- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.321
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sirada kim var acebaa..3 aylarin bereketi RABBIM sen herseye kadirsin ol de olsun RABBIMMM..
İNŞALLAH RONYACIM...rahim iyi desin haziranda başlıyooruzzz
canım öyle tabikii bizim kaderimizde bu varmış iyi günlerde gelicek inş. allaha bin şükür olsun bizimkiside imkansızdı en azından olabildiğini gördük. pıhtılaşma sorunum olduğunu gördük inş herşey daha güzel olucak...
sana ne kadar sevindim anlatamam okudukça yazılanları yüzüm gülüyorrr allahım nazarardan saklasın. ne güzel yarabbim yaaa...
yüreğim coştu nasıl duygulandım anlatamam. allahım ellerimizi boş bırakmasın...
mues nerelerdesin diye nasıl merak ettim aklım hep sendeydi yaa...
nolur dikkat et kendine allahım yavrularını kucağına almanı nasip etsin....
yorma kendini dikkat et, hasta olan birileri varsa o ortama girme....
ya dün gece ne güzel kalabalıkmışş kaçırdım sohbeti oku oku bitmiyor....
biraz rahatsızdım erken uyudum sabah 30da görnce sayfayı anaaaam nollmuş böyle dedim
merii hepsi senin içinnn
selam kızlar:)
mericim mutlulktan uykusuz kalmışsın ne güzel
yaptıklarınızı da yazman ne güzel olmuş ,okuyanlar için çok önemli....topiği sessiz takip ednler için de faydalı oluyor..
bugün cihanın kulağının arkasında şişlik farkettim.sağ kulağında sol kulağından birazcık büyük...her iki kulağında aynı yerde...bu gece olmuş eminim .çünkü kulaklarının arkası çok kuruyor hep kremliyorum farkederdim
yarın doktora gidecez bakalım
yarın aşı günümüzdü.2.dozlar ağır geliyor zaten..yarın yaptırmayalım diyorum bakalımm
selam kızlar:)
yaptıklarınızı da yazman ne güzel olmuş ,okuyanlar için çok önemli....topiği sessiz takip ednler için de faydalı oluyor..
bugün cihanın kulağının arkasında şişlik farkettim.sağ kulağında sol kulağından birazcık büyük...her iki kulağında aynı yerde...bu gece olmuş eminim .çünkü kulaklarının arkası çok kuruyor hep kremliyorum farkederdim
yarın aşı günümüzdü.2.dozlar ağır geliyor zaten..yarın yaptırmayalım diyorum bakalımm
canım benim iyigeceler.
her kalktığımda inan aklımdasın.ne tuhaf dimi uyanıyorum cihana bu günlerde aklıma hep sen geliyorsun...
seviyorum seni kız
Allah razı olsun Ronyam dualarınızla olacak ınsallah bıseyler olursa ...ettim ben duamı bugün kısmetse sana yasin okucam
Rabbim güzel dualarımızı kabul eylesin
bende seviyorumm lorkemi ama senide kocaman
bende hep yagmura yazarken paşan yazasım gelıyor...senmisin uykusuz kalmak isteyen
şimdidenn başladı seni uykusuz bırakmaya yavrun (oğluşun diyecektim)
saolasın canım benım ... dualarınız daha da azımlendırıyo ...canım hayırlı olsun...hayırlı yumoşlar bebişler olsun inşaallahh...
lorkem umutluyuz sende hadi bakalım azmin zaferini görelim...
ay ınsallah krısım yaa ekınle bırlıkte mujde vermeyı ıstedım bende vallasiradaki Ekin ve Lorke :))
sonrasi da gelecek az sonra:))
canım ınslalah kotu bısey degıldır merak etme yag bezesı falan olabılıyor cocuklarda da ssanırım ..selam kızlar:)
canımmm tarnsferinin olduğu gün yasin okumak istiyorum sana tatlım
tabi benim reglim bi bozuk düzen çıkarıp o günde olmazsa
az çok bellimi ne zaman olacağı
ya özelden yaz yada feste olurmu tatlım
burdan sayfaların tümünü okuyamıyorum
hatta şimdiden belliyse söylersen daha iyi olur canımcımmm
başka tedavie olan varmı arkadaşlar ?
canım Allah razıolsun sımdıdenn...
yarın toplama ıslemı olacak ..
ama ctesı 5. gun oldugu ıcın en gec cuma yada buyuk ıhtımalle genelde devltte ole yapıyoalr sanırım persembe yanı 3. gun transferı olabılır..
haber ederım ınsallah
ben de varım tedaviye başlayacakların içinde..aşılama için dualarınızı bekliyorum.. bu ay değil öbür aya aşılama olacak Allah izin verirse yani olacaktı.
benim de bi sorum var bilenler cevaplarsa çok sevinirim. biz Allah izin verirse Ramazan ın son 15 günü umreye gitcez. yani 4 ağustosta. benim batım 14 haziran. ve genelde silküsüm de 30 gün. ben öbür aya aşılama ondan sonra eğer hamile olursm bişey yapmıycam ama adet olursam doğum kontrol hapına başlıycaktım. adet silkümü uzatmak için ama hemşire arkadaşlarım var dediler ki; şimdiden başla çünkü uzatmak için hapa devam etsen bile adetin leke leke gelir dediler. sizlerden deneyimi olan varsa cevap verebilir mi. öyle mi oluyor. eğer bu adetimle başlarsam hapa tedavi olmayacak. ama bilemiyorum işte yardımcı olur musunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?