- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.681
Krishazel ; ginseng gingo biloba ve amega 3^ü nereden bulabilirim ..
Kapsül şeklinde mi satılıyor yoksa aktardan karışım olarak mı hazırlanıyor..
Cevap için teşekkürler..
şekerim kaan hoca boşuna çağırmamışki onun bildiği bişey vardır dinle bence sen onu netice olarak mutlu son istemiyomusun :))))))))
tunaydın kzlar nasılsınızzzzzzz
bnde az sonra tup bebkten sonra ılk muayeneme gıdecegım bakalım doktor ne dıcek
KRISHAZELCIGIM kaan bey e vıtamını harıc dıger ılacları kullanmaya devam edın dedi..kullanmaayı bırakıoruz bugun e vıtamını.
bana dua edın kıst falan olusmus olmasın
canim aktardan alma.. hap seklinede olandan al mutlaka .
alabilirsen GNC den yada solgardan al
yada yurtdisindan getirt
Paracı olmadığı kesin, yoksa 3 aydır beş kuruş para almadan neden tedavi etsin . Allah razı olsun binlerce kez. Umarım bizide hastaneye çağıracağı günler gelir:26:((
PAMMUKUN arkadaşı KRİSSS,
kızcağızı kalpten götürcekmişin nerdeyse
ne şaka yapmışın ama ben okurken gerçek sandımm valla
ben oyle gercekci sakalar yaparim iste:)))))))))))
kadser le pamuk a az bile:)
kızlar selam nasılsınız ya ben regl olcam galiba sancılarım başladı eger hamiş olmassam bu ay doktora gidelim diyoduk eşimle bugünde sperm tahlili verecekti güya elimde haazır olsun hemen doktora gösteririm demiştim ama benim herif hasta yatıyo napim hastayken yaptırsak olrmu tahlil baba akıl verin(
kızlar krıshazel ne zaman gelirrrrrrr
ronya sen de burdaymıssın nasılsın canım
Kızlar üstteki dünkü, alttaki bugünki ovulasyon testi.(yanlış anlaşılmasın gebelik testi değil)ben şimdi bugünmü yumurtladım?
ayyyyy korktum bende ya zaten bi olay yaşadım ebaydan üstünede böyle bişey okuyunca valla çok korkutm canım:)
korkma bebegim sana kiyamam sana yapmam oyle sakalar
benimde öyle birde deprem oldu ya kocaelinde ben öyle çok fazla duramıyorum korkudan hemen banyo yapıyorum malesefben zaten dün başladım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah Allahım hepimize nasip eder.
arkadaslar banyo yapmayin
canım cevap verdigin için saol benim sormak istedigim birşey daha var menagon 75 size kaan bey sperm sayısını ve hareketliligini yükseltmek içinmi verdi bu arada biz proxeedi 6 aydır kullanıyoruz ilk üç ayda hareketlilik 25 den 50 ye çıktı ama hızlı hareketli yüzde 10 ben bu igneden eşim kullansın istiyorum bu arada biz istanbulda oturuyoruz siz kaan hocayla yüzyüzemi görüşüyorsunuz yoksa email ilemi
slm kızlar görüşmeyeli herkes iyidir inşallah.
bilgemmm aramıza hoşgeldin, çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?