Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Krissssssssss ahhhh ne gunlerdi
Ewet arkadaslar bende ikiz annesiyim tuple
rabbim dileyen i steyen herkese versin

arkadaşlar merhaba
eşimin azospermi olduğunu yeni öğrendik kaan aydosla ilk randevumuz eylül 'de .değerlerimiz ne yazık ki sıfır . bazen hiç yol kattettemeyeceğimizi düşünüyorum yavaş yavaş psikolojim de bozuluyor özellikle hamile haberleri duyduğumda tedaviye başlamamamıza rağmen evlat edinmek istiyorum . kaan aydosla değerleri sıfır olup da hamile kalanlar var mı?
şimdiden teşekkür ederim

Geçmiş olsun cnm neden olduğuna bakıldı mi Eşinizin uc kere test verip hormon genetik testleri yapıldımi inş cikislatınız başlar Allahın izniyle

Geçmiş olsun cnm neden olduğuna bakıldı mi Eşinizin uc kere test verip hormon genetik testleri yapıldımi inş cikislatınız başlar Allahın izniyle
Merhaba canim senin esinde azosperm di dimi. Yeni gordum hamilesin masallah Allah bizede nasip eder insallah. Nasil bir yol izlediniz canim tup bebegi nerde yaptiniz

Merhaba canim senin esinde azosperm di dimi. Yeni gordum hamilesin masallah Allah bizede nasip eder insallah. Nasil bir yol izlediniz canim tup bebegi nerde yaptiniz
Merhaba arkadaşım Allahım herkese nasip etsin en yakın zamanda daha iyilerini inş eşim azoydu Biz variskole ameliyatı olduk çift taraflı ondan altı ay da çıkış oldu çıkan spermlerle deneme yaptık ilki devleteydi olmadı ikincisini özelde denedim Rabbim nasip etti çok şükür daha yolun basndayim inş sağlıkla devam eder çıkan Sperm sayısı 5 taneyi 5 spermlerle nasip oldu cnm sormak istediğin başka varsa yaz arkadaşım saglicakla

Merhaba arkadaşlar..

Hepimizin hikayesi benzer derdimiz ortak. Su an ise tek istegim ufacik bi umut.

3.5 yıldır cocuk istiyoruz. 3.5 yılda 4 kayıp.. hepsi ayni kalp atisi yok & kürtaj.

Yapilmayan test kalmadi her sey temiz rahim filmi hormon genetik vs vs.

Son kurtajimi haziran 2016da oldum ve esime sperm dna hasar testi yaptirdik sonuc %30hasarli. Kaan Aydos maille cevap yazdi ve esim 25 temuzdan itibaren gunasiri klomen ve gunde 2 emodex kullaniyor. Tedavinin 1 ayinda FSH 4.45 cikti. Bu sonuca henuz kaan beyden cevap gelmedi.

4 kaybiminda sebebi bu hasar mi bilmiyorum. Su an korunuyoruz. 2.ayda tekrar hasar testi yaptiralim diyo esim. Haftada 3 gun nohut yemegi her aksam isirgan otu cayi gunde 2 tane zeytinyaginda bekletilmis incir ve keciboynuzu ozu yiyor esim.

Bilmiyorum ne düsünecegimi.. 4 defa ayni seyi yasayip 5.de farkli bi beklentiye girmek ne de saçma geliyor. Ruhsal çöküntü icindeyim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

merhaba.hayırlı olsun bebeğiniz..bişey sorucam bu beslenme şeklinin içinde hiç yoğurt ve süt yok. bilerek mi böyle yaptınız???

Canm bizimde durum aynı sizinle başka doktor başarısız ameliyat bağlanmamış damarlar var diyor kendi doktoru bnm bagladığım damarı varikosel olarak görmüştür ultrasonda diyor kafamız karıştı sonuçlar kotulemis siz nr yaptınız baya olmuş mesajina

Merhabalar kızlar.Bizim de değerlerimiz
-top sayı: 66 milyon
-Toplam hız: 55
-İleri hızlı: 10 (bi testte 0 çıkmışlığı var birinde 4 )
-Yavaş hızlı: 35
-Yerinde: 10
-morfoloji %2 (bi testte 0 çıkmışlığı var )
Kızlar 3 ay keçiboynuzu kaynattım geçen hafta 3 ayı doldurunca havuç suyuna başladık.Her sabah aç karnına zeytinyağjnda bekletilmiş incir yiyor Bu arada eşim şu vitamin ve ilaçları kullanıyor:
-proviron
-ace selenyum
-zinco
-evicap
-giseng
-l-arginin
Doktor bize çok olumsuz konuştu değerlerimizle ilgili. Tüp bbebeğe bile bu değerlerle sıkıntı zor dedi. Sizce durumumuz nedir? Bu vitamin ilaç kür yeterli mi??? O kadar mutsuzum ki. Eşimde ben de çok üzgünüz

Varikosel varmı canm esinde ?

Morfoloji biraz zor duzeliyor zaman alıyor ama neden olmasn ki inslh nasip olur en yakın zamanda. Aşılama denersinz olmadi
Aminn inşallahh Beni korkutan morfoloji zaten balım hız ve sayı yükseltilebiliyor ama morfoloji çok zor. Sizin problem neydi ? Maşşallah hamilesin sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…