Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay ben cok zorlandım
transferde cişimi bosalttılar
hele ondan sonra mıkrop kaptım sıstıt oldum

şaka bir tarafa gerçekten ameliyattan daha çok o sondanın takılmasında korkuyordum ama korkulacak birşey yokmuş saniyelik bir iş anlamıyorsun bile....

sonrasında bende de oldu yanma .

canım.... rabbim en hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin yavrunu sana ve bu hayırlı zaman çok yakın olsun inşallah...
o sondaya ne pazarlıklar yaptım ama hemşire daha hazırlamam gereken 5 hasta daha var lütfen zorluk çıkarmayın dedi hemşirecik

ekintosum sondayı sezeryanda mı normalde mi takıyorlar
ben de ameliyatta ilk kez yaşamıştım ama o kadar sancım vardı ki çatlamk üzereydim
taktıklarını bile hatırlamıyorum en son bir rahatlık hissettim:)))
baktım işiyorum:))) o an ki rahatlığı ömrüm boyunca yaşamadım herhalde:)))
hemşireler karnımdaki şişliği görünce ovvv çok çişin gelmiş senin dediler ve ikisi iddiaya girdi biri 500cc dedi diğeri 800cc çıkar dedi
ama benden 1300cc çıktı çok şaşırmışlardı.. tek sonda maceram bu:)))

bilgemmmm...
yeni odanız hayırlı olsun.. oğluşun sağlıkla kirletsin inşallah:)))
oğluşunun tatlı gülücükleri doldursun odasını:)))

sezeryanda takılıyor gökçen....
neyse sen deneymliymişsin..
ben taklırken görülmeye değerdim....

bilgemmmm...
yeni odanız hayırlı olsun.. oğluşun sağlıkla kirletsin inşallah:)))
oğluşunun tatlı gülücükleri doldursun odasını:)))

Gökçen canım ne güzel dua etmişsin .. AMin diyorum tüm kalbimle..
Ve hep dua ediyorum Rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah ..

Nasılsınız canlar

ne var ne yok

esoşş rüyamı gördün kız okuyamıyorum donup duruyor bilgisaya

bilgoş sende odamı aldın :) ay yarım yamalak gördüğüm kadarıyla yazıyorum

neysem hayırlı uğurlu olsun bilgecin gökçenin dediği gibi sağlıkla kirletsin oğluşun odasını inşallah

esracım ne gördün okuyamadım ama inşallah hayra çıkar gönlüne göre verir mevlam

Merhaba arkadaşlar yaşadığım sıkıntıyı sizinle paylaştım içimde fırtınalar kopsada normale dönmeye çalışıyorum. Başsağlığı ve sabır dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bende yavaş yavaş hazırlıklara devam ediyorum kıyafetler hazır yıkadım ütüledim yerleştirdim. Beşiğimizi kurduk baş ucumda duruyor o kadar güzelki tam prenses beşiği. Hastane için çantamda hazır sayılır ufak tefek eksikler var onlarıda bu hafta tamamlayıp çantamı hazırlıycam 36. haftaya girdim . Göbeğim bayağı büyüdü ama kilo almadım 9 kilo aldım sadece az kilo alınca iyi oluyor sıkıntılar çok daha az oluyor.

buttery canım ALAH cc kolaylık versin MEVLAM bebeğine ve size sağlık versin inşallah hayırlı kolay doğumlar inşalalhh

ekintosum hemşerim sen nasılsın kuzum oğluşunun kulağında şişlik var diyodun noldu geçtimi?

boncuk canım yiğenin başladımı tedaviye RABBİM yar ve yardımcıları olsun inşallahhh

gökçen-gelbebeğim -ceylan-ronya-çakır-kris -fatma84-lorke-umud-ekin
ve diğer tüm topişciler

Son düzenleme:
Bide kızlar bişey sorcam,
bize kaan aydos eşime tetradox ve endol kullansın demişti mailde

tetradox iltihap için sanırım ama endolu okudum okudum anlamadım:26:2 gündür kullanıyor BİZ BU ENDOLU NİYE KULLANIYORUZ ŞİMDİ :) :)
biz anca başlayabildik ağır vasıtayız ya birazcık:44:
Temmuzdaki sınavdan sonra gideceğiz inşallah ortalama 1 ay kullanmış olacak yeteli olur değilmi?işte o zaman değerlerine bakacak bakalım hayırlısıyla

Son düzenleme:

teşekkürler canım amin hamileliğimin ilk zamanları gereksiz o kadar endişe yaptımki ( biraz benden kaynaklı biraz doktorlardan) babamın hastalığını öğrendikten sonra herşeyi boşverdim bebeğimi ve beni rabbime emanet ettim ve koşturdum ve şimdi sona yaklaştık sayılır. gün sayıyoruz. doktorlar sezeryen diyor ama ben hala karar veremedim. O kadar rahatımki bu konuda anormal oldum hiç kasmıyorum en doğrusu buymuş alnımıza ne yazılmışsa onu yaşıyoruz. Görüşürüz

canım bizde ürologa gitmiştik bize trentalmi ne öyle bir ilaç birde proxeed vermişti. trental dolaşımı hızlandırmak için sonra kaan hocaya gittik o endolude ekledi. Yanlış hatırlamıyorsan endol enfeksiyon içinmiş. Biz bu ilaçları 3 ay kullandık bu arada keçiboynuzu falan da kullandık 3 ayın sonunda normal yolla hamile kaldım. Kaan hoca bize bu ilaçlara rağmen normal yolla hatta tedavi olmazsa tüp bile olmaz demişti eşimde dna hasarı %96 çıkmıştı ama o bunları söylerken ben hamileymişim bile

kızlar fetal doplerden bahsediyorsunuzda,ondan bende var 10. haf sonra kalp atışlarını duyarsınız diyo ama nerde?
dok hep 16. haf sonra ancak duyarsın diyordu ama
bana bu konuda bılgı verirmısınız?

bilgem başlamışsınız hazırlıklara,hadi bakalım rabbim sağlıkla yAwrunu o yatakta yatırsın inşallah:)))
umutbizimleolsun nasılsın???????

slm kıslarr
esracımm nekadar güzel bır ruya gormussun
bende kutlu doğum haftasında görmustum
oğlun olursa adını mustafa koy demışti birisi
bakalım hayra cıksın cnm ınsallah cok gzel bır ruya
benımde IL6 değerim (öldürücü hücreler) duseceği yerde artmıs ilaçlara ragmen 66dan 590a cıkmıs ust sınır 5.9 ken
reglımın 21 gün vermıstım kanı..esım bı dr arkadasını aradı eğer oluşmaya çalısan bı gebelık varsa embryoya
reaksıyon vermiş olabılır bukadar yuksek cıkmasının nedenı demiş yada astım yada romatızma varsa kı yok bende ıkısıde
oyle işte kıslar bu ay reglım 3-4 gun gecmıstı her ay kan yaptırmak lazım aslında
bız yıne tedavıye başlayamıoruz..vardır elbet bı hayır bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler
ondan ne gelırse kabulumuz
dualrınıza ıhtıyacım var kıslar dularınızda benıde anın lütfen, olurmu 1. 5 yıldır beklıorum yaz tatlı gelsın dıe
tatıl geldı benım değerim düşmüo..hayırlsı

canım bazen tedaviye ne kadar çok yoğunlaşırsan arada aksilikler çıkıyo malesef
bunca emeğin karşılığını allah elbette en güzel şekilde vericek sana ve tüm arkadaşlarıma
benimde her zaman dualarımdasınız
her gün yasin suresini okumaya devam ediyorum allahtan engel çıkmazsade bırakmıycamda
her okumamdan sonra sizler içinde ediyorum dualarımı
allah kolaylıklar versin

allah razı olsun merii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…