- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.801
Sen bilirsin doğru zamanı meleğim
ben hipotroid hastasıyım canım hamile kalırsam hayırlısıyla troid hormonuna daha çok ihtiyacım olacakmış ilaç dozu yükseltilmezse bebişin düşme ihtimali var malesef
fatoş sende koca göbekli olasın emiiiiiii
doktorun ayarlar onu merak etme
hergun ilac kullaniyorsun sen degil mi?
t3 t4 tsh in kac canim?
fatoş sende koca göbekli olasın emiiiiiii
kızlar yoksa bilgisayarın başında uyudunuzmu
evet 3 senedir düzenli kullanıyorum canım.tsh en son 3'tü diğerleride normal düzeyde ama kaç olduğunu hatırlamıyorum
olacak zaten merak etme:)))
Sen de olasın inşallah hayatım...
İkiz ikiz gelsinler,o zaman daha çok şişersin
T...or mu kullaniyorsun peki?
kızlar size doyum olmuyor, kaçırmayım diye pc nin başından kalkamıyorum ama bu gidişlede sabah kalkamayacağım..Sizi çokkkkkk öpüyorum, fazla kaynatmayın, bak saat kaç oldu hade evli evine köylü köyüne :)))))) napim sayfalar coşunca okumak zor oluyor :))) mucukx999999999999999999999999999...sonsuz işareti :))))
ben uyu ma dımmmmmmm burdayımmmm şekerim
krishhhh işin sırrı ne banada soyleyın yaa bende hamıle kalmak ıstıyorum.nasıl hamıle kalmak kolay.hıcte kolay degıl.kolay olsa 1 yıl ıcınde kalırdım
banada soyleeyınnnnn
kızlar size doyum olmuyor, kaçırmayım diye pc nin başından kalkamıyorum ama bu gidişlede sabah kalkamayacağım..Sizi çokkkkkk öpüyorum, fazla kaynatmayın, bak saat kaç oldu hade evli evine köylü köyüne :)))))) napim sayfalar coşunca okumak zor oluyor :))) mucukx999999999999999999999999999...sonsuz işareti :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?