- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.041
Amerika da kart adresi ile siparis adresinin ayni olmasina mutlaka bakarlar yoksa asla yollamazlar
ama turkiye deki kredi kartlarinin adresini gorebilirler mi ki?
Gözlerim çok yoruldu, uykumun gelmesin değilde....Aslında sizi de hiç bırakasım yok. Sonra sen, ronyayı çok seveceksin, ronya seni derken:26::26:
Nereye fıstık uykumu bastı :)Ben çıkıyorum canlarım. Hepinize iyi geceler. Öpüldünüz.:86:
duru valla bende bittim sana süper güzel hatunsun
gözlerin çok güzel cam gibi maşallah
ama bebeğim biz kartı istanbuladan çıkardık ve extra maile geliya napcaz şimdi
askolsun seni sevmezmiyiz
senin sayende buradayiz sen toparladin bizi buraya
esin nereli tatlim senin?
ozaman en kıdemsiz benim 7 aylık evliyim :)))))))))))
aaaaaaaaa eveeeeeeeeeeet:))))benden kıdemsiz çıktı çok sevindim
Allah ne verirse hayırlısını versin canım benim..Bu kadar zaman oldu çokkk çokkk istediğim zamanlarda oldu ama yine de yüreğim rabbim hakkımzda hayırlı olacaksa nasip et dedi valla..Demek ki şu zamana kadar olmadıysa vardır bir hikmeti.Yine diyorum hayırlı olacaksa ben hazırım
İyi bunu yazman için yazmıştım
Eşim Samsunlu canım.
bizzz seni çok seviyozz canım benim severiz hep birlikte birbirimizi :103::103::103::103:
onların bunu görme gibi bir yetkisi olamaz sanırım canım kredi kartı bilgileri zaten gizlidir
ama bebeğim biz kartı istanbuladan çıkardık ve extra maile geliya napcaz şimdi
ayyyyyyy kris ciddimisin???e biz ebaydan eşimin arkadaşının kartıyla aldık ama bizim adresi verdik.şimdi göndermiyceklermi?
haklısın tabi canım bizde 2 yıldır uğraşıyoz
allah sana senin güzelliğini alan bi kız nasip etsin inşalahhhhhhhhhhhhhhh
ayyyyyyy kris ciddimisin???e biz ebaydan eşimin arkadaşının kartıyla aldık ama bizim adresi verdik.şimdi göndermiyceklermi?
krisss ben eşimi ebaya üye yaptım ödemeyi benim kredi kartımla yaptım
bi sorun olurmu
e bay yapmiyor bunu korkma:)
Bende hepinizi çok seviyorum,
Durucum Bilgisayar öğretmeni olduğum için sabahdan akşama kadar bilgisayara bakmak beni çok yoruyo. Gözlerim yoruldu yanii. Öptüm tekrardan hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?