Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tekrar merheba kızlar.

aklıma bi şey takıldı,biz bebek düşünmeye yeni başladığımızda folik asit kullanın demişlerdi ama biz biraz deneyip sonra eşimin değerlerini öğrendikten sonra bıraktık tabi, siz şu an kullanıyor musunuz ya da ne zaman başlamalı sizce?

aynen canım ya gelse hayırlısıyla sağlıklı ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar. çok nazlılar daha gelmeden belli :)

bazı tanıdıklarım var sadece yanlışlıkla bir kere spermcikler içeriye kaçtığı için hamile kalabilen düşünsene ondan hamile kaldı ama bizim için spermler çok önemli eeeeee herşeyin kalitesi lazım :1::1:

tekrar merheba kızlar.

aklıma bi şey takıldı,biz bebek düşünmeye yeni başladığımızda folik asit kullanın demişlerdi ama biz biraz deneyip sonra eşimin değerlerini öğrendikten sonra bıraktık tabi, siz şu an kullanıyor musunuz ya da ne zaman başlamalı sizce?

ben eşimin ameliyatından sonra başlamayı düşünüyorum..ama bazı vitaminlerin içinde bulunuyor..eğer öyle bir vitamin kullanırsam..gerek kalmaz gibime geliyor..

bazı tanıdıklarım var sadece yanlışlıkla bir kere spermcikler içeriye kaçtığı için hamile kalabilen düşünsene ondan hamile kaldı ama bizim için spermler çok önemli eeeeee herşeyin kalitesi lazım :1::1:

:1::1::1:
oyüzden evladına beddua edene dövene çok kızıyorum :47::47::47:

Back
X