Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım swansona mail gönderdim ürünlerim gümrükte takıldı ve çok üzgünüm diyede belirttim bakalım ne cvp gelecek ürünü geri çekemezler gitti ürünler :((((((

benim preseed de 8 günde gelmişti hayatım korkma bişeycik olmaz şöyle anlatayım preseed aldığın zaman üzerinde preseed yazmıyor yani ne olduğu belirsiz ama swanson resmen şöyle yazmış swanson sağlık ürünleri ve bu durumda takıldı gümrükte boş yere canını sıkma sen

sağol canım çok teşekkür ederim.ama senin olayına sinir oldum yaaa nasıl saçma bir durum:47:

Ebaydan topluca aldınmı oldukca ucuza geliyor diğer vitaminlerde yurtdışında daha ucuz o yüzden bizde yöneliyoruz.Ben eczaneden proxeed 2 şer kutu alıyorum 100 tl den aşşağı vermediler malesef.. Aylık daha fazla alamadığım için ebaydan alamadım yani
Evet şimdi daha mantıklı geldi bana ben sizin yine 100 liraya falan aldığınızı sanıyordum ..
İnşş gümrük sorunu çıkmaz, bir arkadaş üzülmüş biraz önce okudum..
Zaten gümrükler bilidğin sıkıntı..
Ebay'da yurt dışı sanırım ..
İnşş faydasını görürüz sonuç olumlu çıksında ne yapalım .. Yurt dışındanda olsa yurt içinden de olsa vitamin pahalı.. Mecbur olduğumuz için alıyoruz yoksa keyfiyet için olsa zor!
tabiki ucuza geliyor ebaydan ben 6 kutu proxeed i 272 dolara almıştım türkiyede almaya kalkışsam 630 tl falan yapıyor
Pamuk 272 D, 430 lira .. Evet fiyatlar çok iyi , bunların gümrük vergileride var mı?
Ebay yurt dışımı bilmiyorum ama bazı arkadaşlar yurt dışından almışlar..
Ben 88 tlden alıcam Türkiyede 6 kutu 528 lira yapıyor.. Tek fark aynı gün elimde .. Yoksa biraz daha pahalı.. İnşş şifa olur ..
Benim kredi kartım yok zaten .. Kullanmıyoruz.. O yüzden Türkiye'den almak zorundayız..

L-carnitine..
Arkadaşlar bu vitamini almak istiyorum eşime ama proxeed plus ile birlikte kullanılabilir mi?
Birde hangi siteden almamı tavsiye edersiniz?

Kaan hoca endol ve trental verdi şimidlik ama ben bu vitaminlerede başlamak istiyorum acaba onun mu kullanın demesini beklemeyelim yoksa hemen başlasam olur mu?

canim L carnitine almayacaksin sen
L carnitine zaten proxeed plusun ana maddesi icinde var yani
sen L arginine alacaksin.

İyi akşamlar arkadaşlar
Dün Emre beyle telden görüştüm tedaviye başlayalı 3.5 ay oldu kan değerlerini yolladım istediğiniz an tedaviye başlayalım değerler güzel dedi bende biraz daha beklemek istiyorum daha önce de normal gebeliğim var dedim sesi çıkmadı tüp bebek merkezleri illaki tüp bebek deneyin demek zorundalar sanki :20:

"ESİLANUR" üzülme canım bır sonraki ay devam edersiniz.:54:

"PAMUK" canım sanda cok geçmiş olsun. bede proxeed almayı duşunuyorsum hatta nerden aldın diye soracaktım. diğer arkadaşların kargoları gelsin ben öyle sipariş edeyim. pamukcum sen bana lınkı gonderebılır mısın proxeddın.

iyi akşamlar arkadaşlar
dün emre beyle telden görüştüm tedaviye başlayalı 3.5 ay oldu kan değerlerini yolladım istediğiniz an tedaviye başlayalım değerler güzel dedi bende biraz daha beklemek istiyorum daha önce de normal gebeliğim var dedim sesi çıkmadı tüp bebek merkezleri illaki tüp bebek deneyin demek zorundalar sanki :20:

özlemcım hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende nefret ediyorum direk tüp bebege yönlendırıyorlar. Sankı eskıden tüp bebek mi varmış bir şekilde insanlar tedavısız bıle hamıle kalabılıyormuş.

Slm krisim nasılsın?Yaaaa bende görmek istiyorum seni,facede istek göndereceğim f..... h..... Onayla da bi bakayım gül cemaline :))

Barukcuğum nasılsın tatlım?Sana istek gönderdim ama eklemedin hala beni,ayyyy çok merak ediyorum hepinizi :))

Ayy benim sorularım hiç bitmiyorrrrrrrrr
Kris ben tee salı günü ovu.testinde çift çizgiyi görmüştüm.dünki çokk silikti bugünde yapmadım ama o uzayan akıntı var şimdi ne yumurtaymış bu ayki..ne oluyo bu
Elimden gelse bi kadın doğumcuyu kaçırıp eve kapatıcam
:60:

SWANSON mağduruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:14::14::14::14::14::14:
kızlar bugün ptt kargo bana evrak getirdi baktım üzerinde swanson yazıyo tamam dedim bittik bir baktım gümrüğe takılmış aldığım tüm ürünler ürün başına 150 tl artı vergi bedelide var toplamda 2 zarfım var yani masraf 300 tl vergide hariç gümrüğü aradım oda artık böyle bir kanunun ocak ayında başladığını söyledi dedimki artık yurtdışından vitamin alamayacakmıyız artık gümrükte takılabilir dedi bu tarz vitaminler :14::14: bende dedimki aldığım ürün zaten 300 tl bile tutmuyor bunu alacağıma yenisini alırım dedim tabiki böylesi daha mantıklı diyo kız bana yani benim ürünlerim artık gümrüğün malı oldu keşke almasaydım çok pişmanımmmmmmm:47::47::47:

anlayamadım benşimdi pamuk senin ürünler gelmiş ve gümrükte mi kalmış,e peki senin aldığın ürünlerin fiyatı neydi tam olarak ve ne kadar ödeme yaptın ,ne 300 ya olurmu çok fazla ama

canim L carnitine almayacaksin sen
L carnitine zaten proxeed plusun ana maddesi icinde var yani
sen L arginine alacaksin.
Tamam sen zaten bana bunu al demiştin daha evvel ama ben diğeri ile karıştırdım ..
İyi akşamlar arkadaşlar
Dün Emre beyle telden görüştüm tedaviye başlayalı 3.5 ay oldu kan değerlerini yolladım istediğiniz an tedaviye başlayalım değerler güzel dedi bende biraz daha beklemek istiyorum daha önce de normal gebeliğim var dedim sesi çıkmadı tüp bebek merkezleri illaki tüp bebek deneyin demek zorundalar sanki :20:

Çok sinir bozucu arkadaşım böyle saçma şey mi olur..
Benim eşimin değerleri için çok kötü mümkün değil doğal yolla olmaz dediler.. ,Hemen tüp bebeğe geçilmeli..
Bizde inandık..
Ama Kaan hoca öyle demiyor doğal yolla olur sadece eşinin tedavi görmesi gerekir dedi..
Şimdi tüp bebeğin t'sini ağzıma almıyorum ..
Önce tedavi en son çare tüp bebek..
Sende doğal yolla hamile kalmışsın ne gzüel deme ki şansın var ..
Rabbim yardımcın olsun..

İnşallah meri karttan çektirmemiştir.Sanada geçmiş olsun canım.Ben daha yeni ocak ortasıbnda presed aldım illa vitaminmi olması gerekiyor acaba?

bende verdim kart bilgilerini ama hala bi çekim olmadı ,92 dolardı benim ürünler pamuk 300 ödediyse benimki 500 milyondan az olmaz heralde,olmasın öyel bişeyyyyyyyyyyy

Back
X