- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.321
selam şekerler öpüyorum hepinizi
nun dan haber yok hala merak ettim ben
baruk şimdiden çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsınız
kris çarşamba büyük gün test yaptırıcaz , bu arda bizim tedavi 23 şubatta 3. ayını dolduruyor
Baruk canim hayirlisiyla ameliyatinizi yaptirin ondan sonra tam gaz tedavi insallah.
ameliyattan sonra ne yapacaksiniz peki doktorunuz tedavi vermezse?
Sağol muescim, iyi diyelim iyi olalım dimi şeker:)))))
Sağol muescim, iyi diyelim iyi olalım dimi şeker:)))))
mericim tedavi 3.ayını dolduruken sende hamişlikde 1.ayını doldurmuş olursun inşallahhhhh:)))
selam şekerler öpüyorum hepinizi
nun dan haber yok hala merak ettim ben
baruk şimdiden çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsınız
kris çarşamba büyük gün test yaptırıcaz , bu arda bizim tedavi 23 şubatta 3. ayını dolduruyor
ronyacım gözün aydın sevindim ürünlerinin gelmiş olmasına, yumurtanda iyice büyürse ohhhhh, martta bi halayda senin için çekeriz artık.:)))))
boncuk canım kaan hocanın yanına gidebilecekmisiniz bu ay
kuzumm dur şubat bitmedi daha
yok canım gidemiyoruz bakalım ne zaman kısmet olucak, belkide bebişimizi alır teşekküre gideriz belli mi olur?
merhabalar kızlar,
saat 3 gibi dr a gittim randevular doluymuş acilse beklersiniz alırız dediler, dr önce kiloma ve tansiyonuma baktı ve idrara sıkışıkmısın dedi, ben sadece kan testi olur sandığım için 1lt su içip epeyce bekledim, bu arad kan testi yapılması uygundu bence ama sadece bekledim sonra ultrasonla baktı böyle kese görünmüyo alttan bakacam dedi ama sanırım öylede görememiş( bu dönemde normal gebelik dış gebelik üzüm gebeliği birbirine karışır kan testi istiycem sabaha sonucu çıkar dedi.düşük önleyici ilaç verdi, çok kanaman ve çok ağrın olursa hebrim olacak dedi olmazsa haftaya kontrol dedi.
anlayacağınız dualarınıza ihtiyacım var hemde çoooooook....
merhabalar kızlar,
saat 3 gibi dr a gittim randevular doluymuş acilse beklersiniz alırız dediler, dr önce kiloma ve tansiyonuma baktı ve idrara sıkışıkmısın dedi, ben sadece kan testi olur sandığım için 1lt su içip epeyce bekledim, bu arad kan testi yapılması uygundu bence ama sadece bekledim sonra ultrasonla baktı böyle kese görünmüyo alttan bakacam dedi ama sanırım öylede görememiş( bu dönemde normal gebelik dış gebelik üzüm gebeliği birbirine karışır kan testi istiycem sabaha sonucu çıkar dedi.düşük önleyici ilaç verdi, çok kanaman ve çok ağrın olursa hebrim olacak dedi olmazsa haftaya kontrol dedi.
Herkese iyi akşamlar kızlar
BARUK'cuğum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
merhabalar kızlar,
Bitanem dualarımız seninle...
Daha çok erken değil mi ultrason için,benim bildiğim 6.haftada bakılır...
Kan testi sonuçları 1 saatte çıkıyor,niye sabaha demiş hayret bişey...
İçini ferah tut bebeğim,kuzucuğun inşallah seninle...
dualarımızdasın da tatlım neden direk kanda bakmadılarki bu gün çıkardı sonuç
merhabalar kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?