- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #120.121
Çok teşekkür ederim
Geçmişi okuduysanız beni tanırsınız
Biz karı koca ikimizde sorunluyduk eşimde sperm az morfoloji sıfır ileri hızlısıfırdı
Bende de yumurta yoktu
Bazı doktorlar ya başka kadından yumurta alın yada evlatlık alın demiştiler
Ama biz insan üstü gayretle normal yoldan 3 çocuk yaptık işte
Geçmiş sayfalarda neler yaptığımız yazıyor zaten yapanların hepsi de çocuk sahibi şuan
Dualarım sizlerle inşallah en kısa zamanda sözlerinde olur
Ama çok mücadele etmelisiniz
Krissssssssss ahhhh ne gunlerdiÇok teşekkür ederim
Geçmişi okuduysanız beni tanırsınız
Biz karı koca ikimizde sorunluyduk eşimde sperm az morfoloji sıfır ileri hızlısıfırdı
Bende de yumurta yoktu
Bazı doktorlar ya başka kadından yumurta alın yada evlatlık alın demiştiler
Ama biz insan üstü gayretle normal yoldan 3 çocuk yaptık işte
Geçmiş sayfalarda neler yaptığımız yazıyor zaten yapanların hepsi de çocuk sahibi şuan
Dualarım sizlerle inşallah en kısa zamanda sözlerinde olur
Ama çok mücadele etmelisiniz
Merhabalar Krishazel bana zamanında çok yardımın oldı Rabbim senden razı olsun isteyen herkeze nasip etsin bizimkileride bizlere bağışlasın inşallah AminBen 3. Ye hamileyim
Geçmiş olsun cnm neden olduğuna bakıldı mi Eşinizin uc kere test verip hormon genetik testleri yapıldımi inş cikislatınız başlar Allahın izniylearkadaşlar merhaba
eşimin azospermi olduğunu yeni öğrendik kaan aydosla ilk randevumuz eylül 'de .değerlerimiz ne yazık ki sıfır . bazen hiç yol kattettemeyeceğimizi düşünüyorum yavaş yavaş psikolojim de bozuluyor özellikle hamile haberleri duyduğumda tedaviye başlamamamıza rağmen evlat edinmek istiyorum . kaan aydosla değerleri sıfır olup da hamile kalanlar var mı?
şimdiden teşekkür ederim
Nasip eden Allaha sonsuz hamdü senalar olsun kucağımda 29 günlük bebem emiyor su an.tüm isteyenlere nasip etsin Allahım1400lerde bu sayfa buraya kadar geldim ağlıyorum şu an.hepimize nasip et Allahım
Merhaba nasıl bir süreç geçirdin kaç yıldır uğraşıyorsun paylaşırmısınNasip eden Allaha sonsuz hamdü senalar olsun kucağımda 29 günlük bebem emiyor su an.tüm isteyenlere nasip etsin Allahım
Canım yaşımdan dolayı korkularım oldu benim 40 yaşındayım.evlendim sekizinci ayda hamile kaldım .kızacak arkadaşlar belki sekiz ay nedirki diye ama korktum canım.Merhaba nasıl bir süreç geçirdin kaç yıldır uğraşıyorsun paylaşırmısın
Merhaba canim senin esinde azosperm di dimi. Yeni gordum hamilesin masallah Allah bizede nasip eder insallah. Nasil bir yol izlediniz canim tup bebegi nerde yaptinizGeçmiş olsun cnm neden olduğuna bakıldı mi Eşinizin uc kere test verip hormon genetik testleri yapıldımi inş cikislatınız başlar Allahın izniyle
Merhaba arkadaşım Allahım herkese nasip etsin en yakın zamanda daha iyilerini inş eşim azoydu Biz variskole ameliyatı olduk çift taraflı ondan altı ay da çıkış oldu çıkan spermlerle deneme yaptık ilki devleteydi olmadı ikincisini özelde denedim Rabbim nasip etti çok şükür daha yolun basndayim inş sağlıkla devam eder çıkan Sperm sayısı 5 taneyi 5 spermlerle nasip oldu cnm sormak istediğin başka varsa yaz arkadaşım saglicaklaMerhaba canim senin esinde azosperm di dimi. Yeni gordum hamilesin masallah Allah bizede nasip eder insallah. Nasil bir yol izlediniz canim tup bebegi nerde yaptiniz
Teşekkürler cevap için Allah ım hayırlısıyla kucağına aldırsınCanım yaşımdan dolayı korkularım oldu benim 40 yaşındayım.evlendim sekizinci ayda hamile kaldım .kızacak arkadaşlar belki sekiz ay nedirki diye ama korktum canım.
Aldım canım 35günluk bebiş:)Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.Teşekkürler cevap için Allah ım hayırlısıyla kucağına aldırsın
İyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.
Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.
Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.
Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt
İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu
Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.
Umarım sizlere faydalı olur. Daha hamile kalamadım ama en azından İLAÇ kullanmadan doğal yollarla doktorların hiç yükselmez dedikleri sayısı yükselttik. Pes etmeyin ben yukarda yazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tez zamanda böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin
Canm bizimde durum aynı sizinle başka doktor başarısız ameliyat bağlanmamış damarlar var diyor kendi doktoru bnm bagladığım damarı varikosel olarak görmüştür ultrasonda diyor kafamız karıştı sonuçlar kotulemis siz nr yaptınız baya olmuş mesajinaslmkızlar ben derdimi anlatayım eşim 7 ayönce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ameliyattan önce ilk test 4 milyondu ameliyattan sonra 11 milyon oldu 7 aydayız 3 gun önce test yaptırdı ve 4 milyona düştü.dr gitti şimdi degilde 2 sene sonra falan ameliyat yaparız demiş çünkü film cekildi varikosel gözüküyor bir dr varikosel var diyor.ameliyat oldugu dr.o dr.ameliyat ettigimiz baglantıgının şişigini görmüştür diyor 2 sene bekle ameliyat yaparız demiş .şimdik eşimin vucudu spermmi üretmiyor okadar düştü yoksa yine bu sebeptenmi oldu bunun cvbını dr bile bilmiyor ne yapacam ben birde kızlar adetimin 4 gunundeyim gögüslerim inmedi daha hala şiş önceden ilk gun inerdi bide adetimin 5 gunu kesilmeye başlardı şimdi 3gunu azalıp 4 gunu lekegibi geliyor 7 gunu tamamlıyor 2 aydır böle bu ay gögüslerim inmedi acaba bende üstüne görme denen şey olabilirmiyim kendimi de kandırmak istemiyorum ailemdede yok zaten öle bir şey cvplarınızı bekliyorum.tecrübe ve araştırmalarınıza güveniyorum.
Varikosel varmı canm esinde ?Merhabalar kızlar.Bizim de değerlerimiz
-top sayı: 66 milyon
-Toplam hız: 55
-İleri hızlı: 10 (bi testte 0 çıkmışlığı var birinde 4 )
-Yavaş hızlı: 35
-Yerinde: 10
-morfoloji %2 (bi testte 0 çıkmışlığı var )
Kızlar 3 ay keçiboynuzu kaynattım geçen hafta 3 ayı doldurunca havuç suyuna başladık.Her sabah aç karnına zeytinyağjnda bekletilmiş incir yiyor Bu arada eşim şu vitamin ve ilaçları kullanıyor:
-proviron
-ace selenyum
-zinco
-evicap
-giseng
-l-arginin
Doktor bize çok olumsuz konuştu değerlerimizle ilgili. Tüp bbebeğe bile bu değerlerle sıkıntı zor dedi. Sizce durumumuz nedir? Bu vitamin ilaç kür yeterli mi??? O kadar mutsuzum ki. Eşimde ben de çok üzgünüz
Yok canım varikosel eşimde.Varikosel varmı canm esinde ?
Morfoloji biraz zor duzeliyor zaman alıyor ama neden olmasn ki inslh nasip olur en yakın zamanda. Aşılama denersinz olmadiYok canım varikosel eşimde.
Aminn inşallahh Beni korkutan morfoloji zaten balımMorfoloji biraz zor duzeliyor zaman alıyor ama neden olmasn ki inslh nasip olur en yakın zamanda. Aşılama denersinz olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?