- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.441
sayı iyiymiş canım sadece hareketle uğraşıcaksınızl bi gelişme...inş vitaminlerle halledersiniz...ben de bu ay rahim filmi çektiricam ama çok korkuyorum:))
merhablar canım..eşin ameliyat oldumu...problem neydi?
canım hayırlı cumalargünaydın canlar hepimiz cuması mübarek olsun :)
hayirli cumalar arkadaslar
hepinizi cok opuyorum
canlarım geldim doktora bir bir başımdan geçeni anlattım eşimden için sayısı güzel ama haareket düşük dedi önemli olan hareket bizim için dedi banada dış gebelik geçirmişsin rahim filmi istedi bende ısrarla bu ay ilaç ve çatlatma ignesi denemek istiyorum dedim tamam ama hemen olacak diye bişey diyemem dedi kılo....... verdi sabah akşam iç martın 8 gel yumurtalıkların durumuna çatlatma ignesi yaparız dedi hayırlısı bakalım bu ayda olmassa rahim filmi çekilecek
sağol tatlım çok şükür sen nasılsınmerhaba canım nasılsın???
1.dua canlarım
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7).
2.dua canlarım
Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:
1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
artık size kalmış beişler dilerseniz daha farklı daha güzel dualarda var kopyalayabilirim....
hoşgeldinnnnn:) umarım senin içinde umut olur bu topic:))
günahlarına rağmen rabbisinin merhamet, ihsan ve kereminden asla ümit kesmemiş şu mücrim kullarının rabb-i rahimi! Dualarımızı şu cuma gününün hürmetine kabul eyle.. Bütün bebek bekleyen kardeşlerime hayırlı,imanlı sağlıklı bebekler nasip eyle... Kelimelerin bittiği ve tükendiği, anlamsızlaştığı şu halde derinden bir "ahhhh..." çekerek kendimizi her türlü hal ve durumumuzla sana emanet ettik..
Bizi bırakma, ümitsizlikler ve çaresiz dertler içinde boğulmamıza izin verme..
Amin..........aminn..amin
saolasın canım ben de iyim çok şükür..ovulasyon testiyle ilgili bişey soracaktım canım sana..ben 27 - 28 günde bir adet oluyorum..bu ay adetimin9. gününden itibaren test kullandım ..ilk 3 gün tek çizgü çıktı 4.5.6. günlerde T çizgiis hafif çıktı..daha sonra yine tek çizgiye düştüm..16 .gün tekrar yaptım yine hafif T çizgisi çıktı canım ya..ben anlamadım nasıl oldu bu iş..bugün 19 . günüm adet sonrası..acaba ben çok geç mi yumurtluyorum....
krısim oku canım
canim okudum onu
hayirlisi olsun
dene bakalim
insallah sonu guzel olur
Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.isteklerimizi görsün mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine.AMİN!!!
günahlarına rağmen rabbisinin merhamet, ihsan ve kereminden asla ümit kesmemiş şu mücrim kullarının rabb-i rahimi! Dualarımızı şu cuma gününün hürmetine kabul eyle.. Bütün bebek bekleyen kardeşlerime hayırlı,imanlı sağlıklı bebekler nasip eyle... Kelimelerin bittiği ve tükendiği, anlamsızlaştığı şu halde derinden bir "ahhhh..." çekerek kendimizi her türlü hal ve durumumuzla sana emanet ettik..
Bizi bırakma, ümitsizlikler ve çaresiz dertler içinde boğulmamıza izin verme..
Amin..........aminn..amin
arkadaşlar merhaba, ben çalıştığım için pek fırsat bulamıyorum siteye girmeye.
Benim eşimdede ileri hız ve morfoloji problemi var.
İnşallah yarın fırsatım olursa sperm testini sonuçlarını tamamnın yazmayı düşünüyorum, sizlerden bilgi almak için.
3 aylık proxeed kullanımı sonrasında morfoloji normal %13 olmuş.
Bana şimdilik bunu değerlendirebilirmisiniz?Proxeedden önde ya 3 ya 4 tü tam hatırlamıyorum.
Henüz doktora gitmedik. AMa tabi ben yine bu 3 aylık sürede hamile kalamadım.
Bugünde adetliyim. Anne olmak istiyorum bir an evvel.
Ağlayarak eşimide kırıyorum sürekli. Bunalıma girdim hamile tanıdıklarımın yanında ezik ve eksikli hissediyorum kendimi.
Aşamıyorum bu durumu.
amiiiiiiiiiiinnnnnnn rabbim kimsenin karnını boş bırakmasın
AMİNNN RABBİM KABUL ETSİN.AMİN AMİN AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?