Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ronyacım bence hersey yolundadır ki topıge gırmıyor gulum.bılırsın ki genelde hamiş olduktan sonra topıge gırmıyor hamıslerımız cok fazla :49::49: e tabi haklı olarak:emir_bebek: bebiş var.ona zarar gelmesın dıye .
oyuzden hıc canını sıkma hersey yolundadır :)))) kotu dusunmeyelım

inşallah dediğin gibidir aman iyi olsun bi haber versin ben iyiyim diye topiğe girmese de önemli değil.:44:

ronyacım bence hersey yolundadır ki topıge gırmıyor gulum.bılırsın ki genelde hamiş olduktan sonra topıge gırmıyor hamıslerımız cok fazla :49::49: e tabi haklı olarak:emir_bebek: bebiş var.ona zarar gelmesın dıye .
oyuzden hıc canını sıkma hersey yolundadır :)))) kotu dusunmeyelım

yok yokk bizim gülümüz öyle yapmaz onu bırak hiçbir arkadaşımız yapmaz
biz güçlü dostluklar kurduk burda
kolay kolay ayrılamayız

ronyacım sende sonucunu almışsın hakkında hayırlısı olsun canım.rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah

hayırlısı fıstığım

bana da öyle geliyor, çok uzun zaman oldu ortalarda yokkk. Allahım kötü bişey olmasın inşallah. gulum nerdesin yaaaa?

seni çok merak ediyoruz.

Insallah tahmin ettigin gibi degildir:(

umarım krismmm dediğin gibi iyidir
belki diyom akrabalarının yanına falan gitti rapor falan aldı diyomm
ne bileyim iyi olmasına yönelik çok şey düşünüyom
ama içim yinede huzursuz
Rabbim onu ve meleğini korusun

Son düzenleme:
Hicbisey olmaz korkma canim... insanlar ne ilaclar kullaniyor
hamile oldugunu ogrenince ona gore tedavi verirler zaten

şu anki kullandıgım ilacı kullanacam mecburen başka bi ilacı yok malesef en hafifi buymuş bununlada küçükte olsa bi tehlikesi var dedi doktor inşallah öyle bişey olmaz.

ronya ve bılgem hayırlısı ,negatıfler ıcın uzuldum ınsallah kısa zaman ıcınde gelır konar gobegınıze bebısınız..

Kıssslar bişey soracağım...
Şimdi ben merakımdan ovülasyon testi yaptım (yani ben daha çalışmalara başlamadım )...
Reglimin 11.günü tek çizgi çıktı,başka da bişey yok...
Sizce erken mi yaptım,daha yumurtlama günüme vakit var mıdır sizce?

kızlar kk araştırırken bersuuu diye bir arkadaşın yazısını buldum ona özelden mesaj yoolamıştım cevapyazmış.Onunda morfoloji SIFIR ileri hareketlilik %5 olarak dogal yollardan hamiş kalmış.hamiş kalmadan bir ay önce klomen kullanmış.yumurta zayıflıgı varmış.eşide 3 aya yakın keçiboynuzu kürü arısütü+bal+polen evicap kullanmış.aşılama yaptırcagı ay dogal yollardan bebişi gelmiş ve bugünlerde dogum yapmak üzereymiş.bana umut oldu.darısı bizlere inşallah.3 kere ayrı zamanlarda yaptırdıgı testte morfoloji sıfır çıkmış.

Kıssslar bişey soracağım...
Şimdi ben merakımdan ovülasyon testi yaptım (yani ben daha çalışmalara başlamadım )...
Reglimin 11.günü tek çizgi çıktı,başka da bişey yok...
Sizce erken mi yaptım,daha yumurtlama günüme vakit var mıdır sizce?

canım benim bildigim 9. gün testleri yapmaya başlıyorsun

Çok iyiyim canım,yeniden doğmuş gibiyim...
Vücudumda durduk yere morluklar oluşmaya başlamıştı,doktora gittim ge.... adam bana lösemi teşhisi koydu.Dünyam başıma yıkıldı...
Sonra birkaç doktora daha gittim,bi dünya kan testleri yapıldı,emarlar,tomografiler...
Herşey tertemiz çıktı...
Meğerse kullandığım ilaçlar alerji yapmış...
Ama geçirdiğim şu 2-3 günü bi ben bilirim bi de Allah :14:

CANIM GEÇMİŞ OLSUN KÖTÜ ŞEYLER YAŞAMIŞSIN ,Allah bir daha yaşamasın inşallah

canım benim bildigim 9. gün testleri yapmaya başlıyorsun

Canım ben 32 günde bir regl oluyorum...
9.gün benim için biraz erken gibi sanki...
Onun için bugün başladım ama bilemiyorum tabi,ilk kez yaptım...
Tamamen heves uğruna,yoksa benim daha çalışmalara başlamak içn zamanım var :1:

Yani yapmaya devam edeyim mi tatlım...
Yumurtlamam başlamamış mı oluyor bu durumda?

bnde 10 .günde başlıyorum yapmaya reglim brnim 27-30 arası değişiyo ama genelde 28 gü sürüyor ve 14. gün çift ç.ıkıyor

sen bence yapmaya devam et daha erken bence ,çift çıkana kadar her gün aynı saatte yapmaya çalış

kızlar kk araştırırken bersuuu diye bir arkadaşın yazısını buldum ona özelden mesaj yoolamıştım cevapyazmış.Onunda morfoloji SIFIR ileri hareketlilik %5 olarak dogal yollardan hamiş kalmış.hamiş kalmadan bir ay önce klomen kullanmış.yumurta zayıflıgı varmış.eşide 3 aya yakın keçiboynuzu kürü arısütü+bal+polen evicap kullanmış.aşılama yaptırcagı ay dogal yollardan bebişi gelmiş ve bugünlerde dogum yapmak üzereymiş.bana umut oldu.darısı bizlere inşallah.3 kere ayrı zamanlarda yaptırdıgı testte morfoloji sıfır çıkmış.

e bende ornegim iste toplam 5 test yaptirdik
4 testte sifir 1 testte 1 cikmisti

Back
X