- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.421
iyiiz canım sen nasılsın?dün biraz sıkıntılıydın umarım daha iyisindir ..bu arada ameliyatı ertelemeyiin canım...basit bi ameliyat ertesi gün bile kalkabilir..sadece ağır kaldırmayacak:))
iyiyiz canım sen nasılsın kriisssssssss ben doktora gittim biliyomusun
canımm sağol bugün iyiyim dün adet olunca hem ağrıdan hemde ruhsal olarak gergindim
bakalım bugün eşimin doktoruna gidicez sonucu göstercez ne dicek
krissss esilanur nasılsınız? cumanız mübarek olsun fıstıklar:)))
sagol canimcim iyiyim sen nasilsin?
canlarım geldim doktora bir bir başımdan geçeni anlattım eşimden için sayısı güzel ama haareket düşük dedi önemli olan hareket bizim için dedi banada dış gebelik geçirmişsin rahim filmi istedi bende ısrarla bu ay ilaç ve çatlatma ignesi denemek istiyorum dedim tamam ama hemen olacak diye bişey diyemem dedi kılo....... verdi sabah akşam iç martın 8 gel yumurtalıkların durumuna çatlatma ignesi yaparız dedi hayırlısı bakalım bu ayda olmassa rahim filmi çekilecek
merhaba kızlarr Rabbimden dilerim biran önce herkese güzel duyguları yaşatsın benimde eşimde problem vardı 2.tüp bebek denememizde oldu Allahın izniyle ama proxed kullanmaya başlamıştık topicinize bi ara giriyodum nekadar çok ilerlemiş ya bu arada krishazel vardı onu göremiyorum genelde burdaki arkadaşlara o destek oluyodu
selamlarr nasılınız??? bende geldim topiğinize..yer var mı bir kişilk daha :) ??
canımm sağol bugün iyiyim dün adet olunca hem ağrıdan hemde ruhsal olarak gergindim
bakalım bugün eşimin doktoruna gidicez sonucu göstercez ne dicek
arkadaşlar merhaba, ben çalıştığım için pek fırsat bulamıyorum siteye girmeye.
Benim eşimdede ileri hız ve morfoloji problemi var.
İnşallah yarın fırsatım olursa sperm testini sonuçlarını tamamnın yazmayı düşünüyorum, sizlerden bilgi almak için.
3 aylık proxeed kullanımı sonrasında morfoloji normal %13 olmuş.
Bana şimdilik bunu değerlendirebilirmisiniz?Proxeedden önde ya 3 ya 4 tü tam hatırlamıyorum.
Henüz doktora gitmedik. AMa tabi ben yine bu 3 aylık sürede hamile kalamadım.
Bugünde adetliyim. Anne olmak istiyorum bir an evvel.
Ağlayarak eşimide kırıyorum sürekli. Bunalıma girdim hamile tanıdıklarımın yanında ezik ve eksikli hissediyorum kendimi.
Aşamıyorum bu durumu.
hayirli cumalar arkadaslar
hepinizi cok opuyorum
hoşgeldin canım iyiiz sen naıslın?senin de cuman hayırlı olsun...selam kıssslar aruna vedael nasılsınız sizlari daha yeni gördüm bende burda 2 haftalığım bu topiği çok seviyorum hayırlı cumalar
arkadaşlar merhaba, ben çalıştığım için pek fırsat bulamıyorum siteye girmeye.
Benim eşimdede ileri hız ve morfoloji problemi var.
İnşallah yarın fırsatım olursa sperm testini sonuçlarını tamamnın yazmayı düşünüyorum, sizlerden bilgi almak için.
3 aylık proxeed kullanımı sonrasında morfoloji normal %13 olmuş.
Bana şimdilik bunu değerlendirebilirmisiniz?Proxeedden önde ya 3 ya 4 tü tam hatırlamıyorum.
Henüz doktora gitmedik. AMa tabi ben yine bu 3 aylık sürede hamile kalamadım.
Bugünde adetliyim. Anne olmak istiyorum bir an evvel.
Ağlayarak eşimide kırıyorum sürekli. Bunalıma girdim hamile tanıdıklarımın yanında ezik ve eksikli hissediyorum kendimi.
Aşamıyorum bu durumu.
canım ya aynı şeyleri bizlerde yaşıyoruz...elimizden geleni yapıyoruz tedavileri uygulamaya çalışıyoruz sonrası allaha kalmış..bizim elimizde bişey yok..bende bazen kendimi kötü hissediyorum benimle evlene arkadaşlarmı 2. ye hamile..sinirli oluyorum istemeğim şeyler çıkıyo ağzımdan kırıcı oluyorum ama dediğim gibi sabretmek gerekiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?