Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bakın telaş yapmayın ben proxeed 6 kutu aldığım için çok korkmuştum kriste gümrüğe takılır diyordu ürün gelene kadar dokuz doğurdum ben satıcıya msj yollamıştım ürünümün gümrükte takılmasını istemiyorum diye oda bana merak etmeyin aldığınız ürün 150 dolar altı fiyatlı gözükecektir dedi ve gerçekten üzerinde sadece adım yazıyordu

canim esin alamazmi
bir doktora recete ettirin o ilaclari ozaman veriyolar diye biliyorum
cunki bir arkadasin proxeed i gumruge takilmis recetesi varmi diye sormuslar

bence sen haledersin o isi
yazdir bir doktora recete git al

cok uzldum canim yaa:(( benim yuzumden oldu

bide toplam kac dolardiki? 100 dolari gecmediyse gumruk yok diye biliyorum
kargo ucreti haric kac dl?

Arkadaşlar benim kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı..
Birgün pembe bir gün kahverengi derken kesildi ve ağrısız geçti..
Sonra 3 gün hiçbişey olmadı bende şaşırdım ne çabuk geçti diye..

Bugün inanılmaz bir kasık ağrısı başladı adet sancısı gibi benim adet sancılarım olurdu zaten .. Ve kanama başladı..
Acaba ben adet mi oluyorum .. Çünkü kürtajımı yapan dr , kürtajın ilk gününü adetin ilk günü olarak kabul ediyoruz dedi..
Bende sadece lafta kabul ediliyor sandım ama sanırım ben adet oluyorum gerçekten!

canim esin alamazmi
bir doktora recete ettirin o ilaclari ozaman veriyolar diye biliyorum
cunki bir arkadasin proxeed i gumruge takilmis recetesi varmi diye sormuslar

bence sen haledersin o isi
yazdir bir doktora recete git al

cok uzldum canim yaa:(( benim yuzumden oldu

bide toplam kac dolardiki? 100 dolari gecmediyse gumruk yok diye biliyorum
kargo ucreti haric kac dl?

morelim çok bozuldu krisim aslında fazla ödediğimi biliyorum ama inan hiç hesap yapmadım üstüne alınma hayatım neden senin yüzünden olsun ben alacaktım zaten aldığım ürünler ginseng e vitamini biotin yani hepsi 100 doları falan buluyodu sanırım

İyi akşamlar arkadaşlar
Dün Emre beyle telden görüştüm tedaviye başlayalı 3.5 ay oldu kan değerlerini yolladım istediğiniz an tedaviye başlayalım değerler güzel dedi bende biraz daha beklemek istiyorum daha önce de normal gebeliğim var dedim sesi çıkmadı tüp bebek merkezleri illaki tüp bebek deneyin demek zorundalar sanki :20:

evet canim malesef:((

Ayy benim sorularım hiç bitmiyorrrrrrrrr
Kris ben tee salı günü ovu.testinde çift çizgiyi görmüştüm.dünki çokk silikti bugünde yapmadım ama o uzayan akıntı var şimdi ne yumurtaymış bu ayki..ne oluyo bu
Elimden gelse bi kadın doğumcuyu kaçırıp eve kapatıcam
:60:

gun asiri iliskiye devam et mutlaka canim

canim sen gumruge gidip gordunmu ?

yok hayatım okuldan geldim azcık uyuyayım dedm tam yattım zil çaldı bir baktım ptt kargo evraklar zaten swanson yazınca anladım kötü bişey olduğunu 2 ayrı zarf vardı ve ikiside ayrı tutarlar yani konşimento bedeli 150 tl 2 evrakta toplam 300 tl bide vergiside varmış ödeme yapacağım bu fiyatttan hariç evrakta iletişime geçeceğim tel. numarası vardı oraya aradım gümrükte bir bayanla konuştum ya eşime vitamin aldım neden böyle oldu dedim ocak ayı itibariyle yeni bir düzenleme yapıldı dedi alacağım yer istanbul atatürk havalimanı evrakları teslim alacağım yerde bakırköy mng ne tuhaf ben ankaradayım dedim bayan biz zaten gönderim yapabiliyoruz dedi peki ben bu 300 tl yi ödemek zorundamıyım dedim ürünleri alabilmeniz için evet bu çok fazla bir tutar aldığım ürünlerin kaç katı dedim almasam fiyat ödermiyim dedim hayır gümrük deposunda kalır zaten dedi 20 gün içinde almassam gümrük malı olarak kalıyomuş zaten o kadar verdim 300 tl veremem açıkcası :((((((

morelim çok bozuldu krisim aslında fazla ödediğimi biliyorum ama inan hiç hesap yapmadım üstüne alınma hayatım neden senin yüzünden olsun ben alacaktım zaten aldığım ürünler ginseng e vitamini biotin yani hepsi 100 doları falan buluyodu sanırım

ozaman gumruk olmamasi lazim ki

recete yazdiramazmisin onlara tanidik bir dr yazar

cips halledemezmi Turkiyede boyle seyler tanidikla halloluyor

yok hayatım okuldan geldim azcık uyuyayım dedm tam yattım zil çaldı bir baktım ptt kargo evraklar zaten swanson yazınca anladım kötü bişey olduğunu 2 ayrı zarf vardı ve ikiside ayrı tutarlar yani konşimento bedeli 150 tl 2 evrakta toplam 300 tl bide vergiside varmış ödeme yapacağım bu fiyatttan hariç evrakta iletişime geçeceğim tel. numarası vardı oraya aradım gümrükte bir bayanla konuştum ya eşime vitamin aldım neden böyle oldu dedim ocak ayı itibariyle yeni bir düzenleme yapıldı dedi alacağım yer istanbul atatürk havalimanı evrakları teslim alacağım yerde bakırköy mng ne tuhaf ben ankaradayım dedim bayan biz zaten gönderim yapabiliyoruz dedi peki ben bu 300 tl yi ödemek zorundamıyım dedim ürünleri alabilmeniz için evet bu çok fazla bir tutar aldığım ürünlerin kaç katı dedim almasam fiyat ödermiyim dedim hayır gümrük deposunda kalır zaten dedi 20 gün içinde almassam gümrük malı olarak kalıyomuş zaten o kadar verdim 300 tl veremem açıkcası :((((((

nee birde istanbuldanmi alacakmissin

aman kimse ozaman disardan bisey almasin

kadini yarin tekrar arasana aldiklarimin recetesi var boyle seymi olur ilacada mi gumruk oluyo diye

hemen iptal et ozaman canim ya

iptal etmeye çalışıyorum da ,ben anlamadım tam olarak neden 300 lira birde vergi

benim aldığım ürünlerin tamamı ek kargo ücretiyle beraber toplam 92 dolar tutmuştu,ebaydanda preseed almıştık sadece karttan 47 liralık ödeme yaptık başkada bi ödme olmadı,gümrükte birde ekstra vergi ücreti ödiycez yani

pamuk vergisi ne kadar peki öğrenebildinmi

Aman arkadaslar ozaman cok dikkatli olun
yurt disindan bisey alacaksaniz tek tek alin gumruge takilmasin

yada hic almayin baksaniza basimiza gelene

iptal etmeye çalışıyorum da ,ben anlamadım tam olarak neden 300 lira birde vergi

benim aldığım ürünlerin tamamı ek kargo ücretiyle beraber toplam 92 dolar tutmuştu,ebaydanda preseed almıştık sadece karttan 47 liralık ödeme yaptık başkada bi ödme olmadı,gümrükte birde ekstra vergi ücreti ödiycez yani

pamuk vergisi ne kadar peki öğrenebildinmi

hayatım gümrükten almam için ödeme yapacağım tutar 300 tl vergiside hariç

hayatım gümrükten almam için ödeme yapacağım tutar 300 tl vergiside hariç

ben 4 yıl atatür hava limanında çalıştım son 2 yılda genel havacılıkta gümrükle iç içe çalıştık sistemin az çok işleşini biliyorum ama belli bir tutarı aşması gerekiyor 2 katı vergi için çok anormal bi durum yeni yasa o zaman sırf insanları soymak için çıkarılmış,gümrükte takılan ürünlere neler olduğunuda çok gördüm yada free şoptan vergisiz dünyanın mallarını alıyolar ona neden müdahale edilmiyor adaletsizlik buuuu

ben 4 yıl atatür hava limanında çalıştım son 2 yılda genel havacılıkta gümrükle iç içe çalıştık sistemin az çok işleşini biliyorum ama belli bir tutarı aşması gerekiyor 2 katı vergi için çok anormal bi durum yeni yasa o zaman sırf insanları soymak için çıkarılmış,gümrükte takılan ürünlere neler olduğunuda çok gördüm yada free şoptan vergisiz dünyanın mallarını alıyolar ona neden müdahale edilmiyor adaletsizlik buuuu

bende oyle diye biliyorum

pamuk senin faturan kac dolar ona bakarmisin hayatim
gelen evraktada yazar
yada swanson sana order icin mail atmistir ordada yazar

sen yarin gumrugu ara 100 dolarin altina gumruk varmi diye sor
birde ilac oldugunu recetesi oldugunu falan soyle bakalim ne diyecekler

benim tanidigim pamuk bu isi halleder

aman canim ya bankani arayip sor bakalim odeme yi cekmislermi
cekmediyseler bankaya teminat ver mail order a kapa cekemsinler

baksana olaya
senin basinada gelmesin

Back
X