- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.661
evet açtığın topikte yeni öğrenip şok olmuştum :)))) şimdi ikinci annelik duygusundasın :) maşallah vallapamuk canım sen biliyon demi benim 3 yaşında oğlum var
arada söylüyorum arkadaşlar kaçırıyor
sonra duyuncada şaşırıyolar
biz 2.bebek için uğraşıyoz
beklemediğin anda hamile kalmışsın canım adet düzensizliğin için doktor sana ilaç vermiş şuan onu kullanıyosun biliyorum ve o kadar da uğraşıyosun inşallah emeğinin karşılığını göreceksin canım arkadaşım :)canım oğluma ilk ay hamile kaldım
şimdi ise 1 buçuk yıl olcak uğraşıyom tık yok
canım bizde sadece eşimde değil problem bendede var
ben en son tahminimce ağustos ayında yumurtladım oda ilaç ve iğneyle
bende pko var ve malesef adetlerim çok geç oluyor
en son adetim bir öncekinden tam iki ay sonra oldu
ben sanırım bir an önce aşılama yaptırmalıyım
Canlarim ben geldim:)
Allahima cok sukur bebis te hicbir problem yok butun organlari olusmus gayet saglikli
ikili test mukemmel dedi doktor korkulacak birsey yok dedi hatta baska bir test yapama bile gerek yok artik dedi:) 3 lu test veya amniyosentez falan olmayacak .
veeeeeeeeeee kiz gibi dedi:)
esim cok keyiflendi kiz lafi duyunca ama kesin degilmis onumuzdeki ay kesin belli olur dedi . Hayirlisi olsun hic onemli degil ister erkek ister kiz yeterki saglikli bir sekilde dogsun. Allah bizi oyle bir terbiye ettiki hicbirseyin onemi yok:)
hoşgeldiniz fıstıklar
analı kızlı fsıtıklar sizi :))
iyi olmanıza çok sevindim çok şükür bebişde iyimiş ohh maşallah güzel kızımıza
benim tahmiinim tutmadı erkek hissediyom dedim
Benden haberler boyle sizler nasilsiniz?
beklemediğin anda hamile kalmışsın canım adet düzensizliğin için doktor sana ilaç vermiş şuan onu kullanıyosun biliyorum ve o kadar da uğraşıyosun inşallah emeğinin karşılığını göreceksin canım arkadaşım :)
Allahima cok sukur bebis te hicbir problem yok butun organlari olusmus gayet saglikli
ikili test mukemmel dedi doktor korkulacak birsey yok dedi hatta baska bir test yapama bile gerek yok artik dedi:) 3 lu test veya amniyosentez falan olmayacak .
esim cok keyiflendi kiz lafi duyunca ama kesin degilmis onumuzdeki ay kesin belli olur dedi . Hayirlisi olsun hic onemli degil ister erkek ister kiz yeterki saglikli bir sekilde dogsun. Allah bizi oyle bir terbiye ettiki hicbirseyin onemi yok:)
canlarım tşk ederim bende tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım bana gelen hediyeler genelde kolye küpe :)))) çiçek çok tatlılar ya
GALİBA HEPİMİZDE ESMERİZ:)))))) esmer güzelleri maşallah tüü tüüü tüüüüü
Bize hediye gelmiyor pek lise ogretmeniyim ben:)
canım krishazel sarışın eşimde bende sarıyım demişti
sende pek hoşsun haaa
yağmur şu yazıları nasıl renkli yazıyon
Canım ya allah gönlüne göre wersin sonrada biz gariplere:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?