- Konu Sahibi boncukboncuk
- #11.601
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee :79::79::79:
kadser sana bişey sorucam orda konu kaçtı okuyamadım gerçektende taksitlimi almışsın sen?merak ettim yoksa kris şakamı yapmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee :79::79::79:
Havalar cok soguk Allah fakire fukaraya yardim etsin cok uzuluyorum
acaba komuru yakacagi olmayanlar varmidir(
cok aglayasim var
kızlar gece tam kk ya giriyom net gidiyor
birde soğuk almışım yine pek iyi olduğum söylenemez
hepinizi seviyorum canlarımmmm benimmm![]()
merhaba arkadaşlar ve kaderdaşlar bende tam 4 yıllık evliyim ve evlendigimden beri bebek istiyoruz malum olmuyor benim eşim 11 03 2009 da varikoselden ameliyat oldu eşimin hareketlilikde sorun var ameliyattan sonra trental evisap klomen kullandı ve biraz yükseldi şimdi proxseed kullanıyor ilk 3 ay kuullandık haraketlilik 25den 50 ye çıktı şimdi yine tahlil yaptırıcaz bu arada ben ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldım ama dış gebelikmiş rabbim kimseye yaşatmasın ben kirishazele sormak isyiyorum bu menagon 75 igniyi size kaan hocamı verdi bizim dokyorumuz igne vermiyor Allah bebegini kucagına alıp alıp saglıklı ömürlü hayırlı evlat eylesin Rabbim evlat yokluguyla imihan etmesin amin
kadser sana bişey sorucam orda konu kaçtı okuyamadım gerçektende taksitlimi almışsın sen?merak ettim yoksa kris şakamı yapmış
kızlar gece tam kk ya giriyom net gidiyor
birde soğuk almışım yine pek iyi olduğum söylenemez
hepinizi seviyorum canlarımmmm benimmm![]()
Günaydın krisim...
gunaydin bebegim nasilsin?
Şoktayım. Kaan Hocaya mail göndermişdim, Şubatta Ankaraya gelmeyi düşünüyoruz önmcesinde yaptırmamız gereken tahliller neler diye? Bu ay lütfen gelmeyin demiş, tedaviniz devam ediyor, eşininiz hormon tahlillerini gönderseniz yeter demiş....((((
boncukcum neden üzülüyorsun tabi bünye alışık gel hemen keselim biçelim diyen doktorlardan sonra sabırla tedavi uygulayan doktoru bünye kaldırmıyor dimi
Canım herşey hepimiz için çokkk güzel olacak..![]()
Ne bilim canım yaaa, haklısın da. Çağırmadı diye de moralim bozuldu ama((
doktor tedavisi ve onun verecegi antibiyotik sart canim
ronya da ayni sorundan tedavi oluyor
preseed e baslama tedavin bitsin oyle
proxeed in yaninda
L arginine
ginseng
ginko biloba
ve omega 3 verebilirsin
Krishazel ; ginseng gingo biloba ve amega 3^ü nereden bulabilirim ..
Kapsül şeklinde mi satılıyor yoksa aktardan karışım olarak mı hazırlanıyor..
Cevap için teşekkürler..
Solgar markada kapsül olarak var bizde o şekilde kullanıyoruz.Aktarlarda omega3 hariç diğerlerinin sadece çayları var