- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.801
bende çok severim kris ben gizli hamilelik mi yaşıyorum sence
hoşgeldin şekerim bende bugün soğan kürüne başlayacaktım sözde erindim ama :)))
evet hayatım yarın ola hayırola :))))))))
kızlar bişey sorucam size bizim keçiboynuzu kürü bitiyo havuç suyuna geçicem 1 hafta sonra o nasıl yapılıyodu günde 2 kezmi?
korkmadım canım merak etme.ama insan telaş yapıyor işte.bu zamanda dillerini bilmeden yabancı sitelerden hemde kartla alışveriş yapıyoruz.insan türkiyedeki satıcılara tam güvenemiyor kaldıki bunlar yabancı.ama sende şakayı o kadar gerçekçi yapmışsınki herkezi düşürürdün bacım.senden oyuncu olurmuş
15 gun yaptinmi canim
yaptım ve bir haftadan fazla ara verdim krisim bu gün yine başladım olur dimi
kızlar bişey sorucam size bizim keçiboynuzu kürü bitiyo havuç suyuna geçicem 1 hafta sonra o nasıl yapılıyodu günde 2 kezmi?
ben yaptım bu gün tadı ve kokusu berbet ama içiyorum tek seferde,birde swansondan aldıklarım gelse süper olucak,kendimede bi kaç şey almıştım ne güzel ucuz ucuz ama gelmiycek heralde
yoo asil onlardan korkmayacaksin
asla yanlislik yapmiyorlar
ozur dilerim(((
yaptım ve bir haftadan fazla ara verdim krisim bu gün yine başladım olur dimi
ya acikcasi onu bilmiyorum
saracoglunun sitesine bak bence
kris ne zamandır sormak istiyorum hep unutuyorum ,siz proxeed den kaç kutu kullandınız ,birde gingo unutkanlığa i,yi geliya arada bende içsem olmazmı
ben daha birşeye başlamadım bende mi başlasam acep...
Krisim bugün adetimin tam 14.günündeyim,soğan kürüne yarın başlasam geç mi kalmış olurum.Bidahaki aya mı başlayım yoksa.Bide sadece akşamları içsem olmazmıki?
ee napalim sen ilgini kestin benden(
sevilmeye ihtiyacim var :)
evet senide çok seviyorum ben biliyosun ama umrunda değilki :)))))))))))
ronyacımmmmm burdasın.....
canım ya ben bugün necmettin beyi aradım..hafta sonları çalışmıyormuş..birde muaynanesine 2-6 arası geliyormuş.. ozaman bu dr. başka bi yerde daha çalışıyor...nerde çalışıyor başka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?