- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.481
seninkini minareye cikip bagiricam:))
Canım dediğin doktor Bahçelievler Acıbadem Hastanesinde. Orası da bize uzak işte
yamurrrrrrrrr pammukkkk gülümmmm nerdesiniz yaaa
bakın bugün burda bayram varrr sizde gelin gün bizim günümüzdür
kızlar ben her zaman herkes ıcın cok dua ediyorum. şimdi hepiniz için daha cok dua edicem. hamıle olanların duaları olur derler inşallah allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsi..kızlar bızım ıçınde dua edın lutfen ,bereketlı geldı bu ay
eskiden medipolde de haftada 1 gun bakiyordu
demek artik gitmiyor
evet ronyacım keşki onlarda olsaydı. bu akşam halay çekicez. gerçi ben dün akşam bilmeden düğünde baya bir oynadım
kuzularım yeni hamişlerimiz
kocalarınızın sperm hızlarını yazarmısınız.....
Ya ben, geçen hafta salı ve çarşamba günü bütün tülleri indirdim, bi güzel camlara çıktım sildim, evi d.p köşe temizledim.
Bi tarafdan ya hamileysem dedim sonra aman bunca ay hep aynı şeyi yaşıyorum varsa zaten vardır dedim yaptım bi güzel temizliğimi, perşembe günü de kan tahlili yapytırdım düşün gerisini:))))
Ya ben, geçen hafta salı ve çarşamba günü bütün tülleri indirdim, bi güzel camlara çıktım sildim, evi d.p köşe temizledim.
Bi tarafdan ya hamileysem dedim sonra aman bunca ay hep aynı şeyi yaşıyorum varsa zaten vardır dedim yaptım bi güzel temizliğimi, perşembe günü de kan tahlili yapytırdım düşün gerisini:))))
kızlar mutluluğumu anlatmam imkansız inanın tutamıyorum kendimi ağlamktan
çok hırs yaptım şimdi ben bu ay çok çalışıcam
kris bişey sorucam 1,5 yıl önce ilk doktora gittiğimnde bana klomen vermişti 2 ay kullandım ikincisinde çatlatma iğneside vurundum ama o zaman eşimin değerleri baya düşüktü işe yaramadı
bu gün benim adetimin beşinci günü klomene başlasam bu ay 10 günden itibarende yumurta yakibi yaptırıp çatlatma iğnesi vurunsam diyorum ne dersin
teyy teyyy teyy teyyy
dansss dansss dansss gün bizim günümüzdürrr haydii hanımlar dansaaa
Ben son sayısını bilmiyorum canım ama yakında öğrenicem, eşim sperm tahlili verecek.
canim sakin doktor kontrolu olmadan kafadan yapma o isi /
yapacaksan doktora git mutlaka
bu ay bekle derim esin sperm testi versin ona gore karar verlim
ama bu ay hamile kalma ihtimalik yuzde 80 senin . rahat ol
benim dusuk riskim oldugu zaman
riskli gebelik doktoru
prof. dr riza madazliya gitmistim
dusecek bebegi kimse tutamaz
dusmeyecekse de kimse dusuremez demisti
merdivenlerden de atlasan dusuremezsin demisti
tabi atlayin demiyorum demisti ama bebek oyle kolay dusmez demisti
tabi ben buna ragmen haftalarca kipirdamadan yatmistim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?