- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.541
kıslar size doyum olmaz, hele bu akşam hiç olmaz
ama benim çıkmam lazım şimdi, tekrar söylüyorum lütfen dua etmeyi unutmayın, Allah rahatlık versin hepinize
ama benim çıkmam lazım şimdi, tekrar söylüyorum lütfen dua etmeyi unutmayın, Allah rahatlık versin hepinize
baruk eşin için hangi vitaminleri kullanıyordun canım
tekrar hayırlı olsun
canım tedavinizde neler kullandınız.......nasıl yaniiii tedaviye devam edince sayı düştümü.......................
mericim seni çok hıslı gördüm canım. bu ay bayrak sende olsun tamam mı canımmm
meri sizin sayı kaç
teste baktım ama yazmamışlar. sadece bır not var semende calışılan diğer testler kruger krıterlerıne gore ayrıntılı sperm morfolojısı fruktoz ayrıca talep halınde çalışılabılır denıyor. bu durumda whoya göre sanırım. hoc sormakta aklıma gelmedi
inşallah canım inşallah......
hamişler eşlerinden kimler proxeed ..kimler arginmax kullanıyordu.......
bizim en son toplam 80 milyon civarıydı milimdede 17 milyondu hareketi tam hatırlamıyorum ama fena değildi morfoloji % 1
kriscim canım bişey sorucam eşim cuma günü tahlil vericek kaç günlük perhiz yapsın 2 mi 3 mü baruk boncuk tebrik ettim ama görmediniz sevinçten heralde canlarım siz pekala preseed kullandınızmı bu ay cvp verirseniz sevinirim
süpermiş. krisim ne der. morfolojiye takılmayınhadi bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda müjdeli haberleri alırız senden
en ideali 4 gun perhiz
kriscim canım bişey sorucam eşim cuma günü tahlil vericek kaç günlük perhiz yapsın 2 mi 3 mü baruk boncuk tebrik ettim ama görmediniz sevinçten heralde canlarım siz pekala preseed kullandınızmı bu ay cvp verirseniz sevinirim
süpermiş. krisim ne der. morfolojiye takılmayınhadi bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda müjdeli haberleri alırız senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?