Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Havalar cok soguk Allah fakire fukaraya yardim etsin cok uzuluyorum
acaba komuru yakacagi olmayanlar varmidir:((
cok aglayasim var

canım benim güzel yürekli arkadaşım doğru düşünüyosunda bide hamilesin ya hormonların yine yükseldi Allah herkesin yardımcısı olsun üzme sen kendini bebişte ağlar sonra :(((

mues canım 2 hafta oldu yada olmadı evimde ufo patladı malum elektrikçi gelince voltajı yüksek verdi beyaz eşyalar kombim bilgisayarım yanmıştı :((( hepsini hallettik sadece bilgisayarım kaldı

Yaa çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış desene böyle enteresan patlama çatlama olaylarında benim aklıma direk nazar gelir. Belki gülceksiniz ama :nazar::nazar::nazar:

arkadaslar avatarimdaki resimdeki bebisin sapkasi orme mi hazir mi anlayabilirmisiniz ?
bu ne tatli sey boyle
bulsam hemen alacam

örmede yapılabilir ay bende patiklere bayılıyorum krisim burda topik var kadının biri yapıyor resimlerinide ekliyo sipariş alıyo ve görsen hepsini almak istersin

:21:krishazel arginmax ile proxseed plus arasındaki fark nedir?(aradaki 7 farkı bulun dermişim) :21::24:
arginmax alırsam senin dedigin vitaminleri yinede almam gerekiyor mu?arada fiyat farkı biraz var.:55::55:

Yaa çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış desene böyle enteresan patlama çatlama olaylarında benim aklıma direk nazar gelir. Belki gülceksiniz ama :nazar::nazar::nazar:

sağol canım allah kimseye vermesin ben elektrikten çok korkarım :18:evet zaten nazar değiyo bundan çok eminim hayatım buaralar bardakta çok kırıyorum huyum bile değildir bugüne kadar

Back
X