- Konu Sahibi boncukboncuk
- #17.321
BİLGEMMM,sağol bitanem...
Sende sıkma canını,inşallah bizler de bigün kavuşacağız kuzucuklarımıza...
Sende sıkma canını,inşallah bizler de bigün kavuşacağız kuzucuklarımıza...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KRİSİM,hoşgeldin bitanem yuvaya...
Nasılsınız canım?
aaa, ne iş yapıyosun canım?
çok geçmiş olsun canım. neyse sonuç kötü çıkmamış. herşeyin başı sağlık.
Canımmmm arkadaşlarım,herkese iyi akşamlar...
Ben biraz sıkıntılı günler geçirdim...
Birkaç gün giremedim...
Hepinizi çoooook özlemişim...
Nasılsınız fıstıklar![]()
demekki bunları yaşıycakmışsın canım.
gerçekten çok geçmiş olsun.
Çok iyiyim canım,yeniden doğmuş gibiyim...
Vücudumda durduk yere morluklar oluşmaya başlamıştı,doktora gittim ge.... adam bana lösemi teşhisi koydu.Dünyam başıma yıkıldı...
Sonra birkaç doktora daha gittim,bi dünya kan testleri yapıldı,emarlar,tomografiler...
Herşey tertemiz çıktı...
Meğerse kullandığım ilaçlar alerji yapmış...
Ama geçirdiğim şu 2-3 günü bi ben bilirim bi de Allah![]()
Kris sen bana kullandığımız vitaminleri sorup sonrasında sabah şunları akşam buları kullanın diye liste yapmıştın ya o silinmiş.Demekki o kırmızılı arkadaşlar boşuna burda durmuyormuş.Topici sansürlemişler.
Kris sen bana kullandığımız vitaminleri sorup sonrasında sabah şunları akşam buları kullanın diye liste yapmıştın ya o silinmiş.Demekki o kırmızılı arkadaşlar boşuna burda durmuyormuş.Topici sansürlemişler.
Vücudumda durduk yere morluklar oluşmaya başlamıştı,doktora gittim ge.... adam bana lösemi teşhisi koydu.Dünyam başıma yıkıldı...
Sonra birkaç doktora daha gittim,bi dünya kan testleri yapıldı,emarlar,tomografiler...
Herşey tertemiz çıktı...
krisimmmm kuzumm çarşamba test vercez
ve eşimi ameliyat ettircem varikosel vardı ya
olsun belki o etkiliyordur morfolojisini
necmettin hoca morfolojiyi bozar varikosel demişti
ikizler burcu olacak desene. yaz kızı. ohh sele serpe giydirirsin inşallah ne güzel.
benim tanıdığım ikizler hep türkçe ya da edebiyat öğretmeni. sözel yetenekleri iyi oluyor.
Geçmiş olsun canım ya.Lösemi yanlışlıkla teşhisi konacak bir hastalıkmı ne diyim o doktora yaa
simdi iyisin degilmi guzel kardesim?
ayyyy kalpten gidiyodum yaaa allah korusun canım ayy ne kötü günler geçirmişsin öyle valla içim bi acayip oldu ama neyseki yanlış teşhismiş. bende kötüyüm kaç gündür arkadaşlar bende romatizma varya 1 aydır agrılarım çok fena doktora gittim sana başka ilaçlar veremeyiz çocugun kör olma ihtimali var dedi ignesini verirsem o çocugu mutlaka aldırman lazım dedi bu eger o ilaçları verirse en az iki yıl tedavi görmem lazımmış şimdi ben en hafif yani digerlerinin yanında hafif bi antibiyotik kullanıyorum sürekli bu ilaçlada küçükte olsa bebegin sakat olma ihtimali varmış ama doktor başka çaresi yok geçemzse agrılar bunları kullanarak hamile kalacaksın diyo ne yapacagımı şaşırdım çıkmazdayım yani...
emine82 benımde esım 3 haftadr nolvadex kullanıyor ve 5 gundur de proxeed basladı.ayrıca evicap ve omega 3 balık yagı kapsulude kullanıyor.bakalım.inşallah işe yararda gelır bebısler.sızınle aynı zamanlarda baslamısız proxeede.hadı hayrlısı.
canım bizde evicap kullanıyoruz senin eşinde ishal oldumu ben korkmaya başladım ishal oldu ve ateşi çıkıyo proxeed içtiğinden beri((bu arada nolvadex ne oluyo canım?
canım nolvadex klomen gıbı fsh yukseltıcı bır hap.klomenle aynı gıbı.
Herşey tertemiz çıktı...
fatmacım cok gecmıs olsun.nasıl bır dr.muş oyle yaaa.insan kan testı yapmadan oyle bır tanı koyamaz kı.hersey kan testınde bellı olur ki o da kesın o hastalık anlamına gelmez.ondan sonra baska tetkıkler yapılır ve tanı konulur.okadar kolaymı.cok kızdım o dr. a![]()
gercekten saglık cok ama cok onemlı.bız nelere kafamızı takıp saglıgımızın degerını bılmıyoruz.bence bu bır ısaret olabılır.bızı kendımıze getrmek adına.her şerde bır hayır varmış.
fatmacım çok geçmiş olsun canım yaaaa, çok şükür ki herşey yolundaymış...
Tebrik eden bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum darısı başınıza olsun inşallah.
krisimmmmm seni de çok ama çok seviyorum ikinci şansımsın, canımsın....
canım ben devlet memuruyum
izmirin en iyi üniversite hastanelerinden birinde çalışıyom
biz neler görüyoruz en iyi hoca bile yanlış tanı koyabilir bunu unutmayın
fatmacım hiç bir tetkik yaptırmadan sadece bakarak söyleyen doktora güvenmek sizi üzmüş