Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krisim, argimax ı günde 2 kere 3er tane alın dyo. ama ben şimdilik 2 sabah 2 akşam veriyorum doğrumu canım tok karnına endol ve trenta ı da tok veriyorum

sabaha kadar bacakları havaya nasıl tututun sen kız ben 2 saat dayanamıyorum uyuşuyolar birde tuvaletim geliyıo

tamam canım tekrar gözün aydın

krisim, argimax ı günde 2 kere 3er tane alın dyo. ama ben şimdilik 2 sabah 2 akşam veriyorum doğrumu canım tok karnına endol ve trenta ı da tok veriyorum

3 er vermeye calis canim dogrusu o

evet tok ver hepsini

L carnitine de al derim mutlaka cunki proxeed te olup arginmax ta olmayan tek sey L carnitine

of of of bizim 2 aydır ovülasyon günlerinde hep bi sorun çıkıyo değerlendiremiyoz doğru düzgün((((((((((((((

belkide olmuycak hiç allah bilir ne yapsak boş

mericim hemen öyle ümitsizliğe kapılma bu olayda moralde cok onemli. senın ne zaman ıstediğin değil allahın ne zaman verecegı önemli her durum ve sartta o isterse olur. sen elinden gelenı yap gerısı allaha kalmış. bız amelıyat olmaya 3 gun kala suprızle karşılaştık ben 6 ay sonra olur dıye duşunuyordum :)

kızlar bizim topik en üst sıraya sabit konulara geçti nasıl oldu ben anlamadım hamiş sayısı artuınca kaale mi aldılar bizi ne:)))))))))))))))))))))

sabaha kadar bacakları havaya nasıl tututun sen kız ben 2 saat dayanamıyorum uyuşuyolar birde tuvaletim geliyıo

ben ılışkıye gırmeden once cok su ve sulu seyler almadım ve tuvalete gıttım. yatagın başlıgına ayaklarımı koydum altınada yastık destegıyle uyudum :)) bır kerede belımın ve bacaklarımın altına yastıkları yıgıp uyudum. uyurken rahatıma cok duşkun degılımdır her yerde cok rahatlıkla uyurum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…