Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım zordur mutlaka.. bizde de hayırlısıyla bebiş olsunda bu sıkıntılara can kurban:))

aslında bazen hak veriyorum eşime o da bunalıyo işi stresli bri de ben üzerine gidince bana patlıyo sonrada huzursuzluk..dediğin gibi canım şu 3. aydan sonra tahlil sonuçlarını bi görelim gerisini sonra düşünmek istiyorum..hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım....dualrımızda unutmayalım birbirimizi:))

cektirdim canim
anestezisiz cektirdim
abartildigiu gibi agri falan yok zorlanmadim yani...

inş dediğin gibi olur canım zorlanmam...bundan önce ki mesajımı görmedin sanıırm..tedavimizi sormuştun ya ...sizin kullandığınız vitaminleri kullanmıyoruz..şimdilik 16 martta yapılacak testin sonuçlarına göre davranıcaz..

bu ay cesaret edip çektiricem canımm...eşin konusuna gelincede hepsi mi aynı olur canım ya bizim ki de öyle ben önüne getirip koymazsam hiç umrunda değil..ama allahtan sigara kullanmıyoruz ikimizde...dengeyi kurmak mı gerekiyor acaba biraz kendi hallerine bıraksak bilemiyorum ki:)))

barukcum teşekkür ederim canım özel kutumu boşaklttım mesajın okudum sen presed kullanmışmıyıdın bu ay

ben preseedde kullandım bu ay

kızlar size bişe sorcam bu ovulasyon testlerini yapınca biraz bekliycekmiyiz yoksa hemen cıkanı mı göze alıcaz

bide presedi ne kadar cekelim kaca kadar yani adaptore ben dun az cektim ama sayısı varsa söylerseniz sevinirim

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben cok sukur ıyıyım
hem abımın dugunu vrdı hemde cok mısafır vardı hemde ben uzak kalmak ıstedım sıteden falan
cunku aynı seylerı okudkca rhum daralıyor
kafaya cok takıorum
gecmısı okudum bıraz
kadsere falan bakmak ıcın
boncugun barugun falan hamılelıgı nasıl gıdıor gulum nerde bu arada hıc goremedım
pamuk hamılemııııııııııı bellımı
super haberler bunlar

kızlar bide benim dünden beri kahveriengi akıntım var anlamadım bugunde kırmızıyla karısıktı olmadı bu ayda galiba niye böyle oldu anlamadım dahalede devam ediyo sizlerde böyle bişe oldu mu

3 mg yeter canım
ben o sekılde kullanacam
zaten 4 olunca cok akıor

hazel82 canım sen proxeed plus nerden almıştın internetten mi

canım ben barukun aldıgı sıteden aldım orda 100 tl bır kutusu.eczanette.com dıye bır sıte.zaten eczaneden gonderıyorlar geldı benım 1 kutu sımdı daha alıcaz canım.evet bende eczane eczane aramak ıstemedım.

ayy canım ben neler cektım.benımkı yenı imana geldı.sımdı kendı ıcıyor.saatını bıle kacrmıyor.baktı gordu beklemekle olmuyor.benım dedıgıme geldı.

canım ıstanbuldaysan Radyotom dıye bır merkezde cektrdım ben.hıc ama hıc acımadı.onerebılecegım bır yer.helede cok acıyor dıyenlerı duyunca ben hıc acı hıssetmedım.sanırım merkezle alakalı.Rabbimyardımcın olsun.

ayy cok hossun bılgecım yaaa.ahh bu erkekler merak etme o da zamanla yola gelır.ama ben sızın cok fazla beklemeyecegınıze inanıyorum.belkıde bu ay gelecek bebıs.

kzılar bişi soracagım sıze bız sımdı kaan hocanın verdıgı ılacları bıtırdık ılk ayımız doldu
kanda fsh vede testesteronamı baktıracaz
sperm testı vermemız gerekmı ?
krıss gelmıs ayrıca yavrum benım yhaaaaa
hosgelmıssın :)

canım onlar ıcın onemlı degıl hıcbırsey, umursamıyorlar. bızım kadarda detaycı degıller. mecburen onları böyle kabul edıp kulakları tıkayıp yapacagımızı yapıcaz.

yavaş yavaş alışıcam inşallah ilk zamanlar dahada çok takıyor dum ilacı biticegi günü takip etmiyor vs. vs. burada okuyunca bakıyorumda hemen hemen hepimizin sıkıntısı aynı birde kadınları anlamak zor derler bence erkekler daha zor

iyiim canım nasıl olayım..ben o görevi yerine getirdim valla atlaokudum hepsini:))

sorma canım uçuyor sayfalar maşAllah krisin geldiği sayfalardan belli oluyor....

geçmişi okuyodum görmedim canım iyi degilim canım pazar günü dedemi kaybettik memlekete gittim cenazemizi defnettik geldik (

ya öylemi canım Allah taksıratını affetsin geride kalanlara sağlık sihat versin.
Dedeler başkadır daima sığınacak liman olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…