• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese hayirli geceler hanimlar.:3: 5n1ke en azindan bir siklusun ilacsiz gelmesini bekleyebilsen diye gecirdim icimden yazdiklarini okuyunca
gamzelim canim rahim filmini cektirip tedaviye baslaman sonucunu olumlu sekilde etkiliyebilir
muesim krisim opuyorum sizleriiii

Son düzenleme:

Rica ederim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Aminnn Allah razı olsun canım darısı başına inşallah en yakın zamanda...

herkese hayirli geceler hanimlar.:3: 5n1ke en azindan bir siklusun ilacsiz gelmesini bekleyebilsen diye gecirdim icimden yazdiklarini okuyunca
gamzelim canim rahim filmini cektirip tedaviye baslaman sonucunu olumlu sekilde etkiliyebilir
muesim krisim opuyorum sizleriiii

haklisin canim bende cektirme karari aldim bir aksilik olmazsa tabi.

İyiyim sanırım ama çok yoruluyorum çalışmaya başladığımdan beri, sakın çalışmaya başlama derim. 3 kilo bile verdim 2,5 haftada yorgunluktan. Oğuz yine grip 4 gecedir uyku uyumadan okula gidiyorum bugün artık baş ağrısı başladı bende.

Umut'um daha iyi, hastanede yatıyor hala, ne zaman çıkacağı belli değil, belli aralıklarla yapılan tahliller sonucunda gidişat belli olacak.

Canım kayınvalidemmmmm bende:36:. Allahım seneye iyi bir bakıcı bulayımda canım kayınvalidem gelip bende 12 saat tv seyretdemesin.:27:
:))))))))))))))))):1::1::1::1::1:
Bizde korunuyoruz hiç yapmıyoruz:37::37::37:
:1::1::1::1::1::1:
boncuk cok komıksın kız :)
aaaa gerinme hamilelik belirtisimiymiş
vallahi ben hamile kaldığım ay gerim gerim geriliyordumm
hatta diyordum bebiş varsa kesin tutunmaz ama tutuındu meleğim
gerçi ben 9b ay gerindim :1:
hadi canım lokem hadi inşallah bebişin senledir

boncuğummm benim kaynanada aynı seninki gibi
oğluna habire uyu uyu oğlum uyu diyordu
düşünsene ben 20 gün olmuştu doğum yapalı benden hizmet bekliyordu
ben çok kırıldım kendisine ettiğin laflar aklımdan gitmiyor
bunlardan bir tanesi bana sen doğur at oğlum baksın dedi
neyse anlatmakla bitmez ama gel görki eşimin annesi bir şey deyip kalbini kırmıyorum
ben olsam agzıma gelenı sayardım
anasının yanına oglunu verır defederdım
hc gelemem densız laflaraaaaa:50::50::50:
keısnlıkle herksın ayrı bı derdı var Rabbım bıze kaldıramayacagımız yukler yuklemesın ınsallah ...
kayınvalıdennden de Allah razı olsun aslında olması gereken bu ama o kdr hasret kalınmıs kı bole ınsanları gorunce sasırıyoruz

atesın super masallah
rabbım yanıltmasın
sana bagslasın kucuk fasulyeyı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gunaydın hayırlı cumalar kızlar herkese...

ben sabah yaptım bı test bıseycık cıkmadı bu atesle bu gunde cıkardı dıe dusunuom

neyse nasıb az canım sıkıldı tabıkı ama yapacak bısey yok :50:

ben sabah yaptım bı test bıseycık cıkmadı bu atesle bu gunde cıkardı dıe dusunuom

Günaydın canım lorke'm sana da hayırlı cumalar.
Canım test gününe daha 4 gün var hiç belli olmaz.
Hayırlısı olsun hayırlısıyla olmuştur inşallah.

Günaydın kızlaaaar ..
Umud mues canlarım aşağıda gördüm sizi sizede kocaman günaydın ..

Kayınvalidelerden dem vurulmuş o zaman bende şöyle diyim ' tırnağın varsa başını kendin kaşı '...
:1::1:

Benim hafiften kasık ağrılarım oluyor kızlar .. Biraz ishal durumum vardı dün , çok şükür geçti ..
Ama bugünde hafif hafif var ..
Evin içinde yürümek biraz iyi geliyor ..
Artık normal herhalde.. Oğlumda 1 aydır başı aşağıda doğum pozisyonunda artık .. Haliyle başıyla baskı yapıyor , ayaklarıda kaburgalarımdan 2-3 parmak aşağıda , yakında kaburgalara tekme atmaya başlar ..
Gebişler , doğum yapanlar , bende size sorayım artık bu haftalarda bu hafif ağrılar normal değil mi?

lorke beni hatırlıyormusun?bende de adetim 1 hafta gecikmesine rağmen çizgi çıkmamıştı..
moralini bozma kısmet bu işler belli olmaz...

Günaydın kızlaaaar ..

Kayınvalidelerden dem vurulmuş o zaman bende şöyle diyim ' tırnağın varsa başını kendin kaşı '...

Benim hafiften kasık ağrılarım oluyor kızlar .. Biraz ishal durumum vardı dün , çok şükür geçti ..
Artık normal herhalde.. Oğlumda 1 aydır başı aşağıda doğum pozisyonunda artık .. Haliyle başıyla baskı yapıyor , ayaklarıda kaburgalarımdan 2-3 parmak aşağıda , yakında kaburgalara tekme atmaya başlar ..
Gebişler , doğum yapanlar , bende size sorayım artık bu haftalarda bu hafif ağrılar normal değil mi?

dogurda o dılını kescem senın

:((((((((
bugun 8. gununmu senın
bellı olmaz daha
neden test yaptınkı ?
Günaydın kızlaaaar ..

gunaydın arkadslar
gecmıs olsun bılgemmmmmmmm
dogursaydında hayırlısıylan sende kurtulurdun

dogurda o dılını kescem senın

:((((((((
bugun 8. gununmu senın
bellı olmaz daha
neden test yaptınkı ?

gunaydın arkadslar
gecmıs olsun bılgemmmmmmmm
dogursaydında hayırlısıylan sende kurtulurdun

Lorkeee daha bekle kuzum , benim 2. tedavide çatlatma iğnesinden dolayı 8. gün idrarda çıkmıştı ama ilk tedavidem çıkmak bilmiyordu bir türlü o zaman da gebeydim halbu ki..

Esra'm 7 hafta kaldı .. Valla zaman durdu sanki..
:37:

Lorkeee daha bekle kuzum , benim 2. tedavide çatlatma iğnesinden dolayı 8. gün idrarda çıkmıştı ama ilk tedavidem çıkmak bilmiyordu bir türlü o zaman da gebeydim halbu ki..

Esra'm 7 hafta kaldı .. Valla zaman durdu sanki..
:37:

ay son zamnlar öle olur
tatlı telaslar
korku
belırsızlık ıcınde gecer

odası bıttımı ?

ay son zamnlar öle olur
tatlı telaslar
korku
belırsızlık ıcınde gecer

odası bıttımı ?

Boyadık , daha kokusu çıkmadı ne zaman çıkacaksa ?
Bu pazar değil önümüzdeki pazar mobilyası gelicek Esra teyzesi ..
Sonra kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim ..
Annelerde gelip büyük temizlik yapacaklar cam , kapı , duvar ..
34. haftada hepsi bitmiş olacak Allah nasip eylerse..

olmaz mı güzelim...oluyor tabi...
ama sen yinede doktoruna da söyle şikayetlerini...

canım benim kendine iyi bak tamam mı?adet sancısına benzer sancıların falan olursa o zaman doktoruna hemen söyle..

Ekintos'um zaten öyle çok ağrım olursa hemen acile giderim .. Acilde çok güzel bakıyolar ..
Nst'ye de giriyorum bir kere gitiğimde bakmışlardı .. Açılma var mı yok mu diyede bakmışlardı ..
Ama hep dedikleri bi miktar ağrın olacak .. Hiçbişey hissetmeden de olmaz ,içinde bir canlı büyoyor ..

Dr'umda ağrım var desem hemen kan , idrar nst istiyor sağolsun ..
İhmal etmiyolar hiç..

Back
X