- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.341
akşam kan verdim zaten canım mesai bittiği için sabah öğreneceğim.nuncum keşki direk önce kan tahlılı yaptırıp, sonucu alıp öyle doktora gorunseydınç bence sen sabah dırek tahlıl yaptır oyle gıt doktora acabalar kalmasın aklında. ilk haftalarda hemen belli olmuyormuş ultrasonda kesenın oluşup belli bır boyuta gelmesi gerekiyormuş.
canım sen direk bir labaratuara gidip kanda hamilelik testi isteyecektin.
elinde gebelik testi yokmu bidaha yaptınmı?bence kesin hamilesin
kris nasılsın şekerim
ya bişey sorucam ben eşimin mide problemi vardı yazmıştım daha önce zaman zaman oldukça hassaslaşıyo midesi
son bi kaç haftadır geçmeyen bi rahatsızlık veriyo akşam yemeklerinden sonra öğ yapıyo sürekli sinir oluyorum ,bazen çıkarmadan önce proxeed i içmiş oluyo ve akşam yemeği sonrası direk çıkarıyo taki yatana kadar benim aklıma bişey takıldı bu şekilde olduğu zamanlarda ilaç etkilsini kaybedermi acaba
çarşamba bünü mide sorunu içinde gidicek doktora sanırım gastirit ülsere çeviriyo yoksa bu kadar sıkıntı olmazdı
nun ,insallah sonucun yuksek cıkar keske baska yere gıdıp sadece kan testı yaptırsaydın ıkı saat ıcınde ogrenılıyor sanırım..
hakkında hayırlısı olsun ,dualarım senınle.
baruk 10 dakika bekle diyor yazamiyorum mesaj
bekle beni canim
ok canım burdayım :))
nun canım senin o sevgili doktorun önce ultrasona bakıcağına direk kanda baksaydıya
ayrıca neden sabaha çıkıyor benim bildiğim 1 saate çıkar
ayrıca hcg değerlerine bakıpta dış gebelikmi normal bir gebelik mi fikir yürütülebilir
bence herşey yolunda dualarımız seninle sen gönlünü ferah tut
öyle yapmaya çalışıyorum canım, şu an iyiyim Elhamdülillah, ilk önce kötü oldum baya ama atlattım şükür, desteğinize çok teşekkür ederim hepinizin...
yani kan testi de en azından ne tarafa yakın olduğunun fikrini verir öyle mi?
burdan mi soyleyeyim:))))))
bilemiyorum
kriscim sizin ne zaman görülmüştü kese?
krisim bende sana özel mesaj attım bi bakarsın olur mu?
merhabalar kızlar,
saat 3 gibi dr a gittim randevular doluymuş acilse beklersiniz alırız dediler, dr önce kiloma ve tansiyonuma baktı ve idrara sıkışıkmısın dedi, ben sadece kan testi olur sandığım için 1lt su içip epeyce bekledim, bu arad kan testi yapılması uygundu bence ama sadece bekledim sonra ultrasonla baktı böyle kese görünmüyo alttan bakacam dedi ama sanırım öylede görememiş( bu dönemde normal gebelik dış gebelik üzüm gebeliği birbirine karışır kan testi istiycem sabaha sonucu çıkar dedi.düşük önleyici ilaç verdi, çok kanaman ve çok ağrın olursa hebrim olacak dedi olmazsa haftaya kontrol dedi.
anlayacağınız dualarınıza ihtiyacım var hemde çoooooook....
öyle yapmaya çalışıyorum canım, şu an iyiyim Elhamdülillah, ilk önce kötü oldum baya ama atlattım şükür, desteğinize çok teşekkür ederim hepinizin...
yani kan testi de en aozından ne tarafa yakın olduğunun fikrini verir öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?