Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar birşey soracağım ..
Ben eşime keçiboynuzu kürüne ve arı sütü bal polen karışımına yeni balattım..
Haftayada preexed plusa başlayacağız..
Yanında başka ne önerirsiniz..
Siz baya tecrübelisiniz bu konuda.. Eşim bu üçü dışında başka ne kullanabilir birde çok sayıda lokosit var .. Antibiyotik şart değil mi?

Birde kendim için birşey soracağım ..
Preesede hemen mi başlamalıyım yoksa bu kürleri ve vitaminleri bir müddet kullanıp faydasını görüdkten sonra mı?

doktor tedavisi ve onun verecegi antibiyotik sart canim
ronya da ayni sorundan tedavi oluyor

preseed e baslama tedavin bitsin oyle

proxeed in yaninda
L arginine
ginseng
ginko biloba
ve omega 3 verebilirsin

bazı tanıdıklarım var sadece yanlışlıkla bir kere spermcikler içeriye kaçtığı için hamile kalabilen düşünsene ondan hamile kaldı ama bizim için spermler çok önemli eeeeee herşeyin kalitesi lazım :1::1:

valla ya..bu sorunu bilmeden önce..herkes bide anlatır..aman biz istemiyodukta oldu diye..istemeyince nasıl oluyor ben de onu anlamıyorum..ben hamile kalırsam..her şeyi bilerek isteyerek yaptım ey halk dicem...

valla ya..bu sorunu bilmeden önce..herkes bide anlatır..aman biz istemiyodukta oldu diye..istemeyince nasıl oluyor ben de onu anlamıyorum..ben hamile kalırsam..her şeyi bilerek isteyerek yaptım ey halk dicem...

bizler bilinçli anne sınıfına girelim :))))))))

tekrar merheba kızlar.

aklıma bi şey takıldı,biz bebek düşünmeye yeni başladığımızda folik asit kullanın demişlerdi ama biz biraz deneyip sonra eşimin değerlerini öğrendikten sonra bıraktık tabi, siz şu an kullanıyor musunuz ya da ne zaman başlamalı sizce?

bende aynı nun 1 yıl bilfiil kullandım durumu öğrenince bıraktım tüp bebek merkezine gittiğimizde doktor yeteri kadar depolamışsın şimdilik kullanmada gerek yok demişti. Ben kullanmıyorum ama koenzim kullanmak istiyorum hem migrenede iyi geliyormuş araştırdım.

ben eşimin ameliyatından sonra başlamayı düşünüyorum..ama bazı vitaminlerin içinde bulunuyor..eğer öyle bir vitamin kullanırsam..gerek kalmaz gibime geliyor..

canım benim eşim ameliyat olalı 10 ay oldu,hala tık yok :1:

ama biz 2.5 ay önce kaan hocayla tedaviye başladık acaba başlasam mı?:44:

tekrar merheba kızlar.

aklıma bi şey takıldı,biz bebek düşünmeye yeni başladığımızda folik asit kullanın demişlerdi ama biz biraz deneyip sonra eşimin değerlerini öğrendikten sonra bıraktık tabi, siz şu an kullanıyor musunuz ya da ne zaman başlamalı sizce?

bence kullan canim birakma
hatta elevit kullan onun icinde folik asit var zaten

bende aynı nun 1 yıl bilfiil kullandım durumu öğrenince bıraktım tüp bebek merkezine gittiğimizde doktor yeteri kadar depolamışsın şimdilik kullanmada gerek yok demişti. Ben kullanmıyorum ama koenzim kullanmak istiyorum hem migrenede iyi geliyormuş araştırdım.

peki folic plus olandan günde 3 tane şeklinde mi kullandın canım?

doktorun biri bana folbiol yazdı o 1 gr çünkü

peki folic plus olandan günde 3 tane şeklinde mi kullandın canım?

doktorun biri bana folbiol yazdı o 1 gr çünkü

Bende ilk 2 ay folic plus kullandım sağlık ocağından vermişlerdi günde 3 adet sonra jinekolağa gittim klasik kontrole ozaman folbiol verdi 10 ayda folbiol kullandım

Back
X