- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.621
melisdilek Allah radımcın olsun ınsallah transferın cok guzel gecer
ve bebegın sana tutunur bırakmaz ...
hastaneden memnunmusun ne kadara mal oldu ıslemler vs ..
ben dondurulmusum olmazsa belkı orayı dusunebılırım evıme yakın sayılır cunku ..
gercı bı arastırmada yapmadım ama bakalım nasıb...
yorulmuşsundur mtlaka,seni çok iyi anlıyorum.
anlatsana kendini kaç yıllık evlisin ,kaç deneme yaptınız...
Lorkeeeeeeeeeeee, sen yine de yaz arada sırada ne yaptığını bakarsın bi gezmeye gitmişsin ordan oraya ordan oraya biz anca yetişiriz haberlere. Seni de özledim beeeeeee.
Esramı krisimi pamuğumu ronyamı antalyamı gelbebeğimi bilgemi muesimi yagmurumu aklıma gelmeyenleri ne çok özledim yaaaaaav.
evet cnm doppler çekildi.2.6 mm geçen birkaç adet venöz vasküler yapıizlenmektedir diye yazıyo.ama başka bir profesöre muayene olduğumuzda derecesi 2 demişti.cnm biz izmirde şifa hastahanesinde olucaz.test sonuçları 1ml 12-19 -20-4.2-ve en son 8 milyon çıktı.1 ay önce doktor sayınız 20 milyon dedi bize kötü çıkan sonuçlarda stresten vb. sebeplerdenmiş.hareketliliğimiz ileri hızlı % 12 hızlımız % 36 falan sanırım.yani fena değil...sizin nasıl cnm ?
Lorkeeeeeeeeeeee, sen yine de yaz arada sırada ne yaptığını bakarsın bi gezmeye gitmişsin ordan oraya ordan oraya biz anca yetişiriz haberlere. Seni de özledim beeeeeee.
Esramı krisimi pamuğumu ronyamı antalyamı gelbebeğimi bilgemi muesimi yagmurumu aklıma gelmeyenleri ne çok özledim yaaaaaav.
arkadaslar merhaba,
benı bu topıgın eskı mudavımlerı tanır 2008 den berı takıp edıyorum.burada cogu arkadasımız kendılıgınden hamıle kaldılar hatta 2.cıye kalanlar yada nıyetleneler bıle var. bırde bılgem gıbı yagmur gıbı tup bebek deneyerek hamıle kalan arkadaslarımmz var.1 yıldır kaan hocanın tedavısındeydı esım. 2 ay once asılama denemıstık hatta karanfılceyle aynı doneme denk gelmıstı. her ıkımızınkı de tutmamıstı. bız de bu ay tup bebek tedavısıne basladık. tedavımız atasehır memorıalda oluyor.yarın transferım olacak nasıpse. benım kader arkadaslarım dualarınızı eksık etmezsenız cok sevınırım.
bu topıgın eskı hareketlı gunlerını cok ozluyorum. sımdı hergun gırıp bakıyorum hıc kımse yok. yazılan varsa bırkac tane mesaj,onları okuyup cıkıyorum.aslında bılgem olsa onun deneyımlerını dınlemeyı o kadar ısterdım kı. sızler mesajımı okursanız dua edersenız ve deneyımlerınızı paylasırsanız cok sevınırım.su an bu topıkte benım gıbı tedavıde olan var mı? en son 5n1k yaptırmıstı sımdı ne yapıyor acaba? baya uzun yazdım. haydı saglıcakla kalın. kendınızden haberler vermeyı ıhmal etmeyın.sevgıler
düştük dilinize vallaaaaaaaaaaaaaaaaaa
msjları iyi okumamaışsın lorkeeeeeee.............
2.düşünmüyorum....kilolar gitsin oğluş büyüsün biraz....sonrada kısmetttt.Rabbim önce sizlere versin sonra 2.beraber yapalım......
ben bu işi daha iyi korunayım diye sordum hem birine de anlatacağım o yüzden yani....
Ronyam aılenle ılgılı duruma uzuldum gercekten ... kabullenmesı cok zor oluyor boyle seylerı .. ama ınsallah onlar ıcın hayrılısı budur ... dedıgın gıbı en sevdıklerınden bırıne kızınca ınsan kımseyle rahatca paylasıp rahatlayamıyor ..lorkemmmm ya ben ff de tablo yapmayı özledim baya heyecanlıydı
adet olayım yine yapıcam merak ediyorum yumurtlamam olucakmı
doğumdan sonra belki durumlar düzelmiştir
canım lorkem nasıl özledim seni artık pek denk gelemiyoruz
hepimizin ayrı koşuşturmaları sorunları var
canım benim kızın idrar yolu enfeksiyonu bitmek bilmedi sondalı böbrek filmi çekilcek
artık ciddi anlamda çok yorgunum bütün kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum
canım sen kasımda başlıcamışsın
Rabbim rast getirsin inşallah müjdeli haberini burdan bangır bangır vermek bana nasip olur
boncuğumm canım boncuğum sen bana küstünmü burdan sıkıntılarımı anlatmadım diye
valla sizleride yormak istemedim süre gelen sıkıntılarımla.bir anlatmaya başlasam ardı arkası kesilmicek
en iyisi beni boşverin sizler iyi olun yani tüm arkadaşlar iyi olsunlar diye düşündüm anlatmadım
çok zor günler geçiriyorum kendi yuvamda sorun yok çok şükür ama annemle babam beni çok üzdüler ayrıldılar
ve ben dünyadaki herşeyim babamın beni yine hayal kırıklığıyla gözyaşları içinde bırakmasını
bir kızın babasına olan aşkıyla sevgisiyle kabullenmeye çalıştım
sokaklara çıkıp bağırmak ağlamak istedim neden neden diye sormak istedim ve malesef bunların hiç birini yapamadım
gözyaşlarımı hep yüreğime akıttım çok isterdim benim onu sevdiğim kadar beni seven bir babam olsaydı
ahh ahh anlatacak çok şey varda dillendirmek istemiyorum yüreğimde yaşıyorum herşeyi
en yakınım eşimle bile annemle bile konuşamıyorum sanırım insan çok kırılınca böyle oluyor hele birde çok sevince
tamam boncugum sen ıste yeterkı yazarım benLorkeeeeeeeeeeee, sen yine de yaz arada sırada ne yaptığını bakarsın bi gezmeye gitmişsin ordan oraya ordan oraya biz anca yetişiriz haberlere. Seni de özledim beeeeeee.
kızlar ben kondisyon bisikleti alayım diye düşünüyorum.
yürüme bandı tempolu kullanıldığında biraz gürültü oluyor sanırım.alt komşumla bu konuda sıkıntı çekerim..
acaba zayıflamak için bisiklette işe yarar mı?
Bende sizleri özledim boncuuuuk.
canım yiğenin nasıl oldu.tedavisi bitti mi?
gökçen hiç görünmüyor.iyidir inşallah. okursan bir ses ver:)
Ronyam Allah sağlık ondan sonrada huzur versin.
sıkıntıda çok zor.belki düzelme durumu yok mu .
kızın nasıl oldu.
slm cnm,
solda maksimal ven çapı nötral pozisyonda 2.4 mm olup valsalva manevrası ile reflü akım izlenmiştir yazıo.. bizde anlamadık tabi, üroloji ameliyat olsun diyor, kadın doğum doktorum acele etmeyin, ameliyat olmasını gerektirecek bir durum yok diyor. kararsız kaldık yani..bu arada bizde 2 yıl, 3aylık evliyiz:) 1.5 yıl borçlar yüzünden bizde istememiştik.sonra istediğimizde olmayınca doktora gittim. doktorlarda 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra testleri yapmak için bekliyorlar. ısrarım sonucu testler yapıldı, eşinde sperm testi yaptırsın demişti. herşeyden bihaber olduğum için böyle bir sorun olacağını tahmin etmediğim için eşime söylememiştim bile. 1ay kadar önce ilk sperm testini yaptırdı. ilk test sonucunda 8mil/ml, ileri hızlı %2 çıktı.1 hafta sonra başka bir laboratuarda 32mil/ml, ileri hızlı %28 çıktı. 3.testte 2.testle aynı gibi..ama varikosel var işte. cnm ya nedense ben varikoselin sonuç vereceğinden şüpheliyim. sanırım 6 ay sonra sperm kalitesine etki edeceğinden, o kadar beklemek istemiyorum. eşimde tedirgin oluyor zaten.. off cnm ya bi bebeğim olsa sanki herşey bambaşka olacak.. şu anda hayatımı dondurmuşum gibi hissediyorum. hep bebek olunca diyorum.. her ay ümitlenmicem diyorum, hani beklemediğin bir anda geliyormuş ya.. kimi kandırıyorsam, daha regl günüm yaklaştığında idrar testi yapmaya başlıyorum, bikaç kez kan testi bile yaptırdım, ki hiç gecikmedi reglim. bide 2 gün geçse ne yaparım bilmiyorum:)
Bende sizleri özledim boncuuuuk.
canım yiğenin nasıl oldu.tedavisi bitti mi?
gökçen hiç görünmüyor.iyidir inşallah. okursan bir ses ver:)
Ronyam Allah sağlık ondan sonrada huzur versin.
sıkıntıda çok zor.belki düzelme durumu yok mu .
kızın nasıl oldu.
cnm 2 yıl 3 aylık evliyiz.ilk yıl istemedik bebek sanki oluyormuş gibi:))sonra ilk altı ay olmayınca ben şüphelendim dedim eşime doktora gidelim.ilk etapta eşimin tahlil sonucu sayı ml 12 milyon hareketlilik a+b 20 idi.başladık tedaviye8 aydırda tedavi oluyoruz işte .eşim ameliyat olmak istemedi ilk başta şimdide sanırım önümüzdeki hafta ameliyat olucak.sizin neydi problem nasıl aştınız.sanırım şimdi bebeğin var senin yanlış hatırlamıyorsam..
selam kızlar
nasılsınızz..
kasımda tüp bebek yolları görünüyor bana kısmetse, genartta olacak doktorum murat sönmezer..
dualarınız bekliyorum, kasıma kadar normal denemeye devam, belki ilk hamileliğim gibi tüpten önceki ay gelir bebeğim...umudum var çok şükür..
hepinize selamlar...
hadi yolun açık olsun canım.....umudu tabiki kaybetme öyle yada böyle olcak bebiş inşallahhh
selam kızlar
nasılsınızz..
kasımda tüp bebek yolları görünüyor bana kısmetse, genartta olacak doktorum murat sönmezer..
dualarınız bekliyorum, kasıma kadar normal denemeye devam, belki ilk hamileliğim gibi tüpten önceki ay gelir bebeğim...umudum var çok şükür..
hepinize selamlar...
amin canım, sağol sizler en büyük umutsunuz bize...
biz de yaklaşık 8 aydır proxeed kullanıyoruz, uzun vadede faydalı olacağına inanıyorum, işte keçiboynuzu kürü yapacağız hiç yapmadık bir deneyelim bakalım.. sayı toplamda 36-40 arası, morf 1, hareket çok şükür iyi diyorum.. bende çikolata kisit var 3 cm. o yüzden dr artık beklemeyelim dedi. inşallah dualarımız kabul olur...
canım 1 yıl bebek istememiştik ama ben hiç pişman olmadım.infertiliteyi öğrenmeden önce çok eğlenmişiz sonra herşey o kadar eğlenceli olmadı tabi...
bizim morfoloji hep sıfırdı,bir kere 1i gördük o kadar...DNA hasarı %84dü.sayı en başlarda 5 ile 11 milyon arasındaydı.
1,5 yıl proxseed kullandı eşim.sayıyı 52 milyonlara kadar yükseltti.
keçiboynuzlu bir karışım,arı sütü kullandı düzenli.
omega 3 ,largınıne ,gınseng,incir kürü,kaan hocanın yiyin için dedikleri,nohut,dut kurusu falan yani düzenli kullandık.
bizde varikosel yoktu ama olsa kesin başta onu hallederdik.
bizde yıkıldık ,üzüldük,birbirimizden koptuk.2 tüp bebek denemesi beni çok yıprattı.ama yine sarıldık birbirimize devam ettik...
morali yüksek tutacaksın bu işte çok çok önemli....
biz bunu 2 başarısız deneme sonrası yapabildik.biraz umursamamayı ............
eşimi farklı şeylere yönelttim.kafasını boşaltacak şeyler buldurdum.haftanın 3 günü yüzmeye gitti.köpek aldı ,beslemeye başladı falan filan...farklı konular konuşmaya başladı yani...
ben tekrar işe başladım o yoğunluk beni yordu....
cnm çok teşekkür ederim.evet çok haklısın üzülsende üzülmesende bu dert maalesef var ve beklemekten başkada çaremiz yok(biz elimizden geleni yapıoruz gerisini allaha bırakıyoruz.inşallah hayırlı bir zamanda (umarım en kısa zamanda)verir mucizelerimizi.bizim varikosel azda olsa var ve ilk önce onu halletmek gerekiyor ve sanırım önümüzdeki hafta da onu halledicez.cnm proxeed plus kullanırken yanında başka neler kullanabiliriz biraz yardımcı olabilirmisin.birde tüp bebek çokmu zahmetli bir iş bende olmazsa yaza düşünüyorum.ama hiçte cesaretim yok.iğneler ilaçlar falan çok yan etkileri oluyormu??
canım 1 yıl bebek istememiştik ama ben hiç pişman olmadım.infertiliteyi öğrenmeden önce çok eğlenmişiz sonra herşey o kadar eğlenceli olmadı tabi...
bizim morfoloji hep sıfırdı,bir kere 1i gördük o kadar...DNA hasarı %84dü.sayı en başlarda 5 ile 11 milyon arasındaydı.
1,5 yıl proxseed kullandı eşim.sayıyı 52 milyonlara kadar yükseltti.
keçiboynuzlu bir karışım,arı sütü kullandı düzenli.
omega 3 ,largınıne ,gınseng,incir kürü,kaan hocanın yiyin için dedikleri,nohut,dut kurusu falan yani düzenli kullandık.
bizde varikosel yoktu ama olsa kesin başta onu hallederdik.
bizde yıkıldık ,üzüldük,birbirimizden koptuk.2 tüp bebek denemesi beni çok yıprattı.ama yine sarıldık birbirimize devam ettik...
morali yüksek tutacaksın bu işte çok çok önemli....
biz bunu 2 başarısız deneme sonrası yapabildik.biraz umursamamayı ............
eşimi farklı şeylere yönelttim.kafasını boşaltacak şeyler buldurdum.haftanın 3 günü yüzmeye gitti.köpek aldı ,beslemeye başladı falan filan...farklı konular konuşmaya başladı yani...
ben tekrar işe başladım o yoğunluk beni yordu....
cnm çok teşekkür ederim.evet çok haklısın üzülsende üzülmesende bu dert maalesef var ve beklemekten başkada çaremiz yok(biz elimizden geleni yapıoruz gerisini allaha bırakıyoruz.inşallah hayırlı bir zamanda (umarım en kısa zamanda)verir mucizelerimizi.bizim varikosel azda olsa var ve ilk önce onu halletmek gerekiyor ve sanırım önümüzdeki hafta da onu halledicez.cnm proxeed plus kullanırken yanında başka neler kullanabiliriz biraz yardımcı olabilirmisin.birde tüp bebek çokmu zahmetli bir iş bende olmazsa yaza düşünüyorum.ama hiçte cesaretim yok.iğneler ilaçlar falan çok yan etkileri oluyormu??
proxseed+largınıne,
omega 3
e vitamini yada incir kürü
gınseng
keçiboynuzu tozu
bol yeşillik
kavrulmamış badem fındık,dut kurusu,kuru kayısı,kuru erik...
arı sütü bal karışımı
nohut
canım biz bunları yapmıştık....
tüp bebek dışardan bakınca zor işin içine girincede zorluğunu unutup sonuca endekslendiğin bir süreç.
önce adet sonrası yumurtalarını olgunlaştırmak için iğneler vurunuyorsun.dozu sana göre ayarlanıyor,sonra vakti gelince o yumurtayı çatlatmak için bir iğne oluyorsun ve sonrasında yumurtaların toplanıyor bu işlem esnasında hafif uyutuluyorsun.sonra bu yumurtalar spermle birleştiriliyor ve embriyoları bekliyorsun.bazen 3. bazen de 5. gün transfer yapılıyor bu işlem çok basit embriyor rahme konuluyor.snra 12 gün bekleyip test yapıyorsun...
yan etkileri tabiki var,sonuçta vücuduna hormon yükleniyor....
canım bu kist 2 senedir bendeymiş belki daha da eskidir ama haberim olalı 2 sene.. bu zamana kadar büyümemişti 2,5 cmdi. bu ay 3 olmuş iştetest sonucuz güzelmiş gerçekten biliyorsun burda dah kötü değerlerle hamile kaldık hepimiz.
senin şu kist işi bozuyor galiba biraz hoş bu kist işlerinden pek anlamıyorum ama.döngünü bozuyor mu bu kist?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?