- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.581
o da yalanmış sumak:)))
unuttuk be sumak...............
yalanmıs yahu :) yada ben emzırıyorum dıye bogazımı da tutamadım :)
deli gibi 2-3 kez emzir çık valla gözüm dönmüş bir vaziyette tatlı birşeyler arıyorum sumak...
ben doktora gitmiştim sumak doktor arkamdan eşime kilolarını verdir demiş bizimkine:)))emziriyor diye demiyorum demiş benimkide:)doktor da hepsi aynı şeye sığınıyor demiş:)))
kesınlıkle :))
emzırıyorsun verırsın var bı de ..
bı de ayaklanınca verırsın
ben de toptan verecegım snaırım :) napalım emsınlerde
ha bak ben daha ayaklanırsa kısmına geçemedim daha:)birde onu deneyeceğim inşallahhh
bızımkı gectı sayılır bakalım nereye kadar fayda edıcek bana :)
zaten sen zayıfdın bence çok birşey yoktur.....
zaten sen zayıfdın bence çok birşey yoktur.....
yok var yıne en az 6 kılom var nerden baksan sımdıde zayıfmısım ama alısıtıgım halımı ıstıyorum
ben cıkayım artık ekıntosum masal uyurken uyuyayım ..
yalanmıs yahu :) yada ben emzırıyorum dıye bogazımı da tutamadım :)
Çok şükür büyütüyoruz valla, şimdilik tek sıkıntı geceleri çoook sık uyanması, gündüz yemese açlıktan diycem ama emmek için mutlaka bazı günler nerdeyse saat başı uyanıyo, ee haliyle sabah uykusuz uykusuz okula gidiyorum. Bide bu durumda çözülse gece uyanmaları 1-2 ye düşse ohhhh...
slm cnm, eşinde varikosel vardı değil mi? ameliyat olacak mı.. biz çok kararsızız.
cnm bizde çok kararsızdık.doktor çok etki etmez ama siz bilirsiniz dedi.derecesi ne 1 miş ne 2.sanırım1.5 ama biz yaptırmaya karar verdik.sanırım haftaya olacak eşim.allah yardımcımız olsun inşallah iyi sonuç verir.sizin kaçtı derecesi?
Gece uyanmasi 1 e dusmesi lazim
Hbb sadece 1 kez uyaniyor sutunu icip uyuyor sabah 8.30 a kadar ...
alistirman lazim yoksa cok zorluk cekersin
ben bir sure sonra o 1 kereyide ortadan kaldiricam , gece sutunude kesicem
Lorkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nerelerdesin sen yavvvv? Gez gez bitiremedin haaaa, insan iki kelime yazar kendinden haber vermek için. Özledim seni.
selammm herkese...
bir sorum olacak tpikteki arkadaşlara.....
ateş ölçen arkadaşlar sorumun cevabını bilirler sanırsam:)
bir ara çok konuşuluyordu topikte ama şimdi tam hatırlıyamadım nasıl oluyordu..
adetime 1 hafta -10 gün kala kasıklarım ağrıyor bu yumurta çatlıyor demekti di mi?birde bu ağrıdan 3-4 gün sonra uzayan akıntı oluyor bu ne oluyordu hatırlayamadım işte....
bakalım sorumu kim cevaplayacak,kimse gelmiyor topiğe artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?