Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba yazınızı yeni okudum üzerinden bir yıl geçmiş ama şu an bana da umut oldu çok sağolun. biz henüz öyle uzun tedavi süreçleri yaşamadık ama benim de eşimin sperm sayısı 6 milyon çıktı morfoloji ise 3 hız %40 ın altına düşmüyor çok şükür ama doktor bize de proxeeed verdi 2 ay bitti kukllanalı. ben size şunu sormal istiyorum bu dna hasar morfılıjiden farklı bişey mi ne ile yapılıyor kan mı sperm testi mi? ve devlette yapılıyor mu ?

Çok şükür iyiyiz bizde oğlum var üç yaşında onunla ilgileniyorum.olur mu olmaz mı derken şimdi yine hamileyim 22 haftalık çok şükür :)))riskli geçiyor hamilelik inş hayırla Doğum olur.@meri58

Arkadaşlr aranızda dna hasar tedavisi görüp düzelenler var mı 5 aydır tedavi görüyoruz eşim menogon igne kullanıyor bu ayın sonunda tahlil vercez

Sizdeki problem neydi bizim dna hasarı problemimiz var inş olumlu sonuç alırız sizin gibi

Dna hasarınız yüzde kaçtı acaba

Merhaba arkadaşlar sizlerle yol arkadaşlığı yapmaya geldim. Eşimin varikoseli vardı 1 kez devlette ameliyat olduk ve güvenerek 6 ay beklememize rağmen sonuçlar düzelmedi ve özel bir doktora gitmeye karar verdik. Gittiğimizde öğrendik ki varikosel devam ediyor tam temizlenmemiş yani eksik bir ameliyat olmuş. Doktorumuz bize bir altı ay daha bekleyip karar vermeliyiz dedi neticeyi tam görmemiz gerek. Şuan beklemedeyiz. 40 milyon sperm %7 ileri hareketli 0 normal morfoloji. Aylarca sizleri sessiz sessiz takip ettim umut olun istedim sizinle sevinip sizinle üzüldüm ama umutluyum. Kaan hocaya mail gönderdim normal yolla çocuk olabileceğini söyledi fakat biliyorum ki tedavi olup çaba göstermeliyiz. Tek korkum morfolojiyi düzeltebilir miyiz?

Selam millet. Geçmiş mesajları okurken resmen gözlerim doldu. Bi mesaj yazayım belki eskilerden gören olur dedim .
Ne günlerimiz geçmiş yaaa. Ne acılar , ne mutluluklar...
Mert 25 günlük yazmışım bi mesajımda 2012 de.
Şimdi 5.5 yaşında okula gidiyor sıpa.
24 haftalık da hamileyim. Allah nasip ederse 2.oğlum Meriç gelecek Şubat ayında teyzeleri.
Hepinizi çok öpüyorum canlarım

Sizde problem neydi biraz bahsedenseniz çok seveniyim bizler için umut olursunuz şimdiden teşekkürler.

Yaa ne guzeel biz de bu mutluluğu yasariz insallah bize de dua edin lutfeen

Sizde problem neydi biraz bahsedenseniz çok seveniyim bizler için umut olursunuz şimdiden teşekkürler.
Bizde erkek infertilitesiydi. Eşimin değerler düşük aynı zamanda %98 DNA hasarı vardı.
2010 da ilk tüp bebek denemesini yaptık. Hamile kaldım fakat 2.5 aylıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.
2011 de ikinci tedaviye başladık ve başarılı olduk şükürler olsun. 2012 de oğlum Mert doğdu. Şuna da 5.5 yaşında.
Aradan 5 yıl geçti olmaz artık derken ikinci oğlum sürpriz yaptı kendiliğinden geldi. 25.haftanın içindeyim şubatta doğumum olacak nasip olursa.
Çok acılar çektik çok üzüntüler yaşadık ama hep destek olduk burada birbirimize. Nihayetinde Allah’a binlerce şükür kavuştuk evlatlarımıza.
Bizimki 2010 dan süre gelen yıllardır verdiğimiz bi mücadeleydi.
Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın.
Sizlerde umudunuzu kaybetmeyin..

Bizde erkek infertilitesiydi. Eşimin değerler düşük aynı zamanda %98 DNA hasarı vardı.
2010 da ilk tüp bebek denemesini yaptık. Hamile kaldım fakat 2.5 aylıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.
2011 de ikinci tedaviye başladık ve başarılı olduk şükürler olsun. 2012 de oğlum Mert doğdu. Şuna da 5.5 yaşında.
Aradan 5 yıl geçti olmaz artık derken ikinci oğlum sürpriz yaptı kendiliğinden geldi. 25.haftanın içindeyim şubatta doğumum olacak nasip olursa.
Çok acılar çektik çok üzüntüler yaşadık ama hep destek olduk burada birbirimize. Nihayetinde Allah’a binlerce şükür kavuştuk evlatlarımıza.
Bizimki 2010 dan süre gelen yıllardır verdiğimiz bi mücadeleydi.
Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın.
Sizlerde umudunuzu kaybetmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…