- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.781
ayyyy anladim ve canim cekti:)))))))))))))))
midye niye geldin arkadaşım seni görünce canım midye çekti
iyi akşamlar kızlar....
bu ne hız ya size yetişebilmek için gözlerim şeşbeş görür oldu.gülmektende bir hal oldum.şakaya inananlardan biride benim.hatta siparişimizin gelmiş olmasına rağmen eşimi bile uyardım dikkatli ol diye:90:
annemde öyle derdi hamile olmadan aşeriyosun bide olunca düşünemiyorum der :)))))))
yok canım lökosit için tedavide bişey demedi kaan hoca bu değerleri görünce artık normal gebelik diyebilriz demişti bu gittiğimizde sorarım ben
morelim bozuldu cips normalde bugün 11 de gelecekti iş yoğunluğundan sabah gelecekmiş göremicem yani(((((((( masalımda suya düştü ((((
oooo krisss pammukk ve gülümmmm artık iyice kıskanmaya başladımm
bakıyoom aşklarınızı baya ilerletmişiniz
bak bekliyorum mutlaka en güzelini yapıcam,yazsada dondurma falan special bişey yaparım sana ben.ama krisede yaparım:))))kargoyla gönderilicek bişey olsa vallahi gönderirdim(((
bende çok severim kris ben gizli hamilelik mi yaşıyorum sencenee midyemiiiiiiiii(((((((((((((((
ay cok sevrimmmmmm
hoşgeldin şekerim bende bugün soğan kürüne başlayacaktım sözde erindim ama :)))selam şekerler nede çoooook kaynatmışsınız öyle oku oku bitiremedim:))))))))
kirmizi sapkali kiz masalai:)
bosver tatlim onunde daha cok gunler var
nee midyemiiiiiiiii(((((((((((((((
ay cok sevrimmmmmm
kızlarrrrr ben geldimmmm.....
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım.....
kris kuşum iki gündür soruyorum görmüyon sen beni soğan kürü yaptım ya hani ben bir haftadan fazla ara verdim tekrar yapmak istiyorum olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?