• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarr 1 saattir ağlıyorum yeni sakinleştim
marketteydim ve ıslaklık hissettim,su gibi birşey iç çamaşırıma koduğum peçeteyi ıslatmış, çok korktum dok aradım oda beni yarın 8,15 çağırdı dahda çok korktum
ewimw yakın bir hastaneye gidelim dedi eşim iftar sonrası Allahtan nöbetçi dok tanıyorum çok iyi
hemşiresiyle görüştüm ultrasonla baksın anlar dedi
çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye ,ne olur dua edin eğer bu yazımı okuduysanız
sizi haberdar ederim

yagmurcum kötü düşünme telaş edip minik yavruyu üzme....
allahım korusun onu. hiçbirşeyi yoktur inş. yürekten dua ediyorum allahım korusun.
haber et bizi...

marketteydim ve ıslaklık hissettim,su gibi birşey iç çamaşırıma koduğum peçeteyi ıslatmış, çok korktum dok aradım oda beni yarın 8,15 çağırdı dahda çok korktum
ewimw yakın bir hastaneye gidelim dedi eşim iftar sonrası Allahtan nöbetçi dok tanıyorum çok iyi
çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye ,ne olur dua edin eğer bu yazımı okuduysanız
sizi haberdar ederim

enfeksıyon olabılır farkında olmadn cokta terlemıssındır belkıde hemen olumsuz olma
kotu bısı yoktu merak etme
guzel haberlerlen gel cnm

ıkınsana ceylan cıksın artık su cocukkkkkkkkkkkkk
köyde ıkınsam diye düşünüyom esra kız nasıl olur sence bu hastane beni gıcık etti :27:
serin kız fala iyi yani en azından ilçeden serin

yalnız teravide yandım bugün baya :32::32::32:

sen napıyon çokmu sıcak ankara :43:

mecbur kalmadıkça çıkma dışarı:45:

yok canım çıkmıyom işte sizin köyde fazla uzak degildir buraya galiba:31::31::31:

nıye sasırdın len
ılk defamı yaptırıoz sankı :1::1::1:
paramı ancak ayarladım napım buda benım ımkanlarım
hemde psıkolojıkmen artık tamamen hazırım
daha baslamadım kız
bayramdan sonrakı adetımlen baslıcam :1::nazar:
aferim aferim...gözüme girdin.şaka bir tarafa gönlünün muradını versin Rabbim..
sizi haberdar ederim

bak korktuğunla kalacaksın.ya akıntıdır yada terlemişsindir....

köyde ıkınsam diye düşünüyom esra kız nasıl olur sence bu hastane beni gıcık etti :27:

yok canım çıkmıyom işte sizin köyde fazla uzak degildir buraya galiba:31::31::31:[/QUOTE

KIZ SANA GERI DIYE DIYE :) DOKTORLARDA KIZINA DEMEYE BASLADI
:1::1::1:
COCUKTA CIKICAK DOKTRA ILK LAFI INGA DEIL GERIZEKALI OLCEK YAVRUMUN

yok canım çıkmıyom işte sizin köyde fazla uzak degildir buraya galiba:31::31::31:[/QUOTE

KIZ SANA GERI DIYE DIYE :) DOKTORLARDA KIZINA DEMEYE BASLADI
:1::1::1:
COCUKTA CIKICAK DOKTRA ILK LAFI INGA DEIL GERIZEKALI OLCEK YAVRUMUN

geriyi geçyim ceylan tosun gibi dogurur dediniz kocaman çıkar kesin dediniz yavrucazım sıkı rejime girdi sizin yüzünüzden şimdiden psikolojisini bozdunuz tosunumun:19::19::19:

Back
X