Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sayı iyiymiş canım sadece hareketle uğraşıcaksınızl bi gelişme...inş vitaminlerle halledersiniz...ben de bu ay rahim filmi çektiricam ama çok korkuyorum:))

canım rahim filminden hiç korkkam öyle abarttıkları gibi değil yani en azından ben fazla acı hissetmedim sadee spekulum takarken bi acı hissediyosun birde ilacı verirken adet sancısı gibi bi sızı oluyo 5 dk da bitiyo zaten..
sen ne kadardır bebek istiyosun yani doktorun daha yenimi istedi

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.isteklerimizi görsün mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine.AMİN!!!

KIZLAR SİZE Bİ DUA VERİCEM BUNU MUTLAKA UYGULAYIN!!!!biraz önce bi syfaya girdim bizler gibi bebek sahibi olmak isteyen bayanler vardı.ve o anlatıto hatta bende bu duayı bir yerde okumuş ve dinlemiştim....ama zamınm olmadığpı için önemsemedim...dua yı gönderiyotrum size kalmış ister yapın ister yapmayın!!!!o kadın duayı okuduktan sonra tüp bebeğe gerk kelmadığını söylüyor...şimdi miş...

1.dua canlarım
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7).

2.dua canlarım

Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:

1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

artık size kalmış beişler dilerseniz daha farklı daha güzel dualarda var kopyalayabilirim....

merhablar canım..eşin ameliyat oldumu...problem neydi?

cnm eşim 2 sene önce varikosel ameliyatı olmuştu ama sonuçlar çok değişmedi 6 ay önce doktora gittik hiçbi tedavi uygulamadan tüp bebeğe yönlendirdi ilk denemeyi kasımda yaptık malesef olmadı bu arada araştırdık ve proxxed kullanmaya başladık 6 aylık bi kullanım olduğundan tüp bebektede çok ara vermeyelim tekrar dondurulmuş embriyo ile deneyelim dedik.Allah yardım etti ve 2.denememizde tuttundular şu an 6 haftalık inşallah Allah tamamına erdirir.

Ama sizlere tavsiyem eğer yaşınız uygunsa ve tek problem spermle ilgiliyse önce tadavi yöntemlerini deneyin son tercihiniz tüp bebek olsun çünkü hem masraflı hemde bayan için eziyetli bi tedavi şekli

En kısa zamand darısı tüm isteyenlerin başına

krısim oku canım

merhaba canım nasılsın???
sağol tatlım çok şükür sen nasılsın

orucu tutup duayı etmiştim iki ay önce
ama demek henüz hayırlı değilmiş dedim hatta adet olunca uzun zamandır ağlamayan ben çok ağlamıştım umudumu çok bağlamıştım galiba
ama önümüzdeki ay tekrar yapmayı düşünüyorum

günahlarına rağmen rabbisinin merhamet, ihsan ve kereminden asla ümit kesmemiş şu mücrim kullarının rabb-i rahimi! Dualarımızı şu cuma gününün hürmetine kabul eyle.. Bütün bebek bekleyen kardeşlerime hayırlı,imanlı sağlıklı bebekler nasip eyle... Kelimelerin bittiği ve tükendiği, anlamsızlaştığı şu halde derinden bir "ahhhh..." çekerek kendimizi her türlü hal ve durumumuzla sana emanet ettik..
Bizi bırakma, ümitsizlikler ve çaresiz dertler içinde boğulmamıza izin verme..
Amin..........aminn..amin

amiiiiiiiiiiinnnnnnn rabbim kimsenin karnını boş bırakmasın

canim sanirim yaptigin 4.5,6 gunlerde yumurtladin
yani 14. gun reglinin
o gunler iyi calissaydin

AMİNNN RABBİM KABUL ETSİN.

AMİN AMİN AMİN.

canım ben proxeed plus dan sonra morfoloji bu kadar artan duymadım.krugere göremi %13?
peki eşin varikosel ameliyatı oldu mu?
proxeed den başka neler kullandınız?
inşallah kısa zamanda bebişine kavuşursun

amin.......Rabbim birimizin duasını kabul eder inşallah..
amiiiiiiiiiiinnnnnnn rabbim kimsenin karnını boş bırakmasın

aminnnn...inşallah..
AMİNNN RABBİM KABUL ETSİN.AMİN AMİN AMİN.

bu arada bi topikde gördüm BEZELYE HAMİLE KALMAYI ENGELLEYEN BİR BESİNMİŞ.BELLİ BİR DÖNMEDE DOĞUM KONTROL İÇİN KADINLAR BOL BOL BUNU YERMİŞ...
bilğiniz olsun istedim. ama ne kadar doğru bilmiyorum....

Slm fıstıklar,nasılsınız
KRİSİM,meleğim bebişine aldıkların çok güzel...
İyi günlerde,sağlıkla kullanın inşallah...
Rabbim nazarlardan esirgesin
KRİSİM,benim bugün reglimin 15. günü,yaklaşık 32 günde bi adet oluyorum...
11.günden beri ovülasyon testi yapıyorum,2 gündür ikinci çizgi çooook silik çıkıyor yani belirli belirsiz...
Sence daha zamanı mı gelmedi acep yoksa ben yumurtlamıyor muyum?

MELİSELAM
Benim güzel yürekli kardeşim,senin için çok dua ettim...
Bu ay mucizene kavuşasın diye...
Ama bombayı bidaha ki aya sakladın heralde...
Rabbim dualarımızı ve emeklerimizi geri çevirmeyecek,ben çok inanıyorum...
Seni çooook seviyorum,canını sıkma olur mu bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…