- Konu Sahibi boncukboncuk
- #11.481
tşk ederim canım sen nasılsın :)
hafif başım ağırıyor kafamı dağıtayım dedim sizinle muhabbete geeldim.Tedaviyi düşüne düşüne başım ağırdı. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim canım sen nasılsın :)
o zaman kaça geliyor canım?:79::79:
hoşbulduk şekerim neyapıyosunuz bakalım![]()
hafif başım ağırıyor kafamı dağıtayım dedim sizinle muhabbete geeldim.Tedaviyi düşüne düşüne başım ağırdı. :)
o zaman kaça geliyor canım?:79::79:
iyi valla pamukcum ne yapalım..arkadaşlarla bi kahkaha krizine giriyoz.bi bilgi alışverişi yapıyoz işte...
buraya geliyoruz hem sohbet şahane hemde çok çocuk doğurası geliyor insanın tuhaf dimi![]()
hoşgeldin pamuk sen geldin krishazel gitti oda seni soruyrdu.:86:
spermciklerden kafayı yedik valla![]()
aynen canım ya gelse hayırlısıyla sağlıklı ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar. çok nazlılar daha gelmeden belli :)
arginmax ile proxseed plus arasındaki farkı bilen var mı?tribulus macunu hakkında bilgisi olan var mı?:79::79:
hoşbulduk canım cips bilgisayardaydı yeni gelebildim krisim nereye gitti(((((
tekrar merheba kızlar.
aklıma bi şey takıldı,biz bebek düşünmeye yeni başladığımızda folik asit kullanın demişlerdi ama biz biraz deneyip sonra eşimin değerlerini öğrendikten sonra bıraktık tabi, siz şu an kullanıyor musunuz ya da ne zaman başlamalı sizce?
bazı tanıdıklarım var sadece yanlışlıkla bir kere spermcikler içeriye kaçtığı için hamile kalabilen düşünsene ondan hamile kaldı ama bizim için spermler çok önemli eeeeee herşeyin kalitesi lazım![]()
:79:
iyigecelerde demedi canım bilmiyorum.belki gelir birazdan.:79::79:
oyüzden evladına beddua edene dövene çok kızıyorum![]()