Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

peki boncuk en son değerleriniz nasıldı yani 3 ay önceki

kizlar alttan baktirtmaktan korkmayin bence gerekli bile oldugunu dusunuyorum

ayrica kadin dogumcunuzu iyi secin

o cok onemli cokkkk

bende ağladım ya mutluluktan resmen çooook sevindim arka arkaya maşllah nazar değmesin kızlar allah tamamına erdirsin
ay hala ağlıyorum çok mutluyummm :))))
kızlar hepinize tekrar tekrar çok teşekkur ediyorum
en kısa zamanda sizlerdende iyi haberler duymayı allah nasip etsin..
canım benim çok mutlu ettin hepimizi
bende çok merak ettim sonucunuzu demekki olabiliyomuş. doktorlar normal yolla çok zor demesine rağmen olabiliyomuşşşşşşşşşşş

çok sevindim arkadaşlar baruk boncuk ve nun hepinizi tebrik ediyorum boncugada ayrıca bi tebrik koyuyorum bu kadar uzun süre içinde nasıl sakladın sen ben hayatta saklayamamda allah saglıklı sıhhatli kucagınızada almayı nasip etsin inşallah:)))))))))))))

evet siz 4 haftaliksiniz

en erken 6. haftada kese gorulur

Amerikada 12. haftadan once doktora bile gidemiyorsunuz kabul etmiyolar mesela

türkiyenın gözünü seveyim 3.4. haftada belli ediyorlar :))
benim doktorum şişlide ozel muayenehanesıne gıdıyordum ama artık iyi bir hastane ve doktor bulmam lazım. sen nereye gidiyorsun krıscım ?

Canlarım biliyosunuz ben bi kere doğal yolla hamile kalmıştım ve üzücü sonuçlanmışdı. Bu sefer emin olmadan söylemek istemedim. Sakın beni yanlış anlamayın öyle olursa çok üzülürüm çünkü.

Boncukkkkk HAMILEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Barukkkkkk HAMILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

nun HAMILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

sevin canım kardeşim senin rolün büyükkk
sağolasın örtmenim hepimize yol gösteriyon
iyiki varsınnnn

ayy süperrr bi gece yaaa inanamıyoomm moral oldunuz hepimize arkadaşlar

seni anlıyorum canımm. olsun sen ve bebeğin iyi olun da biz geç de duysak olur. benim bir arkadaşım 5 aylıkken söylemişti ailesine bile :)

Bende şimdilik Kaynarcadaki Medicall Hospital a gidiyorum Neslihan Alan. Doktor gayet iyi ama, çok kalabalık sabah 8 de sıra aldık 11 doğru anca görüştük.
Mutlaka iyi bir riskli gebelik doktoru bulmam lazım.
Anadolu yakası için öneri olan var mı arkadaşlar?

sen haklısın boncukcum. bızde sadece eşim ve benim annem bılıyor. tabi birde siz canlarım.. durum netleşsın oyle herkese söyliycem. bende saklayacaktım ama krıscıgımı kıramadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…