Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baruk eşin için hangi vitaminleri kullanıyordun canım
tekrar hayırlı olsun

canım 2. kutu evıcapa devam edıyordu. 3 ay kecı boynuzu kuru yaptık. son 20 gundur proxeed başlamıştık. akşamları fındık, cevız, badem verıyordum. arada ballı pekmezli süt. ayrıca sıgarayı bıraktı hepsı bır araya gelınce 2.750 mılyon olan deger zamanla 8 mılyona cıktı. varıkosellı olmasına ragmen doktorda yukselmesının olumlu oldugunu soylemıştı.

canım tedavinizde neler kullandınız.......nasıl yaniiii tedaviye devam edince sayı düştümü.......................

tatlım değerler çok değişken zaten 2 yıl önce % 2 le başladık bir ay sonra 1 e düştü ve ilk defa ekimde % 6 yı gördük sonraki ay 4 e ve daha sonra 1 e düştü ama takılma sen ona dediğimn gibi değerler sürekli değişiyo bir gün sonra yaptırınca daha farklı bile çıkabiliyo ve zaten kalite artınca % 1 de yeterli oluyo takılma sen ona

kıslar size doyum olmaz, hele bu akşam hiç olmaz

ama benim çıkmam lazım şimdi, tekrar söylüyorum lütfen dua etmeyi unutmayın, Allah rahatlık versin hepinize

nuncum benım dualarımda seninle ıcını ferah tut ıyı sonucları alacaksın. allah hayırlı sağlıklı evladına kucagına almayı nasip etsın

bizim krugere gore 1 iken
Who ya gore yuzde 50 lerdeydi

kriscim canım bişey sorucam eşim cuma günü tahlil vericek kaç günlük perhiz yapsın 2 mi 3 mü baruk boncuk tebrik ettim ama görmediniz sevinçten heralde canlarım siz pekala preseed kullandınızmı bu ay cvp verirseniz sevinirim

canım canım darısı başınıza ınşallah.
ortalama 3 ile 7 gun arasında olması gerekıyor canım benım bıldıgım bız hep 3. gun yaptırmıştık.
ben hıc preesed kullanmadım. 3. ayda tuttu bızımkı (inşallah oyledir) ama bacaklar havaya sabaha kadar banyo yapmamak işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim canım.

süpermiş. krisim ne der. morfolojiye takılmayın hadi bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda müjdeli haberleri alırız senden

of of of bizim 2 aydır ovülasyon günlerinde hep bi sorun çıkıyo değerlendiremiyoz doğru düzgün((((((((((((((

belkide olmuycak hiç allah bilir ne yapsak boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…