Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarrrrr ben HAMİLEYİM!!!!

ALLAHıma binlerce şükür olsun......:))))

arunacım ağrılarını dert etme ben öldüm dirildim ağrıdan kramptan bir tek gün gece olmadı.

9 gün değerim 43.16

11 gün değerim 135.6.

allah burdaki herkese nasip etsin inşallahh...

canımmmmm.. hadi hayırlı olsunnnn... rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşalah..
:65::65::65::65::74::74::74::74:

çok sevindim adına Allahım kucağına almayı da nasip etsin Ramazan bereketi bu olsa gerek..
karanfilceee nasılsın geldinmi umreden... hayırlı olsun kuzum.. rabbim kabul etsin umrenizi inşallah..

cnm bugün 8.günüm sıkıntılarım arttı ağrılarım daha şiddettli akıntım var ince ped kullanıyorum jelden dolayı eşim pazara kadar dayan diyor ben senden aldığım cesaretle 10.gün yaptırayım diyorum karın ağrım var gaz var ateş basması var adet olmaktan çok korkuyorum mevlam neylerse güzel eyler
arunacımmm hadi bakalım sıra sende allahın izniyle bir güzel haberde ssenden değme keyfimize o zaman.. o ağrılar inşalalh bebeğinin habercisidir canım benim..

kızçeler nasılsınız:))))))))

iyiyz çok şükür yağmurum sen nasılsın bal kızın nasıl...

antisociall bu arada sana da hayılrıl bayramlaaaarrrrr:)))
bayram bitti ama idare et artık..:)))

canlarrrrr ben HAMİLEYİM!!!!

ALLAHıma binlerce şükür olsun......:))))

arunacım ağrılarını dert etme ben öldüm dirildim ağrıdan kramptan bir tek gün gece olmadı.

9 gün değerim 43.16

11 gün değerim 135.6.

allah burdaki herkese nasip etsin inşallahh...

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canimmmmmmmmmm cokkkk sevindimmm Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallahhhhhhhhhh

Buradan halayinida cekelimmmmm

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

benim halayımın çekilmesi çokkkkk hoşuma gitti yaa durup durup bakıyorum :52:

çok saol boncukk senin hepimizin üzerinde dolaylı olarak hakkın var...bu grubu kurarak birçok kişinin kendini ifade etmesine vesile oldunn :34:
benim ayağım acayip bereketlidir. geçen seferde bunu demiştim ve cidden öyle oldu...2012 nin ilk bebeği bnm bebeğimdi. allah nasip etmedi ama arkamdan birrrsürüü sürpriz hamilelik haberleri aldıkkk :nazar: :8:
inşallah busefer hem ben hem de başka anne adayları bebeklerine kavuşur :49::49::49::49::49:

amin canımm inşallah allahım amamına erdirir...:emir_bebek: :emir_bebek:

aruna canım seni boşuna heveslendirmek istemem ama benim yaşadıklarımda bunlar....gaz zaten bu işin olmazsa olmazı onu geç... akıntı benim de var sıvı renksiz ama bolca bende ped kullanıyorum. hamilelikte olurmuş. sıkma canını şüphesiz ki hakkında en güzeli olucak...

ne kadar güzel olur aynı dönem hamişi olsakkk :16::16:

merakla senin haberini bekliyorum. buarada israr testi yapsana ilk kan vermektense... bak ben erke nyaptrıdım diye 3. kan testi yaptırıcam mecburen...
certain diye bir marka idrar testi var şiddetle onu tevsiye ederim....diğerleri adamı verem ediyor. bu sefer ipin ucunukaçırım biraz yaptığım test sayısını yazmıycam :17::1:

ama şunu söyliyim dediğim marka çok iyi. duyarlılığı ve özgüllüğü yüksek:34:

cnm hamişlik nsl gidiyor o zaman ben pazardan önce yaptırmayım kan testini eşime söyledim bu testi bulmadan gelme akşama dedim:9:bugün 9.günüm pek sessiz vucüdüm ağrım az sabah korktum eşimde ağrısa korkuyorsun ağrımasa korkuyorsun diyor tedavinin en zor kısmı ne iğneler ne opu ne progesteron beklemek :54:

canımmmmm.. hadi hayırlı olsunnnn... rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşalah..

karanfilceee nasılsın geldinmi umreden... hayırlı olsun kuzum.. rabbim kabul etsin umrenizi inşallah..

arunacımmm hadi bakalım sıra sende allahın izniyle bir güzel haberde ssenden değme keyfimize o zaman.. o ağrılar inşalalh bebeğinin habercisidir canım benim..

güzel hamişim dualarına ihtiyacım var seni ve kuzucuğumu :54::54:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canimmmmmmmmmm cokkkk sevindimmm Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallahhhhhhhhhh

Buradan halayinida cekelimmmmm

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

cnm hamişlik nsl gidiyor o zaman ben pazardan önce yaptırmayım kan testini eşime söyledim bu testi bulmadan gelme akşama dedim:9:bugün 9.günüm pek sessiz vucüdüm ağrım az sabah korktum eşimde ağrısa korkuyorsun ağrımasa korkuyorsun diyor tedavinin en zor kısmı ne iğneler ne opu ne progesteron beklemek :54:

kızlar çok teşekkür ederim güzel duygu ve düşünceleriniz için.....

halayın bir ucundan da ben tutuyımmm:1:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

arunacım hamişlik beklemeyle geçiyor bugün yine kan verdim dr.um istedi. sürekli bir akıntım var şeffaf bildiğin su. ödüm kopuyor o geldikçe ne geliyorrr hoooppp dur gelme oluyorum bi bakıyorum bizim şeffaf su gelmiş yine:9:

onun dışında gazım var dün sabah aptal gibi bayağ bi kavun yedim meğer gaz yapıyormuş davul gibi şiştim...sonra çok hoş gheldi 3-4 ay sonra okadar olucak karnım okşadım durdum karnımı,,sancısı biraz zorladı ama...

evet bu tedavinin her aşamasında ki o beklemek yok muuuu inan saçlarıma düşen beyazların sebebidir:ssz::27:

testi sabah namazı gibi yap olur mu akşam filan yapma çıkmıyor ozaman :34:

hadi allahın izniyle yarın senin haberinle seviniriz inşallahhhhhh:nazar::emir_bebek:

aruna sonucunu merak ettıgım ıcın grmıstım
ama henuz bellı deılmıs
rabbım 51 in mutlulugundan sanada nasp eylesın ınsallah

BENI LISTEDEN TAMAMIYLEN CIKARTIRSANIZ COK SEVINIRIM

Arunayi bende merak ediyorum insallah guzel sonuc almistir
Yanlis kisi olarak hatirlamiyorsam sanki face de y disidndan foto koydugunu gordum belki gec yazar

KAranfilce bayramda okudum senin mesajini da gelmissin ne guzel
Anlatsana nasi gecti umren dua edebildinmi bizlerede

geldim canım sağolasınn..
çok güzeldi tarifi kelimelerle mümkün değil..
15 gün olunca bir de mekke de geçen günümüz 5 gün olunca herşeyi koştur koştur yaptık ama yine de çok güzeldi beytullaha doyamadık zaten 5 günde de doyulmaz. tempomuz medinei münevverede de devam etti ama tabi daha sakin ama bir o kadar da kalabalıktı.
Allahım inşallah bir daha nasip eder biz ne olduğunu anlayamadık bitti gitti ama gözümüz bir dahaki yolculukta kaldı. Allah inşallah isteyen herkese nasip eder.:16:
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz??

herkese selamlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun..
5N1K canım hamileymişsin tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
şöyle bi son sayfaya baktım varmı başka güzel haberler.. ben bi face bakayım neler oluyor neler bitiyor..

aruna face te var mı?????:26:

kızlarrrrrr sizden birşey rica edicem....

tabloyla kim ilgileniyorsa benim bebişimin geldiğini yazabilir miii:17:

alınıp gücenmesinler teyzeleri sonraaaa:9:
ben becerebılırsem ekleyeyım bakalım ama ole bılgemm gıbı afıllı laflar felan yazamam :24:

geldim canım sağolasınn..
çok güzeldi tarifi kelimelerle mümkün değil..
15 gün olunca bir de mekke de geçen günümüz 5 gün olunca herşeyi koştur koştur yaptık ama yine de çok güzeldi beytullaha doyamadık zaten 5 günde de doyulmaz. tempomuz medinei münevverede de devam etti ama tabi daha sakin ama bir o kadar da kalabalıktı.
Allahım inşallah bir daha nasip eder biz ne olduğunu anlayamadık bitti gitti ama gözümüz bir dahaki yolculukta kaldı. Allah inşallah isteyen herkese nasip eder.:16:
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz??

masallah canım ne guzeşl yaa
Rabbım en yakın hayırlı zamanda bızede nasıb eder ınsallah dıyelım ...

bızler ıyıyız ınsallah arada gırıp herkes kendınden haberdar edıyor az cok ..
ben bayram oncesı apandıst amelıyatı oldum arada da myom gormusler onuda almıslar
3ay korunmam gerektıgını soyledı doktor ondan sonra da dondurulmusları deneyelım dıye dusunuyoruz yanı kasım gıbı sanırım hayırlısı bakalım

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Butterfly33.......................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Bilgemmm...........................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Ceylan...............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:

:65:Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo :49: Bebişlerimiz Kız ve Erkek ..
:65:Yasemin..............................Küçük bir kelebek daha bizimle :49: Bebişimiz Erkek..
:65:Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar :49: Bebişimiz Kız
:65:fatma84...............................oğlusuna kardeş geliyor
:65:krishazel................................ilk göz ağrımız abla olacak inşallah
:65:Gözyaşı..............................Annesinin kuzusu gelmiş :49:
:65:Xeda.................................Sonunda geldin minik melek:49:
:65:Meri58...............................Rabbim'in mucizesi , ol desin yeter ki :49:
:65:azra3434........................Hoşgeldin Rabbim'in hediyesi :49:
:65:gökcen44..........................Annesinin minik bayram şekeri:49:
:65: 5N1K................................Annesinin kuzusu ya da kuzuları göbeğinde çok şükür:49:

:nazar:aruna.................................transfer sonrası test sonucunu bekliyor
:nazar:esilanur ..............................dondurulmuş tedavisinde

:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:gamzelim.66.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:antalya2011..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:skyline.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:nurme..............................yeniden gelicek inşallah bebeği ...
:nazar:edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen

kızlar çok teşekkür ederim güzel duygu ve düşünceleriniz için.....

halayın bir ucundan da ben tutuyımmm:1:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

arunacım hamişlik beklemeyle geçiyor bugün yine kan verdim dr.um istedi. sürekli bir akıntım var şeffaf bildiğin su. ödüm kopuyor o geldikçe ne geliyorrr hoooppp dur gelme oluyorum bi bakıyorum bizim şeffaf su gelmiş yine:9:

onun dışında gazım var dün sabah aptal gibi bayağ bi kavun yedim meğer gaz yapıyormuş davul gibi şiştim...sonra çok hoş gheldi 3-4 ay sonra okadar olucak karnım okşadım durdum karnımı,,sancısı biraz zorladı ama...

evet bu tedavinin her aşamasında ki o beklemek yok muuuu inan saçlarıma düşen beyazların sebebidir:ssz::27:

testi sabah namazı gibi yap olur mu akşam filan yapma çıkmıyor ozaman :34:

hadi allahın izniyle yarın senin haberinle seviniriz inşallahhhhhh:nazar::emir_bebek:

cnm bende jelden önce yaptım şimdi tabi tek çizgi zırlayıp durdum ay içime su serptin bugün çok sessizlerdi zaten kuzularım çok korktum ilk defa iğnemde çok kanamam oldu kalkınca annem ah kan dedi ben bittim allahtan iğnedenmiş inşallah güzelim

Arunayi bende merak ediyorum insallah guzel sonuc almistir
Yanlis kisi olarak hatirlamiyorsam sanki face de y disidndan foto koydugunu gordum belki gec yazar

evet cnm facede varım evet okul gezisi için italya ya gitmiştik pazar günü ama bu tek çizgi çok üzdü cnm 5n1k Allahtan yazmış gece çıkmıyor diye rahatladım ama bana yeniside almazlar çok zırladım diye

ben becerebılırsem ekleyeyım bakalım ama ole bılgemm gıbı afıllı laflar felan yazamam :24:

masallah canım ne guzeşl yaa
Rabbım en yakın hayırlı zamanda bızede nasıb eder ınsallah dıyelım ...

bızler ıyıyız ınsallah arada gırıp herkes kendınden haberdar edıyor az cok ..
ben bayram oncesı apandıst amelıyatı oldum arada da myom gormusler onuda almıslar
3ay korunmam gerektıgını soyledı doktor ondan sonra da dondurulmusları deneyelım dıye dusunuyoruz yanı kasım gıbı sanırım hayırlısı bakalım

çok geçmiş olsun canım..
Allahım inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlandırır bu sefer..
gözümüzün nuru düyamızın süsü bebeklerimizi bizlere bağışlar Rabbim..

Back
X