Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayy vallahi pisman oldum yaptigim sakaya
sizi korkutmak istemedim

kirmizi sapkali kiz masalai:)
bosver tatlim onunde daha cok gunler var

oooo krisss pammukk ve gülümmmm artık iyice kıskanmaya başladımm
bakıyoom aşklarınızı baya ilerletmişiniz

kris kuşum iki gündür soruyorum görmüyon sen beni soğan kürü yaptım ya hani ben bir haftadan fazla ara verdim tekrar yapmak istiyorum olur dimi

bak bekliyorum mutlaka en güzelini yapıcam,yazsada dondurma falan special bişey yaparım sana ben.ama krisede yaparım:))))kargoyla gönderilicek bişey olsa vallahi gönderirdim(((

ayyyyyyyy gelmemmi :)))) cidden gelicem çokkkkkkkk tşk ederim şekerim)

korkmadım canım merak etme.ama insan telaş yapıyor işte.bu zamanda dillerini bilmeden yabancı sitelerden hemde kartla alışveriş yapıyoruz.insan türkiyedeki satıcılara tam güvenemiyor kaldıki bunlar yabancı.ama sende şakayı o kadar gerçekçi yapmışsınki herkezi düşürürdün bacım.senden oyuncu olurmuş

nee midyemiiiiiiiii(((((((((((((((
ay cok sevrimmmmmm
bende çok severim kris ben gizli hamilelik mi yaşıyorum sence
selam şekerler nede çoooook kaynatmışsınız öyle oku oku bitiremedim:))))))))
hoşgeldin şekerim bende bugün soğan kürüne başlayacaktım sözde erindim ama :)))
kirmizi sapkali kiz masalai:)
bosver tatlim onunde daha cok gunler var

evet hayatım yarın ola hayırola :))))))))

kızlar bişey sorucam size bizim keçiboynuzu kürü bitiyo havuç suyuna geçicem 1 hafta sonra o nasıl yapılıyodu günde 2 kezmi?

canım ya ben bugün necmettin beyi aradım..hafta sonları çalışmıyormuş..birde muaynanesine 2-6 arası geliyormuş.. ozaman bu dr. başka bi yerde daha çalışıyor...nerde çalışıyor başka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…