- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.861
işte yazıyorummmmmmmmm,yazdımmmmmm:))))))))))canım mesajlara alıntı yaptın ya
en son cevap yazma ekranı geldi ya orda her alıntı yaptığın mesajın altına iletini yaz
zaten cevap yazcağın kime ait olduğunu görüyon şöle bir yazı çıkıyor yazıyor
sende hemen altına cevabını yazmaya başla
canım bence arginmax women al
ultra meganın içeriği çok ağır geldi bana yani çok fazla o kadara gerek yok
canım bence arginmax women al
ultra meganın içeriği çok ağır geldi bana yani çok fazla o kadara gerek yok
arginmax womennnnnnnnnn alllllllllllllllllllllllllll:))))))))))
hmm belki benim migrene iyi gelir.
mericim eleviti önermişti ama ondada hamilelik öncesi yazıyor bizde Kaan hocaya yeni başladık hamilelik hemen olmazsa ağır gelir diye korktum.
miğreni bilmem ama bgaşka şeylere gayet iyi geliyor
canlarım çıkıyorum çok yazıpta sayfaları uçurmayın,kafamın tasını attırmayın:)))))))
meroşummm nasılsın canımmm
lonesiss canım vitaminleriniz hayırlı uğurlu olsun
loneliness,ewlilik yıldönümün nasıldı ?yalnış hatırlamıyorum ya o sendin dimi?
yağmurcum cevapladım
kızlar bugün postaneden gelmişler bizi evde bulamamışlar
sanırım benim vitaminler geldi
çok sevindirik oldum
Slm güzeller nasılsınız?Ben çok fena grip olmuşum,4 gündür başımı kaldıramadım.Sayfaları nasıl okuyacağım diyordum ki,topiğimize nazar değmiş.Krisimiz kime küsmüş anlamadım yoksa bizi bırakmış mı,hani hepimizi hamile bırakmadan ayrılmayacaktı
sen nerden almıştın vitaminleri, ebaymi?
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin bol bol ıhlamur iç canımSlm güzeller nasılsınız?Ben çok fena grip olmuşum,4 gündür başımı kaldıramadım.Sayfaları nasıl okuyacağım diyordum ki,topiğimize nazar değmiş.Krisimiz kime küsmüş anlamadım yoksa bizi bırakmış mı,hani hepimizi hamile bırakmadan ayrılmayacaktı
kızlar ya kaan hocaya yazanlar hangi adrese yazıyosunuz?ksaydos@tr.net e gönderdim perşembe akşamı, hala cevap gelmedi. bi kere doktor sitesine yazmıştım, cevap gelmişti, ama orda da harf limiti var. size kaç günde cevap veriyor acaba?
kızlar ya kaan hocaya yazanlar hangi adrese yazıyosunuz?ksaydos@tr.net e gönderdim perşembe akşamı, hala cevap gelmedi. bi kere doktor sitesine yazmıştım, cevap gelmişti, ama orda da harf limiti var. size kaç günde cevap veriyor acaba?
canım ben ebaydan aldım
yani şuana kadar hiç gnc den almadım
burdaki fiyatla ordaki fiyat çok farkediyor burdakinin yarısına geliyor
ama bu aralar gümrüğe takılma durumu olduğundan tedirgin oldum
merhaba kızlar
nihayet bugüm tüm vitaminleri tamamladık.
proxeed
evicap 400
gnc korean ginseng
gnc gingko biloba
nutriway omega 3
bunları istanbduldan aldık. proxeed gitti gidiyordan geldi. evde de yarım şişe solgarın l arginin var.
kendime de elevit aldım.
atladığım bişey varsa yazın lütfen. kaan hocadan da cevap bekliyorum. yeni değerlerimiz yazdım ama henüz cevap gelmedi.
bir de eve gelir gelmez akşam yemeğinden sonra vitaminleri yutturdum. proxeedi yemekten önce verdim. vitaminlerin kullanışı yazmıyordu. size bir danışayım dedim.
nasıl yapıyorsunuz siz?hepsini birden mi veriyorsunuz?sabah akşam nasıl ayarlıyosunuz?
Selam canlarım, 2 gündür sizi yanlız bıraktım kusuruma bakmayın.
Krisim başarılarımızın en önemli destekcisi ve kaynağı sensin, eğer seni üzdüysem kendi adıma çok çok özür dilerim. Şu ana kadar senin dediğin hiç bilgiden şüphe etmedim etmem de, sağol li senin sayesinde bişeyler yoluna girdi, devamı da gelecek inşallah. Bizi sakın SENSİZ bırakmakla cezalandırma bitanem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?