Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlısı olsun bılgemm ınsallah degerın artar
Sumak çok sağol arkadaşım..
Hayırlısı olsun pazartesi enaz 150 olur çok sevindim darısı başımıza :))
Özlem inşş öyle olur en büyük korkum betanın sıfırlanmamasınından dolayı poztif çıkması ..
İnşş bu yeni bir gebeliğin sonucudur ..
Aminn canım inşşş rabbim isteyen dilen herkese nasip etsin..
bebişin seninledir inşallah içini ferah tut canım.sizin sayı morfoloji kaçtı canım
Antalya bizde sayı 13 milyon morfoloji %4 tü..
bilgem gözün aydın canım pazartesi dahada yükselir inşallah

İnşşş esilanur benimle birlikte beklediniz Allah razı olsun..

Harika bir haber buuuuuuuuuu
Rabbim sağlıkla gelişmesinide nasip edecek inanıyorumm
Sende inan canımm

Meliiiiiiiis yırtmayı bilirsin demi,şimdi namazımı kılıp pişirmeye gitcem gel hadi
gerçi severmisin bilmem ama ben bayılırım

ayyy canımmmmm bilmemmmiii keşke olsada yesem..aslında annem bana bişi koymuştu kurusundan, ama o sanki madımak tam emin değilim ama, bende onumu pişirsem ne, aklıma soktun bak :))) kimbilir nerdedir ama ??

Canım hayırlı olsun, inş pazartesi katlanır değerin, dualarımız seninle..inan çok ama çok mutlu oldum..

amin melisim benim,bizimde ezan şimdi okunuyor,RABBİMİN nidası göğe doğru yükselirken inşallah bebişinde göbüşünde,tatlı ve şirin annesini dinliyodur :)
Ayyy canım benim, inş dediklerin dua yerine geçerde rabbim banada, sanada ve burdaki tüm kardeşlerime bebeğini nasip eder..İnş birgün bizde o duyguyu tadarız, böyle hamileler çıktıkca bende o kadar hevesleniyorum ki anlatamam :)) ama olacak inşAllah..sadece sabır..Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır..

bılgemm tebrıkler canım.ınsallah degerın kat kat artar cok guzel yaaaa.lıstede hamıla kalmak ıcın bekleyenler azalıyor.

canım dualarımdasın inşallah daha güzel olur artar degerler

canım saat 14 ten beri haberini bekliyorum nihayat güzel sonuç gelmiş çok sevindim.inşallah pzts değerlerin 2 katına çıkar ay çok mutluyum çok şükür bugün güzel haber geldi gözün aydın canımmm:92::92::92::92::92:

kızlar krıshın cezası bıtmıyormu daha yaa.bugun 1 hafta oldu.:97:

canım,ben yaptım,yakın olsa gönderirdim :) ben konservesinden yaptım
aynı bende daha çok ümidleniyorum,hamişeri gördükçe bu kulub bana iyi geldi
ama kötü yanıda var pcnin başından kalkamıyorum,önceden yarım saat otursam sıkıntıdan patlardım :)

bide aşğıda kırmızılı biri vaar karafesleğen diya o kiiim:18:

Son düzenleme:
Hazel canım bende sordum ama kimse cevap vermedi,kris nerelerde,geçen haftaki son mesajlarınada baktım artık kapsama dışı demiyor :)
heey boncuk,meri,ronya siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…