Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arginmax women kullanıyorum ben ,gnc den bir beyde onu tavsiye etti ,topikten arkadaşlarda zaten onu kullanıyorlar:)))

internette bazı yazılarda adet düzenliyor sinirleri yatıştırıyor migrene iyi geliyor yazıyordu canımcım doğrumudur

Son düzenleme:

hadi bakalım 23 şubatta koyunun bacağı asılacak:)))))))

valla canım bizim son testimizde yani ocakta yapmıştık, mlde 15milyon 500, toplamda 43 milyon 400 dü sanırım..harekette hızlı ve yavaş ileri %2şer, yerinde hareketli %6 çıkmıştı canım..Ama daha öncesinde bizim %100 hareketsizdi hepsi..

melisela l arginin eger 1000mg ise günde 3 defa alsın

evet canım 1000mg lık ama eşim 1 tane almak istiyor, bende ısrar etmedim açıkcası..

internette azı yazılarda adet düzenliyor sinirleri yatıştırıyor migrene iyi geliyor yazıyordu canımcım doğrumudur

İlk önce bana cevao ver esmermisin:)))))))))
Orada çalışan bey bayağı ilgilendi onların özel dosyaları vardı tanıtıcı orda gözüme sadece orgazm şiddetini % 43 arttırıyormuş diye bişey okudum ,sonra utandım başka taraflara baktım:26:bide ordaki kız verirkende bu isteği arttırır diyordu bende onuniçin almıyorum ,hormonlarımı dengelesin diyo alıyorum diye bastıra bastırada söyledim

hadi hadi yakalandın

ronyam senin yumurtanda amma nazlıymış kızın olursa adını artık NAZLI koyarsın

ayy hiç sorma ya hemde ne naz
dün doktorda çok rahatsız oldum iki kere ultrasona aldı
ilkinde doktor yumurtayı gördüm nasıl olsa önce endometriumu ölçeyim demiş
sonra bir bakıyoki yumurta yok bağırsak önüne geçti belki 20 dakika uğraştı yok görünmüyo
tabi bu arada canım çok yandı nerdeyse yeter istemiyom yumurta falan deyip kalkacaktım
sonra yirmi dakika sonra tekrar baktı o zaman göründü
oda bişey benzese nazlı büyümüyo
salı günü tekrar bakılcak inşalah büyür

ronyacım ben 2 gündür annemlerdeydim o yüzden giremedim nete. Benden iyilik senden naber ronyammmmm? Çok seviyorum ben seni...

bende seni çok seviyommm
güzel gülen arkadaşım gülümseyenimm

internette bazı yazılarda adet düzenliyor sinirleri yatıştırıyor migrene iyi geliyor yazıyordu canımcım doğrumudur

canım bende iki aydır kullanıyom
benim migrenim var malesef dahada artırdı
l arginin ve ginkgo biloba migren ağrılarını tetiklermiş ve malesef arginmaxda bunlar var
ama şuan iyiyim sanırım vücudum alıştı

kızzz yağmur senmi utandınn

ordan bgakınca ben utan maz birimi gibi görünüyorum bak seni de azad edeceğiz ayağını denk al

KRİSİMMMMMMM gel artık hadi kuzumm sarı şekerimm
güzel arkadaşım benimm gel artık bak gözlerim seni arar oldu
buralar sensiz çok sakin

ordan bgakınca ben utan maz birimi gibi görünüyorum bak seni de azad edeceğiz ayağını denk al

Bak gene alındım işte olmaki ya ,bana iyi davranın zaten bir tarafım yok ,öyle belden aşağıyada vurmayın ya((((((((
HAAA HAAAA şaka yaptım ,çocuk çok yakışıklıydı ondan utandım anlatırken gözümün içine içine bakıyordu ,delimidir nedir yawwwwwww(((((

ayy bende utanırım böyle şeylerden yaaaa
doktor yumurta takibi yapınca şu gün ilişki olsun
şu gün olmasın hemen kalkmayın falan gibi anlatıyoooo
ayy ben adamın yüzüne bakamıyom çok utanıyomm
bide hepsini unutuyom utanmaktan sıkılmaktan
doktorcuğumda sanırsam durumu anlıyoo ve ufak bi kağıdı yazıyoo ilşki günlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…