- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.081
calinti kartla veya kopyalama kartla yapilan sahtekarligi onlemek icinmis
bende anlamadımki canım ya zaten adresi vermiştim şimdi yine aynı adresi vericem hayırlısı artık bakalım gelicekmi
Genel Adres İpuçları
Size sipariş almak emin olmak istiyorum! Yanlış girilmiş adresleri gereksiz yere sevk geciktirebilir. uygun kutuları ve yazım hataları ve diğer hatalar için çift kontrol adres bilgilerini girin.
1. Fatura adresiniz aylık kredi kartı veya banka ekstrenizde görünen adresi aynı olmalıdır. doğruluk için bildirimde kontrol ettiğinizden emin olun. Not: Genel Teslimat adreslerine gemi edemiyoruz.
2. adresinizi bırakın fatura veya alanlara gönderilmesi için geçerli boş eğer onlar yapmak değil. vb "," Yok, "Aynı Don't enter" N / A "," Uygulanamaz "
3. alanlara uygun girin bilgileri. Örneğin, alan "Adres bilgileri" devlet girmezseniz şehir ve onun yerine verilen şehir ve eyalet alanları kullanın.
4. Önlemek karakterleri kullanarak aksan işaretleri veya İngilizce olmayan. Sistemlerimiz ve vb süreç Çince karakterler, Kiril harfleri, olamaz alanları adres herhangi girerek bu içine paketler sevk edebilir gecikme.
5. alanları adres talimatlar herhangi bir teslim ya da nakliye Don't girin. Amacıyla nakliyatçılar özel istekler için uyum edemiyoruz biz moda zamanında bir öğe gemi senin.
6. adresi alma Sorun yaşıyorum alan adresi ile uyum içinde? İşte yardım US Postal Service kısaltmalar katılacak olan ortak bazı:
böyle yazıyo buldum
bende çıkıyorum kızlar iyi geceler :80:
bende çıkıyorum kızlar iyi geceler :80:
canim sen mail at
urunleri istiyorum de
telefonunu adresini falan yaz maile
birde siraris numarani ekle
bakalim ne diyecekler
kopruleri hemen atmayin lazim olacak size
cevap vericen canım eşim katı ilk çıkartığında beyoğlu ilçe emiyat müd vermiş adres olarak şimdi adresi şu anda oturduğumuz adresle değiştirdi ,aynı adresi tekrar vericem sorun çıkmaz heralde artık
kris benim ingilizcem orta halli gönderdikleri maili ekliyim sizde bakın bi yanlış okumuş olmuyum
Hello,
Upon review, order # 26692350 did not successfully transfer to our database. Please provide the correct billing and shipping address for credit card approval. If we do not receive a response within 7 business days, your order will be cancelled.
kris benim ingilizcem orta halli gönderdikleri maili ekliyim sizde bakın bi yanlış okumuş olmuyum
Hello,
Upon review, order # 26692350 did not successfully transfer to our database. Please provide the correct billing and shipping address for credit card approval. If we do not receive a response within 7 business days, your order will be cancelled.
Our quality, value, and customer service have made Swanson Health Products a trusted source of nutritional supplements since 1969. To help us build this privileged relationship with you, we welcome your comments and suggestions as it is always a pleasure to serve you.
To Your Good Health,
Megan H.
701.356.2804
international@swansonvitamins.com
Discount Vitamins and Supplements, Health Products at Lowest Price - Swanson Health Products
evet canim kredi karti adresiyle siparis adresi birbirini tutmuyor diyor
bankayi arasin esin adresi degistirsin
sonrada mail atin
bu sorunu surekli yasamamak icin kredi karti icin bankayi arayip adres degisikligi yapin guncelleyin
Kızlar bana da müsaade hayırlı gecelerim hepiciğinize sevgiyle kalın
Kızlar bana da müsaade hayırlı geceler dilerim hepiciğinize sevgiyle kalın
cadı bu krisss cadı
hoşgeldin fıstığım
evet ben burdayım burası benim favori topiğim
senin ateş topiğinde pek göremiyom gelmiyomusun
canim evet preseed ile hamile kaldim
ama oncesinde adamakilli tedavi olduk
esinin durumu ne yazarmisin?
\canim kaan hocaya ne istersen acik acik sorEvet çünkü 1 ay kullanın gelin demiş , Kris gittiğimde eşime sperm testi ile hormon tetkiki yapılmasını istesek yaparlar değil mi?
Kaan Hocaya söylerim hiç kan tetkiki yapılmadığını..
Deperlerde bir sorun varsa onları tedavi etmek , sperm sayısını yükseltebilir çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?