Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım nasılsın iyimisin bugün?banyo yapmayın demişsinde ben korkuyorum deprem oldu ya bizim buralarda o yüzden 1 saat durup neolur ne olmaz diye yapıyorum banyoyu korkudan yaaaa((((bu akşamda var napıcam bilmiyorum

erken yapin ozaman 9 gibi
2 saat yat en azindan hemen banyo yapma
Ben hamile kaldigim ay yapmamistim valla

canim yumurtluyorsun 24 saat icinde :)
bugun ve yarin calisma var preseed ile ve bacaklar 2 saat havaya:))

tavugum erken gelsin horozun kumese bu aksam:)))

Tmm ödevimi aldım çalışırım akşamdannn akşama
Yalnız ben 2 saat tavana ayakları yapıştıramıyorum yatağın başlığına dayasamda uyuşuyor en fazla 1 saat öylece uyuyorum inşallah yeterlidir.Dün presed bile akmadı beynimemi gidiyor ne yapıyorsa artık

amac o zaten akmamasi:))
tamam canim sen 1 saat yap bari

erken yapin ozaman 9 gibi
2 saat yat en azindan hemen banyo yapma
Ben hamile kaldigim ay yapmamistim valla

:)))))))))keşke yapsak krisçim biz o saatte malesef dükkanda oluyoruz dükkan 1 den önce kapanmıyobizde gece geç yapıyoruzama napim bu akşam duamı edicem yapmıycam artık..

Andersen den masallar mi?
Hansel ile gratel:))))))))))

yok öyle değil :)
pamuk prenses kayıp bir ormanda kaybolmuş kötü kalpli cips usulca yanına yaklaşmış prensesin prenses korkudan irkilmiş ve kötü kalpli cipsin niyetini anlamış ordan uzaklaşmaya çalışmış ama işte sonunuda akşam tamamlamaya çalışacağımmmmmmm

yok yok sana bi haller olmus:)))
senin durumun vahim

yok yok sana bi haller olmus:)))
senin durumun vahim

Bizde de herşey iyi gibi.Kocişi besliyorum çokca.Söylemesi ayıptır dün çalışma vardı Ama testle,jelle yapmadık,sen daha erken demiştin.Ama ben yine de bacakları havayı diktim ve sabah banyo yaptım

tamam canim sorun yok ozaman
sen dik bacaklari ve yapin bol bol

erkek nekadar cok bosalirsa spermler okadar hizli duzelirmis

kriscim bak sana değerleri hiç yazmadım elime geçmişken yazayım 04.01. 2011

sayı: 93 milyon/ ml
total motil sperm sayısı: 1 milyon/ml
motil sperm yüzdesi: % 1
ileri,hızlı----
ileri,yavaş: %1
yerinde hareketli % 2
hareketsiz % 57

lökosit: 18 milyon/ml yuvarlak hücre görüldü

kafe işletiyoruz birde hani malum o tatlıdan da yapıyoruz ama ismini söylemiyim şimdi sana:)))))

eminecim hamiş olduğumda kocaeline gidicem kayınpederlere ama yanına gelicem mutlaka :))))))))) neyse bu konuyu kapatalım kris beni mahvedecek :18:

tamam canim sorun yok ozaman
sen dik bacaklari ve yapin bol bol

erkek nekadar cok bosalirsa spermler okadar hizli duzelirmis

Tatlım kocişlere bu kadar enerji yüklemesi yapıyoruz da ben şahsen hızına yetişemiyorum Bize de yapsan bi enerji takviyesi Neler önerirsin,ben sadece oneaday womens kullanıyorum,yeterli mi sence?

eminecim hamiş olduğumda kocaeline gidicem kayınpederlere ama yanına gelicem mutlaka :))))))))) neyse bu konuyu kapatalım kris beni mahvedecek :18:

bak bekliyorum mutlaka en güzelini yapıcam,yazsada dondurma falan special bişey yaparım sana ben.ama krisede yaparım:))))kargoyla gönderilicek bişey olsa vallahi gönderirdim(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…