- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.721
canım nasılsın iyimisin bugün?banyo yapmayın demişsinde ben korkuyorum deprem oldu ya bizim buralarda o yüzden 1 saat durup neolur ne olmaz diye yapıyorum banyoyu korkudan yaaaa((((bu akşamda var napıcam bilmiyorum
canim yumurtluyorsun 24 saat icinde :)
bugun ve yarin calisma var preseed ile ve bacaklar 2 saat havaya:))
tavugum erken gelsin horozun kumese bu aksam:)))
bende bu akşam eşime masal anlatmayı düşünüyorummmmmmmm
Tmm ödevimi aldım çalışırım akşamdannn akşama
Yalnız ben 2 saat tavana ayakları yapıştıramıyorum yatağın başlığına dayasamda uyuşuyor en fazla 1 saat öylece uyuyorum inşallah yeterlidir.Dün presed bile akmadı beynimemi gidiyor ne yapıyorsa artık
erken yapin ozaman 9 gibi
2 saat yat en azindan hemen banyo yapma
Ben hamile kaldigim ay yapmamistim valla
Andersen den masallar mi?
Hansel ile gratel:))))))))))
yolunda canim benim
sen nasilsin ? sizde hersey yolunda mi?
:)))))))))keşke yapsak krisçim biz o saatte malesef dükkanda oluyoruz dükkan 1 den önce kapanmıyobizde gece geç yapıyoruz ama napim bu akşam duamı edicem yapmıycam artık..
yok öyle değil :)
pamuk prenses kayıp bir ormanda kaybolmuş kötü kalpli cips usulca yanına yaklaşmış prensesin prenses korkudan irkilmiş ve kötü kalpli cipsin niyetini anlamış ordan uzaklaşmaya çalışmış ama işte sonunuda akşam tamamlamaya çalışacağımmmmmmm
yok öyle değil :)
pamuk prenses kayıp bir ormanda kaybolmuş kötü kalpli cips usulca yanına yaklaşmış prensesin prenses korkudan irkilmiş ve kötü kalpli cipsin niyetini anlamış ordan uzaklaşmaya çalışmış ama işte sonunuda akşam tamamlamaya çalışacağımmmmmmm
Bizde de herşey iyi gibi.Kocişi besliyorum çokca.Söylemesi ayıptır dün çalışma vardıAma testle,jelle yapmadık,sen daha erken demiştin.Ama ben yine de bacakları havayı diktim ve sabah banyo yaptım
İyiyim pammuğum,sen nasılsın?Bu masalın sonu güzel biter bence
yok yok sana bi haller olmus:)))
senin durumun vahim
ne is yapiyorsunuz hayatim oyle ?
kafe işletiyoruz birde hani malum o tatlıdan da yapıyoruz ama ismini söylemiyim şimdi sana:)))))
tamam canim sorun yok ozaman
sen dik bacaklari ve yapin bol bol
erkek nekadar cok bosalirsa spermler okadar hizli duzelirmis
eminecim hamiş olduğumda kocaeline gidicem kayınpederlere ama yanına gelicem mutlaka :))))))))) neyse bu konuyu kapatalım kris beni mahvedecek :18:
bende bugün formdayım hayatım :))))))) masalın sonu güzel biter herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?