Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiiz canım sen nasılsın?dün biraz sıkıntılıydın umarım daha iyisindir ..bu arada ameliyatı ertelemeyiin canım...basit bi ameliyat ertesi gün bile kalkabilir..sadece ağır kaldırmayacak:))

canımm sağol bugün iyiyim dün adet olunca hem ağrıdan hemde ruhsal olarak gergindim
bakalım bugün eşimin doktoruna gidicez sonucu göstercez ne dicek

sagol canimcim iyiyim sen nasilsin?

saolasın canım ben de iyim çok şükür..ovulasyon testiyle ilgili bişey soracaktım canım sana..ben 27 - 28 günde bir adet oluyorum..bu ay adetimin9. gününden itibaren test kullandım ..ilk 3 gün tek çizgü çıktı 4.5.6. günlerde T çizgiis hafif çıktı..daha sonra yine tek çizgiye düştüm..16 .gün tekrar yaptım yine hafif T çizgisi çıktı canım ya..ben anlamadım nasıl oldu bu iş..bugün 19 . günüm adet sonrası..acaba ben çok geç mi yumurtluyorum....

sayı iyiymiş canım sadece hareketle uğraşıcaksınızl bi gelişme...inş vitaminlerle halledersiniz...ben de bu ay rahim filmi çektiricam ama çok korkuyorum:))

merhablar canım..eşin ameliyat oldumu...problem neydi?

canımm sağol bugün iyiyim dün adet olunca hem ağrıdan hemde ruhsal olarak gergindim
bakalım bugün eşimin doktoruna gidicez sonucu göstercez ne dicek

iyi olduğuna sevindim canım...bende bekliyorum 9 gün sonra olucam adet..ama olmamak için dua ediyorum...başka bi test daha ister inş doktor...

arkadaşlar merhaba, ben çalıştığım için pek fırsat bulamıyorum siteye girmeye.
Benim eşimdede ileri hız ve morfoloji problemi var.
İnşallah yarın fırsatım olursa sperm testini sonuçlarını tamamnın yazmayı düşünüyorum, sizlerden bilgi almak için.
3 aylık proxeed kullanımı sonrasında morfoloji normal %13 olmuş.
Bana şimdilik bunu değerlendirebilirmisiniz?Proxeedden önde ya 3 ya 4 tü tam hatırlamıyorum.
Henüz doktora gitmedik. AMa tabi ben yine bu 3 aylık sürede hamile kalamadım.
Bugünde adetliyim. Anne olmak istiyorum bir an evvel.
Ağlayarak eşimide kırıyorum sürekli. Bunalıma girdim hamile tanıdıklarımın yanında ezik ve eksikli hissediyorum kendimi.
Aşamıyorum bu durumu.

cnm birçoğumuz bu durumu yaşıyoruz ben konuştukça gördüyorum herkesin ailesinde bu durumu yaşayan en az bir kişi var morfoloji maşallah ne güzel arttmış bizde 4 ay kullandık bıak artmayı düştü bence bu bile şans :)

selam kıssslar aruna vedael nasılsınız sizlari daha yeni gördüm bende burda 2 haftalığım bu topiği çok seviyorum hayırlı cumalar

canım ya aynı şeyleri bizlerde yaşıyoruz...elimizden geleni yapıyoruz tedavileri uygulamaya çalışıyoruz sonrası allaha kalmış..bizim elimizde bişey yok..bende bazen kendimi kötü hissediyorum benimle evlene arkadaşlarmı 2. ye hamile..sinirli oluyorum istemeğim şeyler çıkıyo ağzımdan kırıcı oluyorum ama dediğim gibi sabretmek gerekiyo...

haklısın bende çok kırıcı olabiliyorum heran kaç senelik evlisin canım ne kadar oldu!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…