Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kadser benim ismimde yok listede. ama sen bu listeyi baya bir güncellemen gerekecek baukboncuknun sıradakiiii
rezerve yere 3 kişi geldiii

evet ronyacım keşki onlarda olsaydı. bu akşam halay çekicez. gerçi ben dün akşam bilmeden düğünde baya bir oynadım

Ya ben, geçen hafta salı ve çarşamba günü bütün tülleri indirdim, bi güzel camlara çıktım sildim, evi d.p köşe temizledim.

Bi tarafdan ya hamileysem dedim sonra aman bunca ay hep aynı şeyi yaşıyorum varsa zaten vardır dedim yaptım bi güzel temizliğimi, perşembe günü de kan tahlili yapytırdım düşün gerisini:))))

kızlar mutluluğumu anlatmam imkansız inanın tutamıyorum kendimi ağlamktan

çok hırs yaptım şimdi ben bu ay çok çalışıcam

kris bişey sorucam 1,5 yıl önce ilk doktora gittiğimnde bana klomen vermişti 2 ay kullandım ikincisinde çatlatma iğneside vurundum ama o zaman eşimin değerleri baya düşüktü işe yaramadı

bu gün benim adetimin beşinci günü klomene başlasam bu ay 10 günden itibarende yumurta yakibi yaptırıp çatlatma iğnesi vurunsam diyorum ne dersin

bundan sonra çok dikkat et aman boncuk kendine hatreketlerine yediğine içtiğine çok dikkat edin kızlar

benim dusuk riskim oldugu zaman
riskli gebelik doktoru
prof. dr riza madazliya gitmistim

dusecek bebegi kimse tutamaz

dusmeyecekse de kimse dusuremez demisti

merdivenlerden de atlasan dusuremezsin demisti

tabi atlayin demiyorum demisti ama bebek oyle kolay dusmez demisti

tabi ben buna ragmen haftalarca kipirdamadan yatmistim:))

canim sakin doktor kontrolu olmadan kafadan yapma o isi /
yapacaksan doktora git mutlaka

bu ay bekle derim esin sperm testi versin ona gore karar verlim

ama bu ay hamile kalma ihtimalik yuzde 80 senin . rahat ol

hala inanamıyorum....
pekiiii ilk sperm test sonuçlarınız aklınızdamı...
o korkunç sonuçlar insanın beynine kurşun gibi saplanan sonuçlar.....

canim sakin doktor kontrolu olmadan kafadan yapma o isi /
yapacaksan doktora git mutlaka

bu ay bekle derim esin sperm testi versin ona gore karar verlim

ama bu ay hamile kalma ihtimalik yuzde 80 senin . rahat ol

o zaman yarın direk gidiyim doktora yarın 6. günüm

klomeni ilk kullandığımda hormon değerlerim normaldi benim ikincisindede normaldi sorun yoktu ama iki doktorda kullandırdı bana

İki gün diktim bacakları havada kaldım öyle, napim çok korkuyorum.

Doktorlar mantıklı söylüyorlar da biz kolay bulmadık işte, ha diyince olmuyo bizimki.

Hastanede görüyorum aman kadınlar attıra attıra nasıl yürüyorlar ben sakin sakin, çok komik, umarım bi gün tüm bu yaşadıklarıma gülerim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…