- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.761
esının koydugu babasının adı falanmı ?
bnm kayınbabanın adı koyacagınız ısımde :)))))))))))
senınkısını begendım muhammed
aklına gelenleri sor canım bende yazarım aklıma geldikçe....
bu arada adaşım nasıl selam söyle olur mu
adlarıyla çok yaşasınlar
iyigecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
allah isimleriyle uzun ömürler versin onlara....
ne kadar güzel büyüdüler mues 4 aylık oldular bile maşallahh
nasilsiniz kizlarrr
ben nobetten ciktim yorgunum o degilde dokunsan aglayacak durumdayim..hala 20 yas disim dis agrimla ugrasiyorum( gectigimiz pazar tekrar cekim yapilmasi denendi anesteziye ragmen yine agri oldu antibiyotiklere devam ediyorum antibiyotik ve agri kesici icmekten SIKILDIM bu agridanda canim cok yaniyor ve butun enerjim gitti sanki
buarada icim cok sikkin anlayamadigim bir durumdayim bu aralar hastane nobetler kosturmaktan artik hicbiryere yetemedigimi yetisemedigimi dusunuyorum buna ragmen hersey yolundaymis problem yokmus gibi davranmaya calisiyorum artik uyku duzenimde bozuldu uykusuzluga o kadar alistimki evde bile uyuyamiyorum( neyse RABBIM baska dert vermesin INSALLAH....
kizlar size bisey soracagim ben fetih suresi ve duha suresine baslamak istiyorumda icimdeki sikintilar icin bu sureler abdestsiz okunabilirmi ben surekli iste oldugum icin herzaman abdest alamiyorum firsat buldukcada okumak istiyorum...
UMUD
Çok geçmiş olsun canım.
Senin işin de çok zor gerçekten Rabbim kolaylıklar versin..
Benden başka kimse yok bugün,soruna ben cevap vereyim..
Eğer ezberinde varsa abdestsiz okuyabilirsin dua niyetiyle,yüzünden okuyacaksan abdestsiz okunmaz canım..
mues ya bişey sorucam benim ilk hafta çok kasık ağrım oluyodu
şimdi yok denecek kadar az sence normalmi bu durum :26:
Slm arkadaşlar nasılsınız?Çok uzun bir süredir sizlerden elimde olmayan bazı sebeplerden dolayı ayrıyım maalesef..Bazı arkadaşlarım bana kırılmışlar,sitem ettiler,çok haklısınız ama inanın çok zor günler geçirdim..Emir'in gaz probleminden bahsetmiştim,4 ay boyunca kolik belasıyla mücadele ettik,bebeği kolikli olanlar bilir,dehşet bir durum..Yavrum saatlerce çırpınırcasına ağlardı..Ben de çaresizce saatlerce onunla beraber ağlardım..Gecede iki kere sırf bu yüzden acile gittiğimiz olurdu..4 ayımız bitti tam yavrum rahatladı derken bu seferde şaşılacak bir şekilde anne sütü ve mama içmeyi reddetmeye başladı..Abartısız söylüyorum 12 saate kadar ağzına hiç bişey sürmeden dururdu..Beslenme pozisyonu almaya başladı mı çıldırırcasına ağlardı..Çoğu kez açlıktan kan şekeri düşmüş mü diye kontrole giderdik..Türlü testler yapılıyor şükür ki bişey çıkmıyor ama mamayı da içmiyor..Artık bırakın kilo almayı,kilo kaybetmeye başlamıştı..Herşeyden ümidimi kesmiş,derbeder gibi dolanırken doktorumuz mamadan yoğurt yapıp yedirmeyi denememi söyledi..Rabbime binlerce şükürler olsun Emir mamadan yapılan yoğurdu sevdi,içmesi gereken mamayı yoğurt yapıp o şekilde besliyordum..Böylece zaten meyve suları,sebze çorbaları,püreler derken tam anlamıyla ek gıdaya geçtik çok şükür toparladık,kilo almaya başladık..Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor,hele ki çaresizlik..Bu arada nasıl olduğunu benim bile hala anlayamadığım bir şekilde 2 hafta önce 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim..Hiçbir şekilde vitamin ve ilaç kullanmadık,tabir-i caizse hiçbir çalışma yapmadık..Ben zaten günüm geçince hep doğum sonrası regl düzensizliği diye bekledim,taki bulantılarım başlayıp test yapmayı akıl edene kadar..Testin sonucunda şok olduk..Öyle alel acele bir ilişki sonrası gerçekten nasıl oldu hala akıl sır erdiremiyorum..Rabbim'in bana ikinci mucizesi oldu bu bebek..Hamileliğimi öğrenmemle beraber yine sıkıntılar başladı..Gittiğimiz bir doktor iki sezeryan arasının çok yakın olduğunu,riskin çok fazla olduğunu ve gebeliği sonlandırmamız gerektiğini söyledi..Bir yandan bana bebeğimin kalp atışlarını dinletiyor diğer yandan biz buna 9 haftadan önce canlı demiyoruz diyor,gerizekalı şey..10 hafta yasal süren var,git düşün haftaya gel,halledelim yoksa gebelik ilerledikçe rahmin delinir,dikişlerin patlar,hayatın riske girer dedi..Öleceğimi bilsem bebeğimi yine de aldırmazdım..Başka bir doktora gittik..Bu doktor da bazı risklerin olduğunu ama imkansız olmadığını söyledi..Sadece fazla kilo almamaya dikkat etmem ve sürekli irtibat halinde olmamız gerektiğini söyledi çok şükür..İlk gebeliğimde olduğu gibi yine kanamam var,iğne vuruluyorum ama istirahat etmem mümkün değil,Emir çok minik ve bana çok muhtaç..Rabbim yardımcım olacaktır inşallah..Hamile olduğumu öğrendiğimde sizlere hemen selam ve haber ilettim..Bu arada sizlerden daha fazla ayrı kalmamak için cebime internet paketi aldım,face girmeyi beceriyorum ama burayı beceremiyorum maalesef..Bana kırılan,gücenen arkadaşlarım özür diliyorum..Çocuğu doğurdu,burayla işi kalmadı nasılsa diye bir düşünce ne olur aklınızdan geçmesin..Mazeretlerimi anlatmaya çalıştım sizlerden anlayış ve hoşgörü istiyorum..Hepinizi ayrı ayrı çoook seviyorum,sizler benim can yoldaşlarımsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?