Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yalanmıs yahu :) yada ben emzırıyorum dıye bogazımı da tutamadım :)

deli gibi 2-3 kez emzir çık valla gözüm dönmüş bir vaziyette tatlı birşeyler arıyorum sumak...

ben doktora gitmiştim sumak doktor arkamdan eşime kilolarını verdir demiş bizimkine:)))emziriyor diye demiyorum demiş benimkide:)doktor da hepsi aynı şeye sığınıyor demiş:)))

kesınlıkle :))

emzırıyorsun verırsın var bı de ..

bı de ayaklanınca verırsın

ben de toptan verecegım snaırım :) napalım emsınlerde

yalanmıs yahu :) yada ben emzırıyorum dıye bogazımı da tutamadım :)

selam herkeze valla emzirerek kilo veriliyor galiba ben 13 kilo aldım doğumdan 2 hafta sonra 12 kilo verdim 1 kilom kalmıştı 2,5 ay oldu sadece 1 kilo verdim eski kiloma kavuştum çok şukur :) :) darısı sizlere canlarım :) 55 kiloyum aslında 52-53 falan olmak istiyorum kızım emerse onuda veririm inşallah

Gece uyanmasi 1 e dusmesi lazim
Hbb sadece 1 kez uyaniyor sutunu icip uyuyor sabah 8.30 a kadar ...
alistirman lazim yoksa cok zorluk cekersin
ben bir sure sonra o 1 kereyide ortadan kaldiricam , gece sutunude kesicem

Son düzenleme:
slm cnm, eşinde varikosel vardı değil mi? ameliyat olacak mı.. biz çok kararsızız.

cnm bizde çok kararsızdık.doktor çok etki etmez ama siz bilirsiniz dedi.derecesi ne 1 miş ne 2.sanırım1.5 ama biz yaptırmaya karar verdik.sanırım haftaya olacak eşim.allah yardımcımız olsun inşallah iyi sonuç verir.sizin kaçtı derecesi?

cnm bizim 2.dereceden, doktor olması gerekiyor ama sonuç kesin ii olacak diyemem dedi. doppler filmi çektirdi mi? varikosel orada kaç mm gözüküyor? nerede olacak? sperm testi sonuçları nasıldı? daha cok sorum var cnm :) şimdilik bu kadar:)

arkadaslar merhaba,

benı bu topıgın eskı mudavımlerı tanır 2008 den berı takıp edıyorum.burada cogu arkadasımız kendılıgınden hamıle kaldılar hatta 2.cıye kalanlar yada nıyetleneler bıle var. bırde bılgem gıbı yagmur gıbı tup bebek deneyerek hamıle kalan arkadaslarımmz var.1 yıldır kaan hocanın tedavısındeydı esım. 2 ay once asılama denemıstık hatta karanfılceyle aynı doneme denk gelmıstı. her ıkımızınkı de tutmamıstı. bız de bu ay tup bebek tedavısıne basladık. tedavımız atasehır memorıalda oluyor.yarın transferım olacak nasıpse. benım kader arkadaslarım dualarınızı eksık etmezsenız cok sevınırım.

bu topıgın eskı hareketlı gunlerını cok ozluyorum. sımdı hergun gırıp bakıyorum hıc kımse yok. yazılan varsa bırkac tane mesaj,onları okuyup cıkıyorum.aslında bılgem olsa onun deneyımlerını dınlemeyı o kadar ısterdım kı. sızler mesajımı okursanız dua edersenız ve deneyımlerınızı paylasırsanız cok sevınırım.su an bu topıkte benım gıbı tedavıde olan var mı? en son 5n1k yaptırmıstı sımdı ne yapıyor acaba? baya uzun yazdım. haydı saglıcakla kalın. kendınızden haberler vermeyı ıhmal etmeyın.sevgıler

Lorkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nerelerdesin sen yavvvv? Gez gez bitiremedin haaaa, insan iki kelime yazar kendinden haber vermek için. Özledim seni.

hatun kişi gecmıste en son mesajımda yazdıydım ammaaa sen okuyamadın sanırsam
aynısını eklıyım sana ozel durumlar aynı cunku
gercı yazalı 9 gun olmus ama degısen bısey olmayıncaaa

bu arada bende sızlerı ozledım gelsenız yazsanız bebeler nabıyo vs ..
herkesın keyfı yerındemı degılmı ben merak edıyorum vallla

Naber millet herkes dagitti kendini bakiyorumda

Annem babam dun gitti
Aksama en yakin arkadasimin kinasi yarn dugunu var

Sonra bi hafta tatilimiz gelcek sonra yine telase
Bayramin son gunu elti oluyorum

alisveris beni bekliyo hic sevmiyorum bu dugun islerini

Anlayacaginiz yogunluk hat safhada

Bayram sonrasi 2 ay dkh icmis oluyorum kontrole gidicem
Cikolaa kistim gectiyse dier ay dondurulmuslari denemeyi dusunuyorum kasim da yani

ohooo ekıntos sılmıddın hafızayı ılk bebede daha
hemen sana ates olcme yontemı baslayalım ıstersen varmı dıjıtal derecen
bıde grafık yaparız
hareket olur
ama bunları yapana kadar sen az fikfik hatırlada bosa gıtmesın grafıkler eneslenanun ki gibi

sen regl sonrası ılk gelen akıntıyla basla gun asırı calısmaya akıntı yogunlasınca 2-3 gun ustuste dene
akıntı bıtınce genelde olay bıtmıs oluyo ama bellı de olmaz tabe

melisdilek Allah radımcın olsun ınsallah transferın cok guzel gecer
ve bebegın sana tutunur bırakmaz ...
hastaneden memnunmusun ne kadara mal oldu ıslemler vs ..

ben dondurulmusum olmazsa belkı orayı dusunebılırım evıme yakın sayılır cunku ..
gercı bı arastırmada yapmadım ama bakalım nasıb...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…