Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar yarın sabah hastaneye gidiyorum ..
Yarın herşey çıkıcak ortaya ..
Hem ultrasonda muayene olucam hem kan tetkiki..
Bakalım 29 gün aradan sonra neden hala çift çizgi çıkıyor öğreneceğim..
Rabbim gönlümdekini versin onuda hayırlı kılsın ..
Küçük bir ihtimalde olsa hamile olabilirim ..
İnşşş..
Benim için dua edin arkadaşlar..
Yarın gelir gelmez yzacağım ..
Belkim listeye girerim :))

inş canımcım, valla güzel haberini bekliyor olacağız, inş hamilesindir canım..dularım seninle..

bu kadar geç çift çizgi çıkarmıymış canım.bencede sen hamişsin inşallah.merakla bekliycem

hadi bakalım, Allah gönlüne versin bilgemcim,dualarımız seninle...

inşallah süpr,z yapıyodur bebiş sana canım

Kızlar çok sağolsun hepinizdende Allah razı olsun..

Benim sormak istediğim bişey var ..
Ovulasyon testini yaptınız diyelim çift çizgi çıktı kaç güne kadar çift çizgi çıkar ..
Ben 1 haftadır yapıyorum ovulasyon testi 1 haftadır hep çift çizgi çıkıyor 3 kerede gebelik testi yaptım oda çift çizgi çıkıyor..,
Benim sormak istediğim ovulasyon çift çizgi çıktıktan kaç gün sonra çıkmamaya başlıyor testlerde..
Hamilelik olunca ovulasyonda çift çizgi çıkarmış diye duydum..
1 haftadır hep çift anlamadım gitti, uzun değil mi?

hadi canım inşallah. dualarımız seninle.

Canım benim inşallah herşey gönlünce olur.
ve hayırlısı olur inşallah.....

Rabbim gönlünde olanı gerçeğe dönüştürsün inşallah canım.

TÜP BEBEKTE YENİ GELİŞMELER!!!!!!!!!!!

arkadaşlar sabah şow tv de gülgün fehimanın sağlık programında bir doktor tüp bebek çalışmalarında son 2 aydır uygulanan bir çalışmadan bahsediyordu 24şuur gigi bişe dedi adına .daha önce bir kaç defa düşük yapanlar,ya da bir kaç defa tüp bebek te başarısız olanlara çok faydalıymış.bu çalışmada yumurtaların bürün krom ozomlar incelenerek genetik açıdan tam anlamıyla iyi olan yumurtaları döllüyorlarmış bu da embriyonun kalitesiz olma ihtimalini ortadan kaldırıyor.daha önceden 12 tane kromozomu inceleyebiliyorlarmış ve geri kalanları da sağlam kabul ederek(tüme varm gibi) o yumurtayı işleme alıyorlarmış.isterseniz o programı bir bulup izleyin.ben tam izleyemedim sonun açmıştım okula gidecem diye dinleyemedim tamamını..rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Canım yaa Allah razı olsun.inşallah hepımız hayırlı ve gonlumuzdekı snucları alırz kısa zamanda.

canım valla en fazla 3 gunde sılıklesmye baslar.bence hamılesın.senın aldıgın sonucu alan cok dusukten sonra.bu olası bısı.hadı bakalım guzel haberlerı ver

bitti canım bitti.Allah kabul etsin. ilerde yine tekrarlayalım inşallah
iyiyim canım sen nasılsın şimdi
inşallah canım ALLAH cc nasip ederse neden omasın,

inşallah hazelcim inşallah,
bilgem RABBİM gönlüne göre versin canım

ayın 23.unde regl gunum..bugun erken gebelık testı ıle test yaptım..

tek cızgı cıktı..olmadı bu ay da..Allah büyük..dualarımı kabul eder ınsallah.

Merhaba arkadaşlar ..
Gittim geldim hastaneye ..
Dr'a anlattım durumu oda bana kürtaj olalı 1 ay kadar olmuş bhcg sıfırlanmış olması lazım ..
Hala vücütta varsa bu gebelik anlamına gelebilir dedi..
Ama yinede umutlandırmak istemiyorum dedi..
Vajinal ultrasona baktı tabi gebelik varsa kese falan gözükmez , sadece yumurtalıklara ve kürtaj sonrası için baktı..
Bhcg 1500 olmadan gözükmezmiş zaten kese..
Neyse 3 tane olgun yumoşum varmış ..
Tüp bebekten hemen sonra 5 taneydi ama bugün 3 dedi dr'um..
Kan tahlili yaptırdım acil olduğunu söyle bugüne yetiştirsinler hemen dedi.. Oda merak etti çünkü ve böyle durumlar çok karşılaştığımız şeyler neden olmasın ki dedi..
Böyle işte kızlar ..
Öğlen 2 'de arayacağım sonuç için..

Arkadaşım hakkında hayırlısı ama sanırım sen hamişsin :))

şimdi saat 2 olmak bilmez. inşallah canım hamilesindir. biz de merakla bekliyoruz.

Sağolun kızlar ..
İnşşş bir umutla gittim bakalım ne çıkıcak..
Olursada olmazsada rabbim hayırlısını verdi, demekki bunu takdir etti diyeceğim..
bİZİM İÇİN MUCİZE GİBİ GÖZÜKEN ŞEYLER RABBİM İÇİN O KADAR KOLAY VE BASİT Kİ..
Ona sığındım ..
Dualarınız için sağolsun arkadaşlar ..
Saat 2 'de arayıp hemen haber vereceğim..

hadi canım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…