Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne şans varmış sende canım ya
gerçekten yeni dogmuş gibi olmuşsundur
çok geçmiş olsun.tahlil falan yapmadan mı lösemi dediki anlamadım

aaaaa insanı ölmeden mezara koymuşlar resmen

hemen öyle bir günde nasıl öyle bi hastalığın teşhisini koyabilmişler anlayamadım ben

neyse tatlım geçmiş olsun

akkk kıyamam ben sana
sen söyleyince benimde aklımı ilk o geldi
kızlar ben hastanede çalışıyorum bir bilseniz neler görüp neler duyuyorum
fatmacım çok geçmiş olsun bence bir sadaka falan ver
Allahım kimselere yaşatmasın ne hayatlar var

ayyyy kalpten gidiyodum yaaa allah korusun canım ayy ne kötü günler geçirmişsin öyle valla içim bi acayip oldu ama neyseki yanlış teşhismiş. bende kötüyüm kaç gündür arkadaşlar bende romatizma varya 1 aydır agrılarım çok fena doktora gittim sana başka ilaçlar veremeyiz çocugun kör olma ihtimali var dedi ignesini verirsem o çocugu mutlaka aldırman lazım dedi bu eger o ilaçları verirse en az iki yıl tedavi görmem lazımmış şimdi ben en hafif yani digerlerinin yanında hafif bi antibiyotik kullanıyorum sürekli bu ilaçlada küçükte olsa bebegin sakat olma ihtimali varmış ama doktor başka çaresi yok geçemzse agrılar bunları kullanarak hamile kalacaksın diyo ne yapacagımı şaşırdım çıkmazdayım yani...

ne şans varmış sende canım ya
gerçekten yeni dogmuş gibi olmuşsundur
çok geçmiş olsun.tahlil falan yapmadan mı lösemi dediki anlamadım

Vücudumda ki morlukları gördü,ailemi yanına çağırıp,hiçbir tahlil istemeden teşhisi koydu...
Şimdi ben bu ge... adama tazminat davası açsam hakkımdır yani...
Neler çektik 2-3 gün,hele o annemin yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor
Allahım kimseye dermansız hastalık vermesin,çok zormuş valla,adı bile ürkütüyor...

fatmacım çok geçmiş olsun canım yaaaa, çok şükür ki herşey yolundaymış...

Tebrik eden bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum darısı başınıza olsun inşallah.

krisimmmmm seni de çok ama çok seviyorum ikinci şansımsın, canımsın....

Dr'a bak maşallah..
O 2-3 gün nasıl geçti kimbilir.
Çok geçmiş olsun Fatma ..
Öylelerini Allah'a havale et ..
Ne yapalım böyle dr'larda var malesef..
krisimmmm kuzumm çarşamba test vercez
ve eşimi ameliyat ettircem varikosel vardı ya
olsun belki o etkiliyordur morfolojisini
necmettin hoca morfolojiyi bozar varikosel demişti

Ronya eşimin varikosel ameliyatından önce 0 olan morfoloji %4 çıktı ameliyattan sonra ..
Sayıda ve harekette de yükselme oldu ..
Bence hepisni etkiliyor..

çok geçmiş olsun canım. neyse sonuç kötü çıkmamış. herşeyin başı sağlık.

allah şifa versin ceylan
cidden zor bi durum sabırlar diliyorum sana
benimde bel sorunum vardı 6-7 aydır yatamıyodum resmen bende hamilelik döneminde ne yaparım diye kara kara düşünürken yastığımı değiştirdim ve ağrılarıma veda ettim çoook şükür
inşallah sende kısa zamanda atlatırsın

demekki bunları yaşıycakmışsın canım.
gerçekten çok geçmiş olsun.

bende 7 yıldır var canım ama allahtan ümit kesilmez öyle bir yastık banada denk gelrimiki acaba:))) ortapedik bi yastık falanmı aldın canım?

aaa, ne iş yapıyosun canım?

Sağol ronyam...
Çok zor bi durum,Rabbim biran önce herkese şifa versin inşallah...

bende 7 yıldır var canım ama allahtan ümit kesilmez öyle bir yastık banada denk gelrimiki acaba:))) ortapedik bi yastık falanmı aldın canım?

bende geçen yaza kadar turp gibiydim hiç bir ağrım yoktu ,bir anda oldu,doktora gittim omurgada düzleşme var dedi tedavi edici ilaç vermedi sadece kasgevşetici ağrıkesici verdi bende kullanmadım
arada egzersiz hareketleri yapıyodum
geçen gün ortopetik bi yastık aldım ve o gün bu gündür çok rahatım,inşallah tekrardan başlamaz

sende dene istersen işe yarar belki

Sağol bitanem...
Sana da çok geçmiş olsun,canını sıkma...
Rabbim her kapıyı birden kapatmaz,bi çıkış yolu bulunur elbet...

hani bellonada istikbalde satılan yastıklardanmı.boyun için olanlanlardanmı yoksa sırt için olanlardanmı.

Sağol boncuğum...
Rabbim kuzucuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
nazarlardan esirgesin

Sağol bitanem...
Sana da çok geçmiş olsun,canını sıkma...
Rabbim her kapıyı birden kapatmaz,bi çıkış yolu bulunur elbet...

inşallah canım yaa doktorlarda bi çıkış yolu bulamayınca hayal kırıklıgına ugradım. tek ümidim oydu ama olmadı artık beklemekten başka bişey gelmiyo elimden agrılarımın geçmesini bekleyecem yaza kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…