Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kadser senin facebook adresin yokmu
arkadaşlar benim facemde olan bazı arkadaşları tanımıyorum sadece tahminlerimle biliyorum
veda diye bir arkadaşı ekledim sanırım vedael nasıl güzel bir hatunmuş o bittimmm
kız VEDAAA bana yazmışın azcık benlede ilgilen hasta oldum sana güzell :97:

ronyacım olabılır neden olmasınkı.bızde tumlab guvenılır dıye yaptrdıkta kalıbrasyon makınesımıymıs neymıs 2 ye bolmemıste sayıyı 9 olması gerekırken 18 mılyon cıkmıstı yaa.dedıklerıne gore.yani sızdede 1 tane sıfır yazılmamıs olabılır.hersey mumkundur.ve inşallah yanlıslık vardr canım.ama ben sanmıyorum bu kadar fark olabılecegını.hadı dusse dusse 26 dan 10 mılyona dussun.2 mılyona dusmesı zor.

canım benim teşekkür ediyorum, güzel yüzlü arkadaşım, kardeşim..benimde dualarım seninle inşAllah..evet bu ay da olmadı, hayırlısı olsun ne diyelim demekki vakti var..çok öpüyorum seni bitanem..

canım valla bilmiyomm ama bende senin gibi düşündüm
hadi düşsün 10 milyon olsun birden 2 m,lyonlara düşünce biz şok olduk
inanamadık.nasıl kızıyorum bu laborauarlara hem paramızı veriyoz hem rezil oluyoz
yazık bunlara helal etmiyom ben paramı
canım istersen mesaj düzenleme bölümünden gir
o laborautuarın adını sil bide sen ceza alma

kızlar hamiş kalan varmı ben yokken

canım en son nun baruk ve boncuk var
dahada yok ama yakında bombalar bekliyomm

herkese selam kızlar

hoş geldin pamuk şeker özlettin kendini

üstüne birde tek gelmişsin:))

kk teorilerinin kurucusu krishazel in seninle ilgili yapmış olduğu ve yanıltıcı davranış şekilleri nedeniyle hamiş olduğun ve bizleri unuttuğun düşünüldü:)))))

kris kızma kuşum ama öle oldu kem küm yaptın millet bişey var sandı:)

hoşbulduk bebeğim yok hayatım hamile değilim olsam hemen size söylerim hatta tüm dünya duyar o kadarım yani ama sizleri çok özledim sen nasılsın canım

ronyam bende buraya giremediğim zamanlarda inşallah ronya hamile kalmıştır demiştim ama malesef kalamamışsın ( bu ay inşallah herşey senin aleyhinde güzel olur balım

sülümannnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnn
eminemmmmm hoşgeldinnnn
pammukum ve meroşum insaşşah kızlar test yanlıştır ve
boşa üzülmüşümdür

bu aylin daffofil bizimm sülümannnnnnnnnnnnn olmasınmı

sülümannnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnn
eminemmmmm hoşgeldinnnn
pammukum ve meroşum insaşşah kızlar test yanlıştır ve
boşa üzülmüşümdür

yok bacım ben benim yağmur ,başka sülüman mı var ?
o bayenide hiiiiççççççççççç tanımıyorum:)

canımın içi hoşbulduk ,nasılsın aşkım:)
Bak yaşadıkça neler göreceğiz inşallah test hatalıdır bir sıfır eksik yazılmıştır,inşallah:)

Pammmbıııııııııııkkkkkkkkkk hoşgeldin özlettin kendini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…