- Konu Sahibi boncukboncuk
- #116.541
Merhaba canım msj okudum biliyorsun bende hem özele hemde ztb gidiyorum bende senin yaşadığın sorunu yaşıyorum. Bebeğimin baş ve karın ölçüsü haftasıyla uyumlu ama femur kemiği FL geriden geliyor. Zaten ilk ölçümlerden beri 7-10 gün geriden geldiği söylenmişti. Ama 3 haftadır üst üste yapılan ölçümlerde 1mm uzamış bu imkansız gibi galiba bilgemin dediği gibi her hafta farklı doktor olunca ölçümlerde sıkıntı oluyor 36 hafta fl 68/ 37 hafta fl 68/ 38 hafta 69 yani 3 haftada sadece 1 mm uzamış valla bende endişe ettim aslında kilosu artarken boyunun uzamaması korkutuyor beni troid hastası olduğum için korkuyorum. Ama bi sıkıntı olsa kilo almazdı deyip rahatlatıyorum kendimi. Bana doktor bi sıkıntı yok dedi normal bi durum dedi özeldeki doktorda bi hafta 1 hafta geriden geliyor diyor ertesi hafta tam haftasıyla uyumlu diyor galiba son haftalarda yapılan ölçümler çok sağlıklı olmuyor
öylemi dersin bitter benimkide sata göre 34 haftalık 32 haftada fl 61 gayet normal o zaman beni öyle korkuttularki cumadan beri hiç aklımdan çıkmadı artık atlattım biraz sayenizde cuma kontrole çagırdı normalde bugün özele gidecektim ama ztb ye gitmemek için özele cuma gitmeye karar verdim saglıkla kucagımıza bi alsaydık canım ya stres çok kötü bişeymiş artık stresten dakka başı acıkmaya başladım inşallah bebişime yarıyordur yediklerim