- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.941
yokmu bu degerlerden anlayan yahuuu
Bu erkeklerin hepsi aynı galiba bende çok üzülüyorum böyle olunca
iyiiym canım geçmiş hayli kabarıkkk onları okuyordum sen nasılsın
:))))))
esilacımmm sen nasılsın
merhaba canım sağol ıyıyım, simdilik ıyı sayılır bulantılar oluyor, birde iştahsızlık başladı
eşinle ilgili istersen bıraz gerı cekıl 3 aylık sureden sonra degerlerı gorun belkı duzelme olur. ilaç ve vıtamın takvıyesıne gerek kalmaz. hakkınızda hayırlısı olsun canım.
iyiyim canım benim sen nasılsın?
cektirdim canim
anestezisiz cektirdim
abartildigiu gibi agri falan yok zorlanmadim yani...
Kabak çekirdeği iyi geliyor diye eşimle akşam Osman"ımı seyrederken yemişiz farkında olmadan ikimizinde geceden beri midesi ağrıyor.. :)))
vedael hsg bende çektirdim adet bittikten hemen sonra çekiliyor..
kolay değil ama çooook zorda değil.
Ama çekilmen kesinlikle gerekli.
kızlar benim eşimde herşeyden şikayetçi..
bütün vitamin , kür ve ilaçları kendi ellerimle içiriyorum..
kendi haline bıraksam yada işim var git mutfağa iç desem içtim der içmez asla..
2 gün önce akşam keçiboynuzunu bardağa koydum soğusun diyede balkonda camın kenarına koydum.
ben lavaboya gidiyorum sende iç bu arada sonra yatalım dedim..
sordum içtim dedi sabah bi çıktım balkona bardak içi dolu öyle bana bakıyor..
eşimin canına okudum tabi..
geçmişi okuyodum görmedim canım iyi degilim canım pazar günü dedemi kaybettik memlekete gittim cenazemizi defnettik geldik(
barukcum teşekkür ederim canım özel kutumu boşaklttım mesajın okudum sen presed kullanmışmıyıdın
ben preseedde kullandım
kızlar size bişe sorcam bu ovulasyon testlerini yapınca biraz bekliycekmiyiz yoksa hemen cıkanı mı göze alıcaz
bide presedi ne kadar cekelim kaca kadar yani adaptore ben dun az cektim ama sayısı varsa söylerseniz sevinirim
hazel82 canım sen proxeed plus nerden almıştın internetten mi
hiç sorma canım ya..bizimki biraz ters bu konularda hiç konuşturmuyo beni..16 aralıkta tek taraflı ameliyat olduk kaan hocaya, hiç ilaç vermedi bize..daha sonra ben sizlerden duydum kullandığınz takviye vitaminleri ve ilaçları...kaan hocaya telefon ettim eşim ilgilenmiyo çünkü..oda endol vermiş kullanın sonra test sonuçlarına göre tekrar konuşuruz demiş..endol kullandık 10 gün önce bitti..şimdi sadece keçiboynuzu tozu,havuç suyu falan gibi bitkisel şeyler kullanıyo.. formda arkadaşların eşleri şunları kullanıyo dediğimde de mutlaka tatsız bitiyo tartışıyoruz..o yüzden 3. ayın dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum canım..biraz kendi haline bırak uğraşma diyo ama elimde değil napiyim...bakalım neolucak dua edin inş sonuçlar düzelir.....
en yakın zamanda çektiryeim canım,,sanırım adet dönemindn sonra 1-2 gün içerisinde çektirmek gerekiyomuş..bi de biraz zor oluyomuş sanırım çektirenleri okudukça korkuyorum...sen çektirmişmiydin canım..anestesi istedin mi peki?
Haftaya Kaan Hoca"ya gittiğimizde hocam eşim çok güzel sigara içer , ilaçlarını kullanmamak için türlü şaklabanlıklar yapar ama sigaraya gelince hiç ihmal etmez.. Yatmadan önce bile içer , çok titizdir bu konuda diyeceğim..
3 mg yeter canım
ben o sekılde kullanacam
zaten 4 olunca cok akıor
canım onlar ıcın onemlı degıl hıcbırsey, umursamıyorlar. bızım kadarda detaycı degıller. mecburen onları böyle kabul edıp kulakları tıkayıp yapacagımızı yapıcaz.
iyiim canım nasıl olayım..ben o görevi yerine getirdim valla atlaokudum hepsini:))
geçmişi okuyodum görmedim canım iyi degilim canım pazar günü dedemi kaybettik memlekete gittim cenazemizi defnettik geldik(
esra öncelikle gecmiş olsun İNŞALLAH tekrardan hamile kalırsın sen gecen ay presedmi kullanmışdın canım
cok sagol ben akşam 2 ye kadar cekmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?