• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.

Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.

Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.

Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt

İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu

Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım

Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata

Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.

Umarım sizlere faydalı olur. Daha hamile kalamadım ama en azından İLAÇ kullanmadan doğal yollarla doktorların hiç yükselmez dedikleri sayısı yükselttik. Pes etmeyin ben yukarda yazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tez zamanda böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin
Merhaba benim eşimde ilk tahlilde 2 3 sperm gördüler ama sonraki tahlillerde 0 peki bu bizim işimize de yararmı tese den başka yol yok diyorlar ayrıca sabrına hayran kaldım 3 ay şaşmadan

Arkadaşlar sonuclarımı değerlendirebilirsiniz veya takviye tavsiyeniz varmı

Sperm ml de 43.000.000
Total 301.000.000
Hareket ileri hızlı yüzde 16
İleri yavaş hızlı yüzde 17
Yerinde hareketli yüzde 15
Likefikasyon 30 dakika
Morfoloji krugere göre yüzde 5
Aglunitasyon pozitif

Eşim dün proxeed plus ve l arginine başladı

Sizden ricam bu yazıyı gorenlerin yorum tavsiyelerde bulunmalari

MERHABA KIZLAR ne gusel bır topıkmıs burası boncuktan krıse ronyadan ekıne esraya ve sızler herkes bı sekılde hamıle kaşmıs rabbımın ıznıyle biz de aynı sekılde sperm sayımı yukseltmeye calısıyoruz klomen trental verdı ve vıtamınler 1 ay oldu hayırlısı dıyelım artık

Eşimde sorun vardı DNA hasarı ve hız problemi Kaan hoca doktorumuzdu eşim klomen ve proxeed plus kullandı ve bende burada okuduğum vitaminleri verdim 2. Ayda hamile kaldım keçiboynuzu tozunu içirdim aktardan karışım yaptırdım fsh düşüktü eşimde yükselince hamile kaldım
Merhaba cok sevindim adiniza.peki sperm sayiniz dusuk muydi? Ya da varikose va var miydi?

Merhaba arkadaşlar..

Hepimizin hikayesi benzer derdimiz ortak. Su an ise tek istegim ufacik bi umut.

3.5 yıldır cocuk istiyoruz. 3.5 yılda 4 kayıp.. hepsi ayni kalp atisi yok & kürtaj.

Yapilmayan test kalmadi her sey temiz rahim filmi hormon genetik vs vs.

Son kurtajimi haziran 2016da oldum ve esime sperm dna hasar testi yaptirdik sonuc %30hasarli. Kaan Aydos maille cevap yazdi ve esim 25 temuzdan itibaren gunasiri klomen ve gunde 2 emodex kullaniyor. Tedavinin 1 ayinda FSH 4.45 cikti. Bu sonuca henuz kaan beyden cevap gelmedi.

4 kaybiminda sebebi bu hasar mi bilmiyorum. Su an korunuyoruz. 2.ayda tekrar hasar testi yaptiralim diyo esim. Haftada 3 gun nohut yemegi her aksam isirgan otu cayi gunde 2 tane zeytinyaginda bekletilmis incir ve keciboynuzu ozu yiyor esim.

Bilmiyorum ne düsünecegimi.. 4 defa ayni seyi yasayip 5.de farkli bi beklentiye girmek ne de saçma geliyor. Ruhsal çöküntü icindeyim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Merhaba kaan hocanin tedavisi sayesinde mi hamile kldiniz?

Eşimde sorun vardı DNA hasarı ve hız problemi Kaan hoca doktorumuzdu eşim klomen ve proxeed plus kullandı ve bende burada okuduğum vitaminleri verdim 2. Ayda hamile kaldım keçiboynuzu tozunu içirdim aktardan karışım yaptırdım fsh düşüktü eşimde yükselince hamile kaldım
Dna hasarınız kaçtı acaba bizim ki % 65 kaan hocadan cvp bekliyoruz

Merhaba yillar sonra ugrayiverdim.
Burda yola ciktik yuregi ana olmus ama evlat diye cirpinan birkac kizkardes olduk. Cok sukur cogumuzun evladi oldu. Hala birlikte elele buyutuyoruz evlatlarimizi. Uzak sehirlerde olsakta yegenlerin an an buyudugune sahidiz.
Buraya yolu dusup care arayan kizkardeslerimize umut olmak icin yazacaklarim var. Umudunuzu, çabanızı duanızı asla birakmayin.
Burda okudugunuz kurlere vitaminlere inanin. Deneyin neyin size iyi gelecegini ancak oyle anlayabilirsiniz.Kaan hocamiz bircogumuzun yolunu aydınlattı. Erkek infertilitesinde mutlaka iletisime gecin.
Bu yol bazen uzun ve mesakkatli olabiliyor. Sahsen 5 yil sonra anne olabildim.
Doğal yolla mucizem geldi.
Inanin ve yilmayin bu sabrin meyvesi cok tatli. Herdaim dualarimdasiniz.

Benden de hepinize merhaba...burda çok şeyler öğrendik.sabretmeyi dua etmeyi mücadele etmeyi.denemedigimiz bise kalmadı diyebilirim.cogumuz hala görüşüyoruz.rabbim evlat sahibi olmayı nasip etti.dilerimisteyen bekleyen herkese de tattrir.
Sakın umutsuzluğa düşmeyin.menepoz denilenimiz spermi olmayanın tüpleri tıkalı olanın vs vs mucizelerine kavustu. Darısı sizlere insallah

Merhaba,uzun zaman oldu buraya bakmayalı.Bu forumdaki değerli arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu.Bize de çoğunuz gibi normal yoldan bebek sahibi olamazsınız demişti doktorlar.iki çocuğum oldu çok şükür.ilk çocuğum için tedavi oldu eşim (kürler vitaminler ilaç vs).ikinci çocuğum normal oldu hiç aklımızda yoktu ama nasıl olsa olmaZ diye korunmamıştık.çok şükür kucağımıza aldık 10 aylık oldu.
İnşallah isteyen herkese versin Allah o günler zordu.

Evet kaan Aydos da tedavi oluyoruz. Sayımız 2mil. Hız %10 önce tüp bebek denedik. Olmayınca bitkisel Çözümler uyguladık von sene boyunca. Sayı 4mil. Çıktı ama tekrar iniş oldu. Temmuzdan beri kaan beye tedavi oluyoruz. Eşim ankaraya gitti muayene oldu kaan hoca doğal yolla olabilir dedi ama dna hasarı önce tedavi edilmeli. Yoksa 10 tüp bebek de yapsak olmaz dedi.
cnm gecmiş yılları okurken rastladım yazdıklarına. şuan hamileymişssin hayırlı ıolsun henuz cok yenı ama Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin. bizde kaan hocayla tedavıye baslıyoruz sen faydasını gördünü tüp bebekle mi gebe kaldın

cnm gecmiş yılları okurken rastladım yazdıklarına. şuan hamileymişssin hayırlı ıolsun henuz cok yenı ama Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin. bizde kaan hocayla tedavıye baslıyoruz sen faydasını gördünü tüp bebekle mi gebe kaldın
Canim naptin ne durumda tedaviniz?muayene olabildiniz mi kaan hocaya testleri yaptirmistiniz en son

Canim naptin ne durumda tedaviniz?muayene olabildiniz mi kaan hocaya testleri yaptirmistiniz en son
muayene olduk testleri de yaptırdık , kaan hocadan cevap beklıyoruz 2 gun sonra gelecek. tedaviye başlayacagız inşallah merakla beklıyorum test sonuclarına ne yorum yapacak. bu 15 gun bekleme işi cok sıkıcı

muayene olduk testleri de yaptırdık , kaan hocadan cevap beklıyoruz 2 gun sonra gelecek. tedaviye başlayacagız inşallah merakla beklıyorum test sonuclarına ne yorum yapacak. bu 15 gun bekleme işi cok sıkıcı
Evet canim beklemek ne zor. Biz baslayali 7 hafta oldu ve hemen de umitleniyoruz acaba hamile kalir miyim diye:KK45: halbuki en az 6 dedi bize:rapci: sabrin sonu selamet olsun insallah:dua: cogu gitmis azi kalmis 2 guncuk:KK49:

Evet canim beklemek ne zor. Biz baslayali 7 hafta oldu ve hemen de umitleniyoruz acaba hamile kalir miyim diye:KK45: halbuki en az 6 dedi bize:rapci: sabrin sonu selamet olsun insallah:dua: cogu gitmis azi kalmis 2 guncuk:KK49:
bnde 2 ay ilaç kullandıktan snra hamile kalırmıyım sorularını sormaya başlarım:) tedavının 2. ayı hamile kalan olmuş baya o yuzden umutluyum inş bizimde yüzümüz güler. bakalım hoca bıze kac ay kullanın diyecek merakla beklıyorum. belkı vaktınden önce yazar diye hergun maillerime bakıyorum:)

Back
X