Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende çok severim kris ben gizli hamilelik mi yaşıyorum sence

hoşgeldin şekerim bende bugün soğan kürüne başlayacaktım sözde erindim ama :)))

evet hayatım yarın ola hayırola :))))))))

ben yaptım bu gün tadı ve kokusu berbet ama içiyorum tek seferde,birde swansondan aldıklarım gelse süper olucak,kendimede bi kaç şey almıştım ne güzel ucuz ucuz ama gelmiycek heralde

kızlar bişey sorucam size bizim keçiboynuzu kürü bitiyo havuç suyuna geçicem 1 hafta sonra o nasıl yapılıyodu günde 2 kezmi?

ben yapıyorum canım günde 1 bardak.akşam yemeklerinden 2 saat sonra 1 bardak içecek.ama eşin sigara kullanıyorsa tavsiye edilmiyor akılında olsun.

yoo asil onlardan korkmayacaksin
asla yanlislik yapmiyorlar

ozur dilerim(((

Krisim bugün adetimin tam 14.günündeyim,soğan kürüne yarın başlasam geç mi kalmış olurum.Bidahaki aya mı başlayım yoksa.Bide sadece akşamları içsem olmazmıki?

ben yaptım bu gün tadı ve kokusu berbet ama içiyorum tek seferde,birde swansondan aldıklarım gelse süper olucak,kendimede bi kaç şey almıştım ne güzel ucuz ucuz ama gelmiycek heralde

tam yemek yiyeceğim sırada aklıma geldi yemeği tercih ettim :)))) ama yapmam lazım 2 kilo soğan aldım eve gelirken :)))))))))) ay şu swanson ömrümü yedi

yoo asil onlardan korkmayacaksin
asla yanlislik yapmiyorlar

ozur dilerim(((

ay lütfen özür dileme bunu gerektirecek birşey yok.önce telaş yaptım ama sonradan çok eğlendim ve çok güldüm.onlardan alışverişide sizlerin sayesinde öğrendim sağolun.evet alışverişimde hiç sorun yaşamadım 1 haftada geldi aldıklarım.

soğan kürünün ilk 15 günlüğünü bende yaptım şimdi ikinci adetimden 10 gün önce yani perşembe günü ikinci kısmını yapacağım.ama 5 günmü yoksa 10 günmü içiliyordu bende onu hatırlayamadım

ee napalim sen ilgini kestin benden(
sevilmeye ihtiyacim var :)

severim ben seni canımm arkadaşım benim
kuzum ben kaç gündür çok hastayım ateşim var antibiyotiğe başladım :94:
sizi okuyom bazen yazacak mecalim olmuyorr :93:

evet senide çok seviyorum ben biliyosun ama umrunda değilki :)))))))))))

aşkolsunnnnn çok üzüldüm nasıl umrumda olmazzz

ronyacımmmmm burdasın.....

canım ya ben bugün necmettin beyi aradım..hafta sonları çalışmıyormuş..birde muaynanesine 2-6 arası geliyormuş.. ozaman bu dr. başka bi yerde daha çalışıyor...nerde çalışıyor başka...

canım necmettin hoca ege üniversitesi üroloji anabilim dalı başkanı
bu alanda süper bir hoca.biliyorsun öğretim üyeleri öğleden sonra muayenehanelerine gidebiliyor
ama 1 şubattan itibaren tam gün yasası çıkcak yaa eğer emekli olmazsa 4 ten sonra
muayenehaneye gidecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…