Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nun ,insallah sonucun yuksek cıkar keske baska yere gıdıp sadece kan testı yaptırsaydın ıkı saat ıcınde ogrenılıyor sanırım..

hakkında hayırlısı olsun ,dualarım senınle.

akşam kan verdim zaten canım mesai bittiği için sabah öğreneceğim.
canım sen direk bir labaratuara gidip kanda hamilelik testi isteyecektin.
elinde gebelik testi yokmu bidaha yaptınmı?bence kesin hamilesin

canım test pozitif çıkıyo zaten sorun şu ki: gerçek gebelik mi ,dış gebelik mi boş gebelik mi yoksa düşük mü falan filan.... esasen benim aklımda kalbim de henüz erken onun için böyle oldu diyor ama ne gelirse Rabbim den, bekliyoruz dualarla..

1 saat falan kalirsa mide de yeterli olur

nun canım senin o sevgili doktorun önce ultrasona bakıcağına direk kanda baksaydıya
ayrıca neden sabaha çıkıyor benim bildiğim 1 saate çıkar
ayrıca hcg değerlerine bakıpta dış gebelikmi normal bir gebelik mi fikir yürütülebilir
bence herşey yolunda dualarımız seninle sen gönlünü ferah tut

nun ,insallah sonucun yuksek cıkar keske baska yere gıdıp sadece kan testı yaptırsaydın ıkı saat ıcınde ogrenılıyor sanırım..

hakkında hayırlısı olsun ,dualarım senınle.

Allah razı olsun canım,insan kesin olmadan annesine bile söyleyemiyo üzülmesin diye iyi ki varsınız, adı sanal alem ama ne kadar güzel bişey iyi kullanıldığında:)

NUN'cuğum içini ferah tut...
Sakın sıkıntı yapıpta bebişine negatif enerji gönderme...
O seninle inşallah...

öyle yapmaya çalışıyorum canım, şu an iyiyim Elhamdülillah, ilk önce kötü oldum baya ama atlattım şükür, desteğinize çok teşekkür ederim hepinizin...
yani kan testi de en azından ne tarafa yakın olduğunun fikrini verir öyle mi?

dis gebelik milyonda bir ihtimal dusunme oyle seyler

kan testi belli etmez onu ayrica

ileriki haftalarda kese yerinde degilse anlasilir

ama senin kese olusmaz daha cok erken

nun içini ferah tut moralini bozma kötü şey geçtirme aklına.......

nun cum şimdiden gözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin, doktorda çok biliyo hemen dış gebelik yok üzüm gebelik. Allahım yaaaa...
Sana düşük önleyici hangi ilacı verdi canım yazarmısın acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…