Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sıcaklar çok dokundu bana,
Birde biraz zor geçiyor günlerim ama bugünüme çok şükür,
Rabbim gösterdi ya bugünleri zahmetsiz rahmet olmuyor.
Biraz yürüsem kramplarım oluyor, karnım büyüdükçe kaburga ağrım çok oluyor,
Kontrollerim haftada 1 e indi,
Rahim ağzına bakılıyor eğer hafif açılma olursa dikiş atılıcak.
1 buçuk ay boyunca böyle olucak.
28. hafta gibide ciğer geliştrici iğne olmam gerekicek.
Bebişler erken gelirse ciğerleri gelişmiş olması için.
Onun içinde hastanede yatıcam sanırım.
Benim bünyem çok zayıftı aşırı minyon bayandım.
Ondan çok zorlandım sanırım.
İkizler topiğine bakıyorum arada benim gibi olan yok kimisinin çok rahat geçiyormuş
İnşallah seninde öyle çok rahat geçer canım.
Benim kuzucuklarımıda,
Rabbim sağlıkla ikisinide bize bağışlasın inşallah.

aminn canım inşallah allah kavuşturucakk sizi...hayırlısı bakalım ya ben ikiz olsun derdinde değilimde tutma şansı artsın diye iki embr. konulsun istiyorum. yoksa ikiz bebekelrden korkuyorum bile bakımı filan yetebilir mi bir insan diye...

sıcaklara denk gelmen ayrıca bir yük oldu sana tabii...

allahım güç kuvvet versin..

haftada bir gitmen güzel ama merak içinde olmazsın sürekli:34:

tekme atışşları filan nasıl bir dursa öbürü tekmelerr:52:

kiloları, gelişimlerinde sorun oluyor mu mesela ikiz olduklarından dolayı??

amma soru sordum :17:

muescim benim için "tedavide, bebişleri yoldaa!!" yazar mısın lütfenn...

belki geçmişe bakamadın cnm ben başladım tedaviye artık ayın 10 veya 11inde transferim var:34::16:

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Butterfly33.......................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Bilgemmm...........................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49: Bebişimiz Kız..
:65:Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo :49: Bebişlerimiz Kız ve Erkek ..
:65:Yasemin..............................Küçük bir kelebek daha bizimle :49:
:65:Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar :49: Bebişimiz Kız
:65:Gözyaşı..............................Annesinin kuzusu gelmiş :49:
:65:Xeda.................................Sonunda geldin minik melek:49:
:65:Meri58...............................Rabbim'in mucizesi , ol desin yeter ki :49:
:65:azra3434........................Hoşgeldin Rabbim'in hediyesi :49:
:65:gökcen44..........................Annesinin minik bayram şekeri:49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:antalya2011..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
:nazar:Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:skyline.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:nurme..............................yeniden gelicek inşallah bebeği ...
:nazar:edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen.

maşallh listemize çok yakında iyice kısalacak biliyorum ,heyecanla bekliyorum:)

sanada hayirli ramazanlar muescigimmm. İyi olmaniza cok sevindim hissetmeye basladinmi bebislerinin hareketlerinii :16:

Evet teyzesi ya başladılar artık,
Darısı sana sende hissedicen inşallah

Sıcaklar çok dokundu bana,
Birde biraz zor geçiyor günlerim ama bugünüme çok şükür,
Rabbim gösterdi ya bugünleri zahmetsiz rahmet olmuyor.
Biraz yürüsem kramplarım oluyor, karnım büyüdükçe kaburga ağrım çok oluyor,
Kontrollerim haftada 1 e indi,
Rahim ağzına bakılıyor eğer hafif açılma olursa dikiş atılıcak.
1 buçuk ay boyunca böyle olucak.
28. hafta gibide ciğer geliştrici iğne olmam gerekicek.
Bebişler erken gelirse ciğerleri gelişmiş olması için.
Onun içinde hastanede yatıcam sanırım.
Benim bünyem çok zayıftı aşırı minyon bayandım.
Ondan çok zorlandım sanırım.
İkizler topiğine bakıyorum arada benim gibi olan yok kimisinin çok rahat geçiyormuş
İnşallah seninde öyle çok rahat geçer canım.
Benim kuzucuklarımıda,
Rabbim sağlıkla ikisinide bize bağışlasın inşallah.

aminn canım inşallah allah kavuşturucakk sizi...hayırlısı bakalım ya ben ikiz olsun derdinde değilimde tutma şansı artsın diye iki embr. konulsun istiyorum. yoksa ikiz bebekelrden korkuyorum bile bakımı filan yetebilir mi bir insan diye...

sıcaklara denk gelmen ayrıca bir yük oldu sana tabii...

allahım güç kuvvet versin..

haftada bir gitmen güzel ama merak içinde olmazsın sürekli:34:

tekme atışşları filan nasıl bir dursa öbürü tekmelerr:52:

kiloları, gelişimlerinde sorun oluyor mu mesela ikiz olduklarından dolayı??

amma soru sordum :17:

Evet canım haklısın 2 tane olunca şans dahada kuvvetleniyor.
İnşallah bu sefer hayırlısıyla çok güzel birşekilde tamamlanır hamileliğin.
Cuma saati hürmetine hayırlısıyla bu sefer çok güzel olucak inşallah.
İkizler maddi manevi zor oluyor diyorlar,
İnan maddi yanını düşünmüyorum çünkü Rabbim onları gönderiyorsa rızıklarıda beraberindedir.
Bakım konusunda benimde çok endişelerim var.
Allah razı olsun yardımcım çok ama insanda o korku oluyor ikisinede yetebilmek.
Verimli anne olabilmek.
Bazen ikiside coşuyor bazen çok az hareket ediyorlar,
Kilo gelişimleri iyimiş çok şükür kızım biraz fettanmış,
İkizler altlı üstlü olurmuş.
Kızım üstte oğlum alttaymış.
Üstteki bebeğe daha fazla kan gidermiş.
O yüzden ikizlerden biri daha uzun ve ya daha kilolu olurmuş.
Ölçümlerde aralarında 4-5 gün oynuyor,
Ben çok takıyordum ilk,
Doktorum çift yumurta ikizlerinde o okadar önemli değil.
Birbirinden bağımsız doğan iki çocuk gibi düşün,
Mesela ilk çocuğu 3 kg doğar ikincisi 3,5 doğar diye örnek verince dahada rahatladım.
Vallahi nasıl besleniceğimi şaşırdım biraz mızmız bir insanım ama zorluyorum kendimi.
Günde 2 tane demir hapı içiyorum kanım çok düşük çıktı,
Haftayada omega 3e başlıcam,
Eğer haftada 3 gün balık yiyemezsen muhakkak içmeni öneririm dedi.
Yaz sıcağında nasıl yiyebilirim ki balık :9:
Nedemek sorabilirsin istediğini.

belki geçmişe bakamadın cnm ben başladım tedaviye artık ayın 10 veya 11inde transferim var:34::16:

Çok sevindim canım hadi bayram hediyesi olurlar sana inşallah.
:emir_bebek::emir_bebek:
Hemen düzeltelim.

Son düzenleme:
NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Butterfly33.......................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Bilgemmm...........................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49: Bebişimiz Kız..
:65:Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo :49: Bebişlerimiz Kız ve Erkek ..
:65:Yasemin..............................Küçük bir kelebek daha bizimle :49:
:65:Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar :49: Bebişimiz Kız
:65:Gözyaşı..............................Annesinin kuzusu gelmiş :49:
:65:Xeda.................................Sonunda geldin minik melek:49:
:65:Meri58...............................Rabbim'in mucizesi , ol desin yeter ki :49:
:65:azra3434........................Hoşgeldin Rabbim'in hediyesi :49:
:65:gökcen44..........................Annesinin minik bayram şekeri:49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:5n1k ................................Tedavide bebişleri yolda inşallah (10 ağustos transfer)
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:antalya2011..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:skyline.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:nurme..............................yeniden gelicek inşallah bebeği ...
:nazar:edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen.

Son düzenleme:
selamınaleyküm hayırlı cumalar canlar nasılsınız

ALLAH cc hem cuma gününün yüzü suyu hürmetine hem ramazanın yüzü suyu hürmetine
yoktan var eden taştan ot bitiren YÜCE ALLAH cc bu ay bu topiği bereketiyle costursun inşallahhh

hamişlerimize 9 aylık yolculuklarında yar ve yardımcı olsun inşalllah

bebişleri kucağında olan annelere melek yavrularının sıkıntılarını hiç göstermesin inşallah

selametle..................:16:
:16:

yoktan var eden taştan ot bitiren YÜCE ALLAH cc bu ay bu topiği bereketiyle costursun inşallahhh

bebişleri kucağında olan annelere melek yavrularının sıkıntılarını hiç göstermesin inşallah

Aleykümselam canım sanada hayırlı cumalar,
Güzel dualarına içtenlikle aminnn canım benim.
En yakın zamanda darısı başına inşallah.
Bir bakıyorsun sende gökçen gibi gene adetim uzadı derken 2 aylık hamile çıkıyormuşsun.

Evet teyzesi ya başladılar artık,
Darısı sana sende hissedicen inşallah

Evet canım haklısın 2 tane olunca şans dahada kuvvetleniyor.
İnşallah bu sefer hayırlısıyla çok güzel birşekilde tamamlanır hamileliğin.
Cuma saati hürmetine hayırlısıyla bu sefer çok güzel olucak inşallah.
İkizler maddi manevi zor oluyor diyorlar,
İnan maddi yanını düşünmüyorum çünkü Rabbim onları gönderiyorsa rızıklarıda beraberindedir.
Bakım konusunda benimde çok endişelerim var.
Allah razı olsun yardımcım çok ama insanda o korku oluyor ikisinede yetebilmek.
Verimli anne olabilmek.
Bazen ikiside coşuyor bazen çok az hareket ediyorlar,
Kilo gelişimleri iyimiş çok şükür kızım biraz fettanmış,
İkizler altlı üstlü olurmuş.
Kızım üstte oğlum alttaymış.
Üstteki bebeğe daha fazla kan gidermiş.
O yüzden ikizlerden biri daha uzun ve ya daha kilolu olurmuş.
Ölçümlerde aralarında 4-5 gün oynuyor,
Ben çok takıyordum ilk,
Doktorum çift yumurta ikizlerinde o okadar önemli değil.
Birbirinden bağımsız doğan iki çocuk gibi düşün,
Mesela ilk çocuğu 3 kg doğar ikincisi 3,5 doğar diye örnek verince dahada rahatladım.
Vallahi nasıl besleniceğimi şaşırdım biraz mızmız bir insanım ama zorluyorum kendimi.
Günde 2 tane demir hapı içiyorum kanım çok düşük çıktı,
Haftayada omega 3e başlıcam,
Eğer haftada 3 gün balık yiyemezsen muhakkak içmeni öneririm dedi.
Yaz sıcağında nasıl yiyebilirim ki balık :9:
Nedemek sorabilirsin istediğini.

Çok sevindim canım hadi bayram hediyesi olurlar sana inşallah.
:emir_bebek::emir_bebek:
Hemen düzeltelim.

hele bir tutunsunlar başın ağrıycak diyim sanaa:52::9:

canım allah nasip ederse gerçekten çifte bayram yaşayacağız. tam bayram zamanına denk gelicek sonucumuz:21::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Aleykümselam canım sanada hayırlı cumalar,
Güzel dualarına içtenlikle aminnn canım benim.
En yakın zamanda darısı başına inşallah.
Bir bakıyorsun sende gökçen gibi gene adetim uzadı derken 2 aylık hamile çıkıyormuşsun.

ağzından balmı damlıyomuş benim arkadaşımın canım duana kocaman bi amin diyorum

ALLAH razı olsun

bebişlerin nasıl iyimi:emir_bebek::emir_bebek:

mues canım maşşalah iyiymiş bebişler.
sağlıkla kucağınada alırsın inşiallah.

ronyaaaam nerlerdesin.
bir ses versen ....özledik....

boncuuk canım geldin gittin.
nasılsın yiğenin nasıl oldu.
geçen bir haber gördüm.
izmirli umut diye kanaltürkte
acaba senin yiğenin mi dedim.

Son düzenleme:

cnm benim inşallah herşey çok güzel olacak 9 ay sonra bebişlerin yanında olacak nerede tedaviye başladın bende bu ay ki adetimi bekliyorum

kızlar hepinize tek tek cevap yazamadım özelden..
Allah inşallah unutturmazsa ve bir mani çıkmazsa isimlerinizi elimden geldiğince okumaya çalışıcam..
sizler de ibadetimin kabulu ve eksiksiz olabilmesi için dua ederseniz çok sevinirim..

5n1k canım özel mesaj kutun doluymuş.
rabbım ıbadetını kabul etsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Ne gunlermis ne heyecan ne heyecan ...
gecmısımı yayınladın
valla ne gunlerdı yha :)
glum hc yok ortada ınsallah ıyıdır
herkese selamlar, toplanmış herkes ne güzel :)))

Sonunda ela memeyi tamamen bıraktı, zaten sütümde kesildi :( artık mamaya devam edicem ama hangi mama kullansam, şuan aptamil conformil kullanıyoruz ama herkes kanola yağı var diyor, siz ne tavsiye edersiniz? krisim sen bilirsin, burdayken tavsiyeni bekliyorum :) çok şükür kanamanda durmuş çok sevindim..tosuncuk iyi o zaman :)
cok erken bırakmıs ama
hayırlısı
saglıklı olsunda..
bıldıgım kadarylan en ıyısı mılupa

Herkese hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar şekerler,
Nasılsınız cümleten,
Bizler iyiyiz çok şükür:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
oyyyy yerım senın mınaakları
ıyılermı annesı
mues canım maşşalah iyiymiş bebişler.
sağlıkla kucağınada alırsın inşiallah.

ronyaaaam nerlerdesin.
bir ses versen ....özledik....

boncuuk canım geldin gittin.
nasılsın yiğenin nasıl oldu.
geçen bir haber gördüm.
izmirli umut diye kanaltürkte
acaba senin yiğenin mi dedim.

nbr antalyam
ne var ne yok

ya bırı su lısteye el atsın ve benım ısmımın yanını değiştirsınnnnnnnnnnn eylul ekımde beklıyor mucızesını yazsın :)))))))))))9

canimmmm güzel dileklerin icin birkez daha allah razi olsun cok tesekkur ederim rabbim en yakin en hayirli zamanda sanada tattirsin insallah :16:

cnm benim inşallah herşey çok güzel olacak 9 ay sonra bebişlerin yanında olacak nerede tedaviye başladın bende bu ay ki adetimi bekliyorum

hadi hayırlısı canım. inşallah gönlümüze göre verir...

aynı yerde devam ediyorum ben dondurulmuşlarımı alıcam nasipse.

bahçeci fulyadayım.

gozunuz aydın tatlım cok sevındım:52::52::52::52::52::46::46::46::46: Rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın...yavrun ne guzel gelmıs oyle... ne guzel ılk hafta korkularını yasamamıssın yoksa keseydı kalp atısı derken ınsanın yuregı agzında oluyor...darısı ınsallah dıger arkadasların basına

Kızlar merhaba Nasılsınız ?

Topiği çok ihmal ettim sınav ve işler güçler derdine. bundan sonra sıkı takipçinizim. :) geçmişi pek okuyamadım. son okuduklarıma göre. mues canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Yağmurum inşallah canım bebişin sağlıkla büyüyyecek ve kolarına sağlıkla alacaksın inşallah Allahın izniyle. 5n1k canım inşallah bu sefer yüzün güler, tedavin sana mutluluğu getirsin. krisciğim canım iyui olmana sevindim. Karanfilce arkadaşımla pek tanışamadık ben bayadır pek takip edemediğim için :(, merhaba canım nasılsın. Güle güle git mübarek topraklara bizede dua edersen çok sevinirim. esra kız inşallah gelir bebişin, bir an önce tedaviye başlada hayırlısıyla. Melisile canım kızın sütü bırakmış :(, keşke biraz daha içseydi, Rabbim sağlıklı güzel büyümeyi nasip etsin.

Bu arada meralin yani gamzelimin 18 tane yumoşu olmuş. 15i işleme girmiş. 11 tane embriyosu olmuş çok şükür face yazmış ben aktarayım dedim. cepten yazmış net yokmuş, ablasndaymı. belki merak edersiniz dye yazdım. ayrıntılarını alırız kendisinden :)

Kızlar merhaba Nasılsınız ?

Topiği çok ihmal ettim sınav ve işler güçler derdine. bundan sonra sıkı takipçinizim. :) geçmişi pek okuyamadım. son okuduklarıma göre. mues canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Yağmurum inşallah canım bebişin sağlıkla büyüyyecek ve kolarına sağlıkla alacaksın inşallah Allahın izniyle. 5n1k canım inşallah bu sefer yüzün güler, tedavin sana mutluluğu getirsin. krisciğim canım iyui olmana sevindim. Karanfilce arkadaşımla pek tanışamadık ben bayadır pek takip edemediğim için :(, merhaba canım nasılsın. Güle güle git mübarek topraklara bizede dua edersen çok sevinirim. esra kız inşallah gelir bebişin, bir an önce tedaviye başlada hayırlısıyla. Melisile canım kızın sütü bırakmış :(, keşke biraz daha içseydi, Rabbim sağlıklı güzel büyümeyi nasip etsin.

Bu arada meralin yani gamzelimin 18 tane yumoşu olmuş. 15i işleme girmiş. 11 tane embriyosu olmuş çok şükür face yazmış ben aktarayım dedim. cepten yazmış net yokmuş, ablasndaymı. belki merak edersiniz dye yazdım. ayrıntılarını alırız kendisinden :)

yok canım benn hep burdayım hpinizi tanıyorum ama beni zaten kimse tanımıyor muesin yağmurun lorkemin tedavilerinde ağzım yüreğimde hep bekledim gözyaşı, meri, azra gökcen ve diğerlerinin hamişliğine de en az sizin kadar sevindim ben sessiz takipçiyim :1:

Back
X