Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam arkadaslar
krıshazel sorum sana olacak
preseed ile mi gebe kaldın cnm?

Okudugum kadarıyla senın de eşinde morfolojı dusuklugu varmıs aynen benımde

buay preseedle denıyorum da senın de bılgılerını almak ıstedım

tesekkur ediyorumm

kızlar krıshazel ne zaman gelirrrrrrr

ronya sen de burdaymıssın nasılsın canım

Kızlar üstteki dünkü, alttaki bugünki ovulasyon testi.(yanlış anlaşılmasın gebelik testi değil:D)ben şimdi bugünmü yumurtladım?

Eklentiler

• $G_r_nt_053.webp
    $G_r_nt_053.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar üstteki dünkü, alttaki bugünki ovulasyon testi.(yanlış anlaşılmasın gebelik testi değil:D)ben şimdi bugünmü yumurtladım?

inşallah o günleride görürüz hepimiz..evet canım yumurtlamışsın kaçıncı günündesin?bende bu sıralar yumurtluyorum:)seninle aynı gidiyoruz galiba benim bugün 12. günüm

inşallah o günleride görürüz hepimiz..evet canım yumurtlamışsın kaçıncı günündesin?bende bu sıralar yumurtluyorum:)seninle aynı gidiyoruz galiba benim bugün 12. günüm

İnşallahhhh..Benimde 11.günüm ama 3 gündür buna yakın koyuluktaydı 2. gün daha evam yani..gına geldi yavv.Yarasa gibin yatıyom zaten ayaklar havada:D
Ama ben 2 saat duramıyorum durana helal olsun ayaklarım uyuşuyor yaa

İnşallahhhh..Benimde 11.günüm ama 3 gündür buna yakın koyuluktaydı 2. gün daha evam yani..gına geldi yavv.Yarasa gibin yatıyom zaten ayaklar havada:D
Ama ben 2 saat duramıyorum durana helal olsun ayaklarım uyuşuyor yaa

benimde öyle birde deprem oldu ya kocaelinde ben öyle çok fazla duramıyorum korkudan hemen banyo yapıyorum malesef:(ben zaten dün başladım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah Allahım hepimize nasip eder.

şekerim silik çizgi çıkması 24 veya 36 saat sonra yumurtlayacaksın anlamına gelir bu ikinci yaptığındada yumurtlamışsın hiç boş durma çalışmalara devammmmmm:1:

benimde öyle birde deprem oldu ya kocaelinde ben öyle çok fazla duramıyorum korkudan hemen banyo yapıyorum malesef:(ben zaten dün başladım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah Allahım hepimize nasip eder.

kayınvalidemleri aradım depremde fazla korkmadık diyo ama Allah yaşatmasın ya kimseye depremi :(((

Benim dünyadan haberim yok bir eşimde preseed bir elimde ovulasyon testi yaşıyorum:D
Geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın ya!

evet canim bize ve pamuk arkadasim esine kaan hoca verdi
sizin doktorunuz kim?
istersen maille kaan hoca ya danis , ama proxeed e yeni baslamissiniz fayda gorecegine eminim.

mutlaka preseed kullanin canim ovulasyon testiyle beraber.
Fsh sonucu nedir esinin?
dualarin icin Allah razi olsun Rabbim en kisa zamanda sizede versin insallah.

canım cevap verdigin için saol benim sormak istedigim birşey daha var menagon 75 size kaan bey sperm sayısını ve hareketliligini yükseltmek içinmi verdi bu arada biz proxeedi 6 aydır kullanıyoruz ilk üç ayda hareketlilik 25 den 50 ye çıktı ama hızlı hareketli yüzde 10 ben bu igneden eşim kullansın istiyorum bu arada biz istanbulda oturuyoruz siz kaan hocayla yüzyüzemi görüşüyorsunuz yoksa email ilemi

bilgem sonuclarınız cok güzel sizin dogal yolla olur canım hiç üzülme
gecmiş olsun kurtaj olmuşsun ALLAHIM en kısa zamnda sevindirsin bizleri İNŞALLAH canım

Aleyna teşekkür ederim..
İnşş çoğu kişi öyle diyor doğal yolla olabilir diyor bende umutluyum inşş.
Sitres yapmamak lazım .. Zaten en güzel haberler en ummadığın anda gelenlermiş..
Bizimde çat kapı çalar inşş birgün kapımızı..
Kürtajım çok yeni 3 gün oldu haftaya çalışmalara başlayacağım ..
Birde tüp bebeketen sonra doğal yolla hamile kalan çok olmuş 1 kez de olsa..

Kaan Hocaya mail atmıştım arkadaşlar kopyalayıp yapıştırıyorum hemen ;
Öncelikle sigarayı bıraksın ya da azaltsın. Diğer yandan, sperm değerleri çok bozuk değil, doğal yolla olmaya yeterli. Yine de bir tedavi almasında fayda var. Önce, sabahları 1 adet Endol, akşamları da 1 adet Trental 400 mg ablet almaya başlasın ve 1 ay sonra hastaneye gelsin, ileri tedavisine başlayalım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

canım cevap verdigin için saol benim sormak istedigim birşey daha var menagon 75 size kaan bey sperm sayısını ve hareketliligini yükseltmek içinmi verdi bu arada biz proxeedi 6 aydır kullanıyoruz ilk üç ayda hareketlilik 25 den 50 ye çıktı ama hızlı hareketli yüzde 10 ben bu igneden eşim kullansın istiyorum bu arada biz istanbulda oturuyoruz siz kaan hocayla yüzyüzemi görüşüyorsunuz yoksa email ilemi

merhaba canım menagon iğne fsh yükseltmek için verdi kaan hoca bize bunun yanında haftada 2 kez pregnyl iğne de verdi 2 haftadır kullanıyoruz bizde hormon eksikliği vardı fsh lh testesteron değerlerimiz düşük olduğu için iğnelerin haricinde 2 aydır da proxeed kullanıyoruz sonrasındada vitamin takviyeleride yapıyoruz

Son düzenleme:

evet caım yumurtluyorsun şimdi 3 gün üstüste ilişki preseed ve bacaklar havaya :)))
ayyyyy korktum bende ya zaten bi olay yaşadım ebaydan üstünede böyle bişey okuyunca valla çok korkutm canım:)
yaa sana yardım cı olacam derken kendim mağdur oluyordum az daha :))) ebay değil ama kris mağdur etti :63::63::63:

Öncelikle sigarayı bıraksın ya da azaltsın. Diğer yandan, sperm değerleri çok bozuk değil, doğal yolla olmaya yeterli. Yine de bir tedavi almasında fayda var. Önce, sabahları 1 adet Endol, akşamları da 1 adet Trental 400 mg ablet almaya başlasın ve 1 ay sonra hastaneye gelsin, ileri tedavisine başlayalım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
demekki durumu iyi olanları çağırıyor yanına bende diyordum bizim durum vahim heralde çağırdığına göre :1: olmassa bu ayda kan testini yollayalın şu vitaminlerde 2.5 ay falan olacak ozaman kullanalı bi sonraki ay gidelim bari inş.gerek kalmazda:))
pamuk şekerrrrr napan sen :3:

Aleyna teşekkür ederim..
İnşş çoğu kişi öyle diyor doğal yolla olabilir diyor bende umutluyum inşş.
Sitres yapmamak lazım .. Zaten en güzel haberler en ummadığın anda gelenlermiş..
Bizimde çat kapı çalar inşş birgün kapımızı..
Kürtajım çok yeni 3 gün oldu haftaya çalışmalara başlayacağım ..
Birde tüp bebeketen sonra doğal yolla hamile kalan çok olmuş 1 kez de olsa..

Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

Kaan hoca herkese önce endol ve trental verio sadece bize vemedi sanırım...proxeed plus vemiş sadece onuda 2 ay kullanın demiş

canım ben fazla takip edemedim ama sizin sayı 2 milyondan 76 milyona yükselmemiş miydi.sonra tekrar mı düştü yani.morfolojoji % 12 ye yükseldi yazmışsın ilk sayfada ben de demiştim sizde problem kalmamış.eşimde de düşüş var acaba sürekli düşücek mi.zaten fsh hakkında bişey bilmiyoruz.dr da baktırın dememiş.
Canım dediğin doğru geçen yıl 2 milyondan 76 milyona yükseldi ki, sonucu öğrendikden 1 ay sonra ben doğal yolla hamile kaldım ama düştü. Sonra yaptırdığımız testlerde eşimin sperm sayısı 7,6 milyondu yazın. En sonda 3,5 milyon işte.
Sizde mutlaka eşinin hormonlarına baktırın, ben çok sonra sperm sayısının düşük olma nedeninin fshın yüksek olmasından kaynaklandığını öğrendim.

evet caım yumurtluyorsun şimdi 3 gün üstüste ilişki preseed ve bacaklar havaya :)))

yaa sana yardım cı olacam derken kendim mağdur oluyordum az daha :))) ebay değil ama kris mağdur etti :63::63::63:
demekki durumu iyi olanları çağırıyor yanına bende diyordum bizim durum vahim heralde çağırdığına göre :1: olmassa bu ayda kan testini yollayalın şu vitaminlerde 2.5 ay falan olacak ozaman kullanalı bi sonraki ay gidelim bari inş.gerek kalmazda:))
pamuk şekerrrrr napan sen :3:

Bunu demeeeeeee işteeeeeee. Bizi çağırmadı offffffffffffffffffffffffffff.:59::59::59:

İyiyim kadser sen nasılsın ?
Bizim doğal yolla olmadı 3.5 yıl , olur ama illaki bir tedavi şart diyor..
Durumumuz iyi gözükse bile 1 ay sonra gelin ileriki tedavi başlayalım diyor Kaan hoca :)
Bunun ilerisi ne olabilir ki , anlamadım ..
Proxeed plus kullanın dememiş ama eşim kullanacak..
Bakalım 3 ay sonra sperim testi yaptıracağız kaç çıkacak ?

kayınvalidemleri aradım depremde fazla korkmadık diyo ama Allah yaşatmasın ya kimseye depremi :(((

amiiiin canım bizim ev tam deniz önü bildiğin beşik gibi salladı ve duvarda ses geldi ben çok korkuyorum nedense bu konuda zayıfım.o günden beri eşim işe ne zaman gidiyo bende onunla tıpış tıpış gidiyorum tek kalamıyorum evde:(bütün işlerimide gece eve gelince yapıyorum:(((bir müddet herhalde böyle gider,sonra zamanla alışırım inşallah

Bunu demeeeeeee işteeeeeee. Bizi çağırmadı offffffffffffffffffffffffffff.:59::59::59:

Boncuk gelişme gösterip , ilaç tedavisine devam etmeniz gerektiğini neden düşünmüyorsun ?
Sen bu kadar gitmek istiyorsan git bence , zaten gittiğinde ben sana gelme demedi mi diyecek hali yok..seni hatırlamaz o kadar mail atan insanların içinden .. Git rahatla bence ..

Son düzenleme:
Back
X