- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.561
tamam canım ozaman bugün nanik nanik cumaya hazır olur
canım canım darısı başınıza ınşallah.
ortalama 3 ile 7 gun arasında olması gerekıyor canım benım bıldıgım bız hep 3. gun yaptırmıştık.
ben hıc preesed kullanmadım. 3. ayda tuttu bızımkı (inşallah oyledir) ama bacaklar havaya sabaha kadar banyo yapmamak işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim canım.
of of of bizim 2 aydır ovülasyon günlerinde hep bi sorun çıkıyo değerlendiremiyoz doğru düzgün((((((((((((((
belkide olmuycak hiç allah bilir ne yapsak boş
canım canım darısı başınıza ınşallah.
ortalama 3 ile 7 gun arasında olması gerekıyor canım benım bıldıgım bız hep 3. gun yaptırmıştık.
ben hıc preesed kullanmadım. 3. ayda tuttu bızımkı (inşallah oyledir) ama bacaklar havaya sabaha kadar banyo yapmamak işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim canım.
krisim, argimax ı günde 2 kere 3er tane alın dyo. ama ben şimdilik 2 sabah 2 akşam veriyorum doğrumu canım tok karnına endol ve trenta ı da tok veriyorum
sabaha kadar bacakları havaya nasıl tututun sen kız ben 2 saat dayanamıyorum uyuşuyolar birde tuvaletim geliyıo
sabaha kadar bacakları havaya nasıl tututun sen kız ben 2 saat dayanamıyorum uyuşuyolar birde tuvaletim geliyıo
3 er vermeye calis canim dogrusu o
evet tok ver hepsini
L carnitine de al derim mutlaka cunki proxeed te olup arginmax ta olmayan tek sey L carnitine
of of of bizim 2 aydır ovülasyon günlerinde hep bi sorun çıkıyo değerlendiremiyoz doğru düzgün((((((((((((((
belkide olmuycak hiç allah bilir ne yapsak boş
evet canım sana bende katılıyorum benimde tuvaletim geliyo
aldımcanı onu da günde 1 tane veriyorum
kızlar bizim topik en üst sıraya sabit konulara geçti nasıl oldu ben anlamadım hamiş sayısı artuınca kaale mi aldılar bizi ne:)))))))))))))))))))))
kızlar bizim topik en üst sıraya sabit konulara geçti nasıl oldu ben anlamadım hamiş sayısı artuınca kaale mi aldılar bizi ne:)))))))))))))))))))))
kac mg veriyorsun gunde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?