- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.441
Canım kan testi yaptırdım ben. Dediğim gibi geçen hafta perşembe, cumartesi ve bugünde yaptırdım.
ronyacım eşimin şuandaki sperm sonucu bilmiyoruz ilk fırsatta yaptıracak ama bende merak ediyorum sayının kaç olduğunu.
Biz proxeed plusın 3.ayını bitirdikden sonra test yaptıracaktıkki bu hayırl haberi aldık.
Hayır canım ultrası-onda bakılması için alttan görünmesi için 1500 üzeri, karından görülmesi için de 4000 üzeri olması lazım.aaa sizlerin kanda bakılmış çok güzel canım.
peki size ultrasonla bakıldı mı
benımkıne ultrasonda baktı ama bırsey goremedı zaten cok erken bır kaç hafta daha geçmesi lazımmış.
peki boncuk en son değerleriniz nasıldı yani 3 ay önceki
ay hala ağlıyorum çok mutluyummm :))))bende ağladım ya mutluluktan resmen çooook sevindim arka arkaya maşllah nazar değmesin kızlar allah tamamına erdirsin
canım benim çok mutlu ettin hepimizikızlar hepinize tekrar tekrar çok teşekkur ediyorum
en kısa zamanda sizlerdende iyi haberler duymayı allah nasip etsin..
bende çok merak ettim sonucunuzu demekki olabiliyomuş. doktorlar normal yolla çok zor demesine rağmen olabiliyomuşşşşşşşşşşşCanım kan testi yaptırdım ben. Dediğim gibi geçen hafta perşembe, cumartesi ve bugünde yaptırdım.
ronyacım eşimin şuandaki sperm sonucu bilmiyoruz ilk fırsatta yaptıracak ama bende merak ediyorum sayının kaç olduğunu.
Biz proxeed plusın 3.ayını bitirdikden sonra test yaptıracaktıkki bu hayırl haberi aldık.
Canım kan testi yaptırdım ben. Dediğim gibi geçen hafta perşembe, cumartesi ve bugünde yaptırdım.
evet siz 4 haftaliksiniz
en erken 6. haftada kese gorulur
Amerikada 12. haftadan once doktora bile gidemiyorsunuz kabul etmiyolar mesela
türkiyenın gözünü seveyim 3.4. haftada belli ediyorlar :))
benim doktorum şişlide ozel muayenehanesıne gıdıyordum ama artık iyi bir hastane ve doktor bulmam lazım. sen nereye gidiyorsun krıscım ?
Canlarım biliyosunuz ben bi kere doğal yolla hamile kalmıştım ve üzücü sonuçlanmışdı. Bu sefer emin olmadan söylemek istemedim. Sakın beni yanlış anlamayın öyle olursa çok üzülürüm çünkü.
bahcelievler medical park
nadide bozkurt u
TEK GECERIM
evet siz 4 haftaliksiniz
en erken 6. haftada kese gorulur
Amerikada 12. haftadan once doktora bile gidemiyorsunuz kabul etmiyolar mesela
Boncukkkkk HAMILEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Barukkkkkk HAMILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
nun HAMILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Canlarım biliyosunuz ben bi kere doğal yolla hamile kalmıştım ve üzücü sonuçlanmışdı. Bu sefer emin olmadan söylemek istemedim. Sakın beni yanlış anlamayın öyle olursa çok üzülürüm çünkü.
bende bir goruneyım ona ozaman :))
hem banada yakın.. artık kontrollere beraber gideriz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?