Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pamuk canım sen biliyon demi benim 3 yaşında oğlum var
arada söylüyorum arkadaşlar kaçırıyor
sonra duyuncada şaşırıyolar
biz 2.bebek için uğraşıyoz

pamuk canım sen biliyon demi benim 3 yaşında oğlum var
arada söylüyorum arkadaşlar kaçırıyor
sonra duyuncada şaşırıyolar
biz 2.bebek için uğraşıyoz
evet açtığın topikte yeni öğrenip şok olmuştum :)))) şimdi ikinci annelik duygusundasın :) maşallah valla

canım oğluma ilk ay hamile kaldım
şimdi ise 1 buçuk yıl olcak uğraşıyom tık yok
canım bizde sadece eşimde değil problem bendede var
ben en son tahminimce ağustos ayında yumurtladım oda ilaç ve iğneyle
bende pko var ve malesef adetlerim çok geç oluyor
en son adetim bir öncekinden tam iki ay sonra oldu
ben sanırım bir an önce aşılama yaptırmalıyım

Canlarim ben geldim:)
Allahima cok sukur bebis te hicbir problem yok butun organlari olusmus gayet saglikli
ikili test mukemmel dedi doktor korkulacak birsey yok dedi hatta baska bir test yapama bile gerek yok artik dedi:) 3 lu test veya amniyosentez falan olmayacak .
veeeeeeeeeee kiz gibi dedi:)
esim cok keyiflendi kiz lafi duyunca ama kesin degilmis onumuzdeki ay kesin belli olur dedi . Hayirlisi olsun hic onemli degil ister erkek ister kiz yeterki saglikli bir sekilde dogsun. Allah bizi oyle bir terbiye ettiki hicbirseyin onemi yok:)

Benden haberler boyle sizler nasilsiniz?

beklemediğin anda hamile kalmışsın canım adet düzensizliğin için doktor sana ilaç vermiş şuan onu kullanıyosun biliyorum ve o kadar da uğraşıyosun inşallah emeğinin karşılığını göreceksin canım arkadaşım :)

inşallah canım şuan kullandığım ilaç yumurtlamamı sağlamıyor
sadece kanamam zamanında gelcek
yani yumurtlamaya ek bir fayda sağlamıyor ilaç

maşallah maşallah canım erkekler hep kız istiyo zaten eşimde bebeğimiz olursa kız olsun der bende erkek olsun isterim herneyse canımıniçi sağlıklı olsunda kız erkek dediğin gibi farketmez kollarını bacaklarını gördünmü :))) ayy çok şeker ya

kızlar dün gece eşimle hamilelik hakkında konuşuyoduk yok temizliğini ben yaparım v.s dedi falan rüyama girdi ayyy çok korkunçtu ben hamileymişim henüz 1 aylık bile değil eşime nasıl söylerim heyacanıyla dolanıyorum sonra kendimi hastanede buluyorum doktor bana diyoki senin çocuğunu almak zorundayız yoksa vücudun değişecek diyo ben olmaz diye isyan ediyorum sonra zorla alıyo doktor vakumla çekiyomuş bebeği falan ayy sabah kendime gelemedim valla

Rüya işte kız aldırma içıkta bir yerlewrin kalmıştır,sen hamile kal paşa paşa doğuracaksın..

sarışının adı esmerin tadı :)))))))))))))))) sende bir türlü resmini koyamadın ama
Düzenleyen: pamuk58 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 22
Kız deniyorum sabreden derviş muradına ermiş

Canım ya allah gönlüne göre wersin sonrada biz gariplere:))))))))))))))

Ronyacım Allah ewladını sana bağışlasın ,uzun ömürler versin ,tabiki ikinci hakkın ,istersinde yaparsında kimse seni yargılayamaz ,Rabbim en kısa zamanda oğluna kardeş nasip etsin ,Aminnnnn

Çokkk çok sevindim canımmm
Kız yada erkek dediğin gibi Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım..Çok mutlu oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…