Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mericim tedavi 3.ayını dolduruken sende hamişlikde 1.ayını doldurmuş olursun inşallahhhhh:)))

sağol mericim. inşallah sizin değerlerde iyi çıkar..

merhabalar kızlar,
saat 3 gibi dr a gittim randevular doluymuş acilse beklersiniz alırız dediler, dr önce kiloma ve tansiyonuma baktı ve idrara sıkışıkmısın dedi, ben sadece kan testi olur sandığım için 1lt su içip epeyce bekledim, bu arad kan testi yapılması uygundu bence ama sadece bekledim sonra ultrasonla baktı böyle kese görünmüyo alttan bakacam dedi ama sanırım öylede görememiş( bu dönemde normal gebelik dış gebelik üzüm gebeliği birbirine karışır kan testi istiycem sabaha sonucu çıkar dedi.düşük önleyici ilaç verdi, çok kanaman ve çok ağrın olursa hebrim olacak dedi olmazsa haftaya kontrol dedi.
anlayacağınız dualarınıza ihtiyacım var hemde çoooooook....

kris nasılsın şekerim

ya bişey sorucam ben eşimin mide problemi vardı yazmıştım daha önce zaman zaman oldukça hassaslaşıyo midesi
son bi kaç haftadır geçmeyen bi rahatsızlık veriyo akşam yemeklerinden sonra öğ yapıyo sürekli sinir oluyorum ,bazen çıkarmadan önce proxeed i içmiş oluyo ve akşam yemeği sonrası direk çıkarıyo taki yatana kadar benim aklıma bişey takıldı bu şekilde olduğu zamanlarda ilaç etkilsini kaybedermi acaba

çarşamba bünü mide sorunu içinde gidicek doktora sanırım gastirit ülsere çeviriyo yoksa bu kadar sıkıntı olmazdı

Bitanem dualarımız seninle...
Daha çok erken değil mi ultrason için,benim bildiğim 6.haftada bakılır...
Kan testi sonuçları 1 saatte çıkıyor,niye sabaha demiş hayret bişey...
İçini ferah tut bebeğim,kuzucuğun inşallah seninle...

dualarımızdasın da tatlım neden direk kanda bakmadılarki bu gün çıkardı sonuç

nuncum keşki direk önce kan tahlılı yaptırıp, sonucu alıp öyle doktora gorunseydınç bence sen sabah dırek tahlıl yaptır oyle gıt doktora acabalar kalmasın aklında. ilk haftalarda hemen belli olmuyormuş ultrasonda kesenın oluşup belli bır boyuta gelmesi gerekiyormuş.

canım sen direk bir labaratuara gidip kanda hamilelik testi isteyecektin.
elinde gebelik testi yokmu bidaha yaptınmı?bence kesin hamilesin

dualarımızdasın da tatlım neden direk kanda bakmadılarki bu gün çıkardı sonuç

bilmiyorum canım tamamen aynı fikirdeyim ama elden bişe gelmiyo söylwdim de ama illede ultrasondan sonra dedi, neyse o mühim diil kötü birşey olmasın da,yarın 10 da tlfnla öğreneceğim internetten baktım 5. haftada kese görünmesi lazımmış....

kese simdi gorunmezki daha cok erken
ne kesesiymis o
kanda cikar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…