Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kendı ılacı gıbı tasıdıktan sonra bı sıkıntı yok bızde getırdık gelırken .. sorduklarında valızdekı hersey bana aıt dıyecek bırıne goturuyom demıcek ...
presed orda 20 dolar ben almıstım gelrıken eczanede de var marketlerde bıle var orda
proxeed de ınternetten alsın amazonda kampanları 2lı 3 lu olanlar vardı uygun olanı secsın
hazırgetıren varken bence pre seed de ıste

ekıntosummm nasılsın
umddda da gelmıs

ılgıye ıhtıyacım var naz yapasım var cuma arkadaslarım gelecek 3 kısı onlara saklıyorum kendımı artık

canım ne güzel.....maşallahh onlara

ayyyy ayyyyy yerim yerim yerimmmmmmmmmmmmm

bilgem ne güzel anlatmışsın valla...hayranım kız sana...

Son düzenleme:

canım çokk teşekkür ederim..

ekıntosum benı de alıntılamıssın ama bısey yazmamıssın ...
cok acıktım yemek ıcın kalkıcam sımdı tkrr gorusuruz ınsallah
operım senı de kuzunu da

ekıntosum benı de alıntılamıssın ama bısey yazmamıssın ...
cok acıktım yemek ıcın kalkıcam sımdı tkrr gorusuruz ınsallah
operım senı de kuzunu da

üfff karıştı pcnin kafasıı...şimdide alıntı yaptı bir ton..

canım sıkma canını ...sadece kendine dikkat et.ütü belini ağrıtır yapma....afiyet olsun lorkem benim...
bu günlerde bizimde pek keyfimiz ypk eşimle...

ronyam cok tatluuuuuuuuuu bu kucuk prensesssssssssssssssss
masallah ona

ay lorke benı ne guldurdun
ne kolay rol yaparım yazmıssın yha
delusun ha

oy bılgem oyyyy
aynı apartmanda oturmakta sorun
gercı benımkısı uzakları yakın eden cınsten
lohusalıgımda katlıam olur kesın kaynanamın yılısıklıgını gordukce
sutum kesılır

sımdı ben ceylanı dusunuyorum
kaynanasıylan gecırecegı 40 gunu

canım havalardan mı nedendır bılmem kı ..
gecıcıdır ama sızınkıde emınım... sende cıhanla ve mısafırlerle cok yoruluyorsun ınsanın sınırlerı kolay bozuluyo yorgun olunca da zaten ..

canım havalardan mı nedendır bılmem kı ..
gecıcıdır ama sızınkıde emınım... sende cıhanla ve mısafırlerle cok yoruluyorsun ınsanın sınırlerı kolay bozuluyo yorgun olunca da zaten ..

ya yorgunlukta oluyor tabi dünde misafirim vardı ama seve seve hazırlanıyorum

ne biliyim oluyor birşeyler işte ....

esra ceylan cici annesi onlarda mı kalacak 40 günnnn

haberlerde dinledim az önce gökçen sıvı geçişi yasak oldugu için parfümler diş macunları şuruplar falan hep ellerinden alınıyomuş proxeedi bilmem ama presedi geçirmede sorun olabilir bunu macundan yola çıkarak söylüyorum ama sen bilirsin yani

lorke sen presedi geçirebildinmi macun yasak deyince bende korktum ama geçirdiysen sorun yok demekki:)

esra 40 günüde nerdn çıkardın kız bi hastaneye gelir bide eve gelince gelir sonra ne zaman gelir bilmem artık bu konuda şanslı gelinlerdenim ben
rahata alıştırdı kaynanam beni arada görmemde bile sütüm etkilenebilir benim

lorkee sanada 2 çift lafım var kız dünyayı senmi kurtaracan genelde çalışan bayanlar işleri ortak yaparlar ama ben çalışmadıgım halde yine ortak yaparız bitek ütüsünü ben yaparım oda elinden gelmedigini gördügüm için bide resmi çalıştıgı için sizin kadar ütü çıkmıyo haliyle
gökçenin söylediklerine aynen katılıyorum 1 gün kendiligimden kalkıp ona bişey hazırlarsam içimden gelipte çay kahve gibi ertesi gün mutlaka istiyo hadi yine yap diye normalde ben çay kahve içmedigim için yapmam öyle şeyler normalde canı isterse yorgun olmadıgında kalkar kendi yapar eşim azcık canının kıymetini bil ne güzel demişsin bu arada insan kendi kıymetini bilmezse kimse bilmez diye bayıldım
bak buda benim için söylenmiş bi söz adeta işi bilecen işe gitmeyecen ahahahha

ekıntosummm nasılsın
umddda da gelmıs

ılgıye ıhtıyacım var naz yapasım var cuma arkadaslarım gelecek 3 kısı onlara saklıyorum kendımı artık
canım tabııı hormanlar,gebelik :))))böyle hissetmen çokkk normalllll:)))))))
oyyy yerim bu şekeri maşallahhhhh:))))))))))))))))
Lorke cim nasil gidiyor ???? aklim artik sende:)

krisimmmm nerdesin yawrummm,çok özledim ama:)

canım çok tşk ederim:)))
oğluşun nası:)

oğlum çok şükür iyi..
boynu ileri derece pişik olmuştu.geçirdikte rahatladı.çok acıyordu...ağlamıyordu ama hareketleri kısıtlanmıştı...aşı oldu geçen hafta....2 gün onun halsizliği oldu...

sen naptın doktorda kaç haftalık şimdi?tahmini doğum tarihi ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…