGIMIN,
NURMENIN
MELEGIN
VE ADINI UNUTTUGUM HERKESINNNNNNNNN SON YILI OLSUN INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

oncelıkle ,
BONCUGUMUN,
GULUMUN,
ADAMIN,
RONYAMIN,
BILGEMIN,
CEYLANIMIN,
KRISIMIN,
SUMAGIMIN,
FATMAMIN,
MUESIMIN,
MELISAMIN,
ESILAMIN,
PAMUGUMUN,
EKINTOSUMUN,
BARUGUMUN,
LONENIM
NUN UN,
PAPATYANIN
DOGUM YAPMAYI BEKLEYENLERINDE SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAKLARINA ALMARINI NASP EYLESIN RABBIM INSALLAHHHH:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

DILERIM SENEYE,
LORKEMIN,
KARDENIMIN,
SEVSERIMIN,
EDANURLUNUN,
UMUDUMUN,
EKINIMIN,
ENESIMIN,
MERIMIN,
GOKCEMIJN,
AZRANIN,
YETERIN,
CAKIRIN,
KADSERIN,
EMINEMIN,
GELBEBEGIMIN,
NURMENIN
MELEGIN
VE ADINI UNUTTUGUM HERKESINNNNNNNNN SON YILI OLSUN INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşşşşş seninde bebeğin olmadan geçen son yılın olsun sene sen ve ikizlerinle gel aramıza

oncelıkle ,
BONCUGUMUN,
GULUMUN,
ADAMIN,
RONYAMIN,
BILGEMIN,
CEYLANIMIN,
KRISIMIN,
SUMAGIMIN,
FATMAMIN,
MUESIMIN,
MELISAMIN,
ESILAMIN,
PAMUGUMUN,
EKINTOSUMUN,
BARUGUMUN,
LONENIM
NUN UN,
PAPATYANIN

DILERIM SENEYE,
LORKEMIN,
KARDENIMIN,
SEVSERIMIN,
EDANURLUNUN,
UMUDUMUN,
EKINIMIN,
ENESIMIN,
MERIMIN,
GOKCEMIJN,
AZRANIN,
YETERIN,
CAKIRIN,
KADSERIN,
EMINEMIN,
GELBEBEGIMIN,
NURMENIN
MELEGIN

çok sagol esraamm rabbim inşallah seneye seninde yavrunla anneler gününü kutlananı nasip etsin:16::16:

oncelıkle ,
BONCUGUMUN,
GULUMUN,
ADAMIN,
RONYAMIN,
BILGEMIN,
CEYLANIMIN,
KRISIMIN,
SUMAGIMIN,
FATMAMIN,
MUESIMIN,
MELISAMIN,
ESILAMIN,
PAMUGUMUN,
EKINTOSUMUN,
BARUGUMUN,
LONENIM
NUN UN,
PAPATYANIN

DILERIM SENEYE,
LORKEMIN,
KARDENIMIN,
SEVSERIMIN,
EDANURLUNUN,
UMUDUMUN,
EKINIMIN,
ENESIMIN,
MERIMIN,
GOKCEMIJN,
AZRANIN,
YETERIN,
CAKIRIN,
KADSERIN,
EMINEMIN,
GELBEBEGIMIN,
NURMENIN
MELEGIN

canım esrammm, beni de unutmamışsın, çok sevindimmm:16::16::)) bende senin ve tüm arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum.inşallah hepimiz en hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşuruz:emir_bebek:

Canım Esram çok sağol hepimizin gönlüne farkı şekillerde dokunmuşsun, canı gönülden diliyorum ki Rabbim tez zamanda sana ve diğer güzel arkadaşlarıma da nasip etsin anneliğin en güzelini. Hamile haberinle coşalım doğum haberinle günlerini sayalım...

ESRAM canım sağol , inşallah cümlemiz seneye bebişlerimizi kucağımıza alarak anneler günü hediyemizi almış oluruz...

bu yılda içim buruk yine...
ne hediye verebileceğim anneciğim ne de bana hediye verebilecek yavrucağızım var..

insanın görmeden, nasıl olacağını bile bilmeden sevdiği, özlediği uğruna canını bile vereceği tek şey çocuğudur eminim
doğmamış çocuğumu o kadar çoooooook özledimki gelsin artık ,Rabbim beni de anne et artık diye dua ediyorum sadece
hayırlı sağlıklı bi evladım olsun istiyorum sadece
neden neden neden..........
Allahım kötü sözler sarfetmekten isyandan sana sığınırım , bu aciz kuluna yardım et ne olur..ve bütün arkadaşlarıma...

canım ben de aynı şeyleri yaşıyorum bazen, daha önce bir gebelik kaybım da var, hep isyan etmekten, Allah korusun inancımdan olmaktan korkuyorum....

Allahım hepimize, hayırlı, sağlıklı, huyu güzel, yüzü güzel,zeki ve uzun ömürlü evlatlar doğurmak nasip etsin diyorum .. İnsan hayatta kendınden daha kötüleri düşünmezse umudunu yitiriyor, hep şükretmek lazım, sahip olduğumuz her şey çok kıymetli, inşallah Allahım doğum sancısı çekip, sonrasında sağ salim yavrularına kavuşanlardan eylesin bizi...Hep hatırlarmısın bilmem, ilk rahim naklini olan kız aklıma geliyor, o kızın umudu var bizim neden olmasın ?
İnşallah arkadaşım, her şey dua ile imiş.. bu erkek infertilitesi zor gerçekten, konu eşlerimize dayanıyor, onlar daha çok üzülüyor, eşim ağladığına kendime lanet ediyorum neden belli ettim neden hatırlattım diye ama yine derman birbirimiziz.. biz artık bu konuyu konuşuyoruz.. ben içimi döküyorum o bana anlatıyor.. bazen eger ya hiç olmazsayı da düşünüyoruz Allah korusun, o zaman da bir yetime öksüze evimizi açarız düşüncemiz var..yeter ki bize bir şey olmasın...

Ben de haftaya genartta öngörüşmeye gideceğim, eşime dna hasar tespiti yapılacak sonucundan da korkuyorum ama napalım, başa gelen çekilir.

Bu arada, tüm annelerimizin, anne adaylarımızın, anne aday adaylarımızın anneler gününü kutluyorum , evlatları olanlara hayırlı ve sağlıklı şekilde büyütmelerini, henüz kucağına almamış olanlara da bu mutluluğu yaşamalarını diliyorum..

İyi akşamlar

boncuğumm canım arkadaşım geçmiş olsun oğluşuna
siz rotavirüsi için aşı olmadınız sanırım
bende olup olmama konusunda kararsızım muhtemelen yaptırmıcam

canım esrammm ne güzel dileklerde bulunmuşsun öyle
Rabbim inşalah bir sonraki yıl sanada evladınla girmeyi nasip eder
gerçi bana kalırsa böyle günler çok gereksiz
insanları tüketime yönlendiren günler biz pek kutlamayız

oncelıkle ,
BONCUGUMUN,
GULUMUN,
ADAMIN,
RONYAMIN,
BILGEMIN,
CEYLANIMIN,
KRISIMIN,
SUMAGIMIN,
FATMAMIN,
MUESIMIN,
MELISAMIN,
ESILAMIN,
PAMUGUMUN,
EKINTOSUMUN,
BARUGUMUN,
LONENIM
NUN UN,
PAPATYANIN

DILERIM SENEYE,
LORKEMIN,
KARDENIMIN,
SEVSERIMIN,
EDANURLUNUN,
UMUDUMUN,
EKINIMIN,
ENESIMIN,
MERIMIN,
GOKCEMIJN,
AZRANIN,
YETERIN,
CAKIRIN,
KADSERIN,
EMINEMIN,
GELBEBEGIMIN,
NURMENIN
MELEGIN

Canım Esra'm boncuğa katılıyorum.
Hepimizin gönlüne okadar hoş dokunuş yapmışsınki çok duygulandım.
Rabbimin izni ile hayırlısıyla en yakın zamanda bu duyguyu tez zamanda senin de yaşamanı nasip eylesin ve biribirinden güzel evlatlar nasip eylesin inşallah...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gunaydin kizlarrrr
hayirli guzel mutlu bir pazar olsun INSALLAH...
birazdan nobet teslim eve yatagimla bulusmaya gidecegim uyur gec kalirim die hemen yazmak istedim

BUTUN HERKEZIN ANNELER GUNUNU KUTLUYORUM...

oncelıkle ,
BONCUGUMUN,
GULUMUN,
ADAMIN,
RONYAMIN,
BILGEMIN,
CEYLANIMIN,
KRISIMIN,
SUMAGIMIN,
FATMAMIN,
MUESIMIN,
MELISAMIN,
ESILAMIN,
PAMUGUMUN,
EKINTOSUMUN,
BARUGUMUN,
LONENIM
NUN UN,
PAPATYANIN

DILERIM SENEYE,
LORKEMIN,
KARDENIMIN,
SEVSERIMIN,
EDANURLUNUN,
UMUDUMUN,
EKINIMIN,
ENESIMIN,
MERIMIN,
GOKCEMIJN,
AZRANIN,
YETERIN,
CAKIRIN,
KADSERIN,
EMINEMIN,
GELBEBEGIMIN,
NURMENIN
MELEGIN

unutulanda ben oluyorum galiba :1:

canlarım.. hayırlı sabahlar hepinize..
hepimizin anneler günü kutlu olsun rabbim yavrularımza bir an evvel kavuştursun bizleri
ve yavrusu olanlarında kuzucuklarını annelerine bağışlasın..
bugün saat 11'de aşılamam var dualarınızı eksik etmeyin...

selam kizlar guzeller guzeli annelerimizin anneler gununu kutluyorum rabbim beni benim gibi hasretiyle yanan arkadaslarimi evlatsiz birakmaz insallah bizlerde en kisa zamanda anne oluruz

hepimizin anneler günü kutlu olsun rabbim yavrularımza bir an evvel kavuştursun bizleri

inanmiyorum cok az kalmis heyecanlandim insallah vakti zamani gelmistir canim yaa sende terfi edersin artik:emir_bebek:

Günaydın kızlar ..
Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun ..
Rabbim inşallah tez vakitte anne olmak isteyen bunun için mücadele eden herkese evlat sahibi olmayı nasip eder...
Esra'm kuşum seni çok seviyorum ..
Dualarımdasın her zaman ..

Gökçen bu anlamlı günde aşılaman olacak ..
Allah'ın izni ile bu güzel günde bebeğin gelir göbüşüne konar ..
Rabbim yardımcın olsun .

canım hadi inşallah anneler günü hediyeni bebişin bu yıl vermiş olsun sana...
dua et canım bol bol dinlen ve dua etttt..
dualarımız seninle olsun inşallah...

Canım aşılaman hayırlı olsun,
Allah'ın izni ile bugün bebişlerine kavuşucaksın inşallah.
Ömrün boyunca alacağın en güzel hediyelerden biri olsun inşallah.
:71::71::71:

tek dileğim Rabbimden bütün burdaki arkadaşlara ,tüm isteyenlere; en tez vakitte en hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip etmesi...

esracım ,yetercim ne güzel yazmışsın..

gökçen Rabbim işini rast getirsin...

Back
X