- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.961
esilenur başın sagolsun canım dedelerin yarı ayrıdır
Haftaya Kaan Hoca"ya gittiğimizde hocam eşim çok güzel sigara içer , ilaçlarını kullanmamak için türlü şaklabanlıklar yapar ama sigaraya gelince hiç ihmal etmez.. Yatmadan önce bile içer , çok titizdir bu konuda diyeceğim..
geçmişi okuyodum görmedim canım iyi degilim canım pazar günü dedemi kaybettik memlekete gittim cenazemizi defnettik geldik(
bende iyiyim canım hamd olsun kahve lekelrim olömasaydı daha iyi olacaktım geliba bu ayda olmadı benimsen nasılsın aleynacım
nasılsın canımde valla sakin ihmal etme
bende iyiyim canım hamd olsun kahve lekelrim olömasaydı daha iyi olacaktım geliba bu ayda olmadı benim
bende iyiyim canım hamd olsun kahve lekelrim olömasaydı daha iyi olacaktım geliba bu ayda olmadı benim
nasılsın canım
kriscimm sorumu gördün mü canım kahve lekeler oldu bende sizlerde dde öyle bişe olmuşmuydu halende devam ediyo catlatma ignesini pazar vuruldum
bende cok gec olmustu
hatta niye olmuyor diye korkup doktora gitmistik
olur canim normaldir
hamileliginin saglikli oldugunu gosteriyomus
amin İNŞALLAHyaaabu ay kısmet değilmiş demek
olsun belki birdahaki ay olur inşallah
hayırlı vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun inşallah
üzülme canım...
canim kahve leke umut verici bisey
insallah dusundugum seydir
krsicim bır bakıma geç olması ıyı olmuş daha benım cok yenı olmasına ragmen etkısını gosterdı.
umarım bu uzun surmez
krsicim bır bakıma geç olması ıyı olmuş daha benım cok yenı olmasına ragmen etkısını gosterdı.
umarım bu uzun surmez
malesef 4. aya kadar suruyor
barukcum ben sende kullandın zannettim tatlım
antalya bana ca125 testimi sormuşsun sonucunu aldım ama dr gösteremedim sonucu ne diycek bilmiyorum canım
desene yandık ozaman.
şirketteki sadece 1 arkadaşın dışında kimseye söylemedim bu gidişle anlayacaklar...
e canim soyle artik sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?