Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım tşk ederim bende tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım bana gelen hediyeler genelde kolye küpe :)))) çiçek çok tatlılar ya

kızlar dün gece eşimle hamilelik hakkında konuşuyoduk yok temizliğini ben yaparım v.s dedi falan rüyama girdi ayyy çok korkunçtu ben hamileymişim henüz 1 aylık bile değil eşime nasıl söylerim heyacanıyla dolanıyorum sonra kendimi hastanede buluyorum doktor bana diyoki senin çocuğunu almak zorundayız yoksa vücudun değişecek diyo ben olmaz diye isyan ediyorum sonra zorla alıyo doktor vakumla çekiyomuş bebeği falan ayy sabah kendime gelemedim valla

yarında kan tahlili sonuçlarını almaya gidicez eşimle ama ben bir yerde hata yaptım 24 saatlik idrar testi istediler ve yarında doktor günümdü ben sadece 1 kereye mahsus anlamıştım ama 24 saatlik birikim olacakmış ne güzel yarın hepsini birden halledecektik ama yeni anladım iş işten geçti bir daha gitmek gerekecek hastaneye şimdi

ronyacım cidden hee sende niye 3 kalp var bebişin eşin sen mi acaba :))))))))))) yoksa sana torpilmi geçtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…